- 7 Haziran 2011
- 21.760
- 33.183
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #28.221
Yüreğim dayanmaz hafta içi bir artı daha gormeyeKontrol tartimiz olsun mu kizlar. Ne dersiniz carsamba mesela? Hafta ortasi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüreğim dayanmaz hafta içi bir artı daha gormeyeKontrol tartimiz olsun mu kizlar. Ne dersiniz carsamba mesela? Hafta ortasi
Bence iyi fikir zaten buraya yazmasamda tartiliyorum ,boylece ipin ucu kacmaz diye dusunuyorum kizlara uygunsaKontrol tartimiz olsun mu kizlar. Ne dersiniz carsamba mesela? Hafta ortasi
Benim suan yeme saatleri mesela sabit gibi.
9da ilk ögün
Ikinci 12.30-13 arasi
Son ögün 18 de en gec bitmis oluyor
15-16 saatlik if mumkun aslinda
Alys ne diyorsun
Yok kiz ben bu hafta eksideydim ama yazmamis Kuchisabishii hanimDua edin grupca artilardaydiniz yoksa sizi pis spamlardim
CumaTartildin mi
AmaSağol yavrum
Haha çok severim ben peynir ya her öğünde bol bol tuketebilirim sadece fazla tuzlu olmayacak
Bana diyetisyenim yasak koydu arada tartilmiyorum cunku vucut strese giriyormus sanirmKontrol tartimiz olsun mu kizlar. Ne dersiniz carsamba mesela? Hafta ortasi
Cuma
Tartilmistim ya zaten 57,7 idim.. 3 gun sonra bi sonraki tarti kismetse
Her gun tartilmakla olabilir ,ama arada 1gun kontrolun zarari olmaz diye dusunuyorumBana diyetisyenim yasak koydu arada tartilmiyorum cunku vucut strese giriyormus sanirm
Maalesef işte sevdiğim seyler zararli hepAma
Peynirde genelde cok yag oluyor
Hayatta tartilmam, moral bozmabin alemi yokyok haftasonunun ardindan diyorum
Bende oyoe dusunuyodum ama vucut strese giriyor kiloHer gun tartilmakla olabilir ,ama arada 1gun kontrolun zarari olmaz diye dusunuyorum
Bende seviyorum peynir ama hemen sivilceler cikiyor yagindanMaalesef işte sevdiğim seyler zararli hep
Duzenlemedim kiz daha listeyi gece olmadan yapacagim sözYok kiz ben bu hafta eksideydim ama yazmamis Kuchisabishii hanim
Ozmn vazgecelim kontrol tartisindanBana diyetisyenim yasak koydu arada tartilmiyorum cunku vucut strese giriyormus sanirm
Ay saat 17.30
Tavuk haslaniyor daha.
Yetistirdim esim pasta alalim bosver sarabi dedi. Eve gelince yediler cocuklar ileYetistiremedin mi supruzu
Benim de kociste aksam yemegi, hala beklemedeyiz bakalim, saat kacta yeriz artik
Yetistirdim esim pasta alalim bosver sarabi dedi. Eve gelince yediler cocuklar ile
Aksami biraz gec yedim ,neyse olsun.
Kacda uyuyor cocuklar?