- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #28.061
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 250 kalori acik veriyorum, bakalim ne olacak bu hafta. (Min 250 max 500 acik verin kilo vermek icin diyorlar)
Koruma kalorim (eger spor planima sadik kalirsam) 2000,
1600-1700 civari aliyorum, ama vitamin su bu eklemiyorum hesaba. Bakacagiz ne olacak bir aylik deneme sonunda.
Once koruma kalorini hesapla, bir kac kaynaga bak, ona gore bir rakam belirle. Ne ustune cik, ne de cok altina dus, metabolizma yavaslamasin enerjin sporuna falan yetsin diyerek.
Geceb bir app indirdim bana 1200 kalori hedef koydu, hemen sildim o zaman hic bir sey yapacak enerjim olmuyor.
Guzel menu
Ciko hala alamadim markete gidip de
Ahahahahaha
Bugün spor yapsam mı yapmasam mı diye düşüne düşünce öğlen oldu
Ay benim de yürüyüş yapasım var ama soğuktan ayaklarim yürümek istemiyor ben bi leg workout yapayım bariBen bugun yarin rest , cumartesi tartisina dinlenik cikayim
Bolca yuruyus yapsam mikemmel
Ay benim de yürüyüş yapasım var ama soğuktan ayaklarim yürümek istemiyor ben bi leg workout yapayım bari
Yok tutmicam canim.. 2 gun tuttum.. aslinda hic zorlanmadim desemCan kan olsun
3 aylar boyunca tutacak misin oruc?
Afiyet olsun su humusu bi sevemedim sanirim.. nohut severim tahini ver kasik kadik yiyebilirimVejeterjan turkish
Yani baklava var kebap yok
Humus yiyecegim gibi.
Gecen bi video gordum evde kendisi cikolata yapiyodu.. valla bi ara dedim yapsammi kiYok vegan cikolatasi vardi, ismarlasaydim onu alacaktim, regl zamani
Hakkim sakli kalsin dedim
Ay varya. Oyle guzel yere tasindik ki. Dahada cikip gezmedim, gølun oraya yurusuyuse cikmadimBen bugun yarin rest , cumartesi tartisina dinlenik cikayim
Bolca yuruyus yapsam mikemmel
Afiyet olsun su humusu bi sevemedim sanirim.. nohut severim tahini ver kasik kadik yiyebilirim
Ama yok olmuyir
Ay varya. Oyle guzel yere tasindik ki. Dahada cikip gezmedim, gølun oraya yurusuyuse cikmadim
cikolata degilde sekersiz 21 gundeyapilan toplar var ,kaloriyi dengelersen onlar bastiriyor istegiGecen bi video gordum evde kendisi cikolata yapiyodu.. valla bi ara dedim yapsammi ki
Gecen bi video gordum evde kendisi cikolata yapiyodu.. valla bi ara dedim yapsammi ki
Hic tadina bakmadim bende tekrar disarda yersen tadimlik isticem bu ara cok karsima cikiyorYa acikcasi ben de evde yaptim bir kac kez olmadi boyle tam.
Disarida yediklerim hep guzeldi ama, yapan yapiyorsa demek
Burda da gunes gördüm penceredenKisin hicbirseye hevesi olmuyor ki insanin.
Bugun az gunes gordum diye yurumeye niyetlendim ben de, ama hava gene kapanacak ben isleri bitirene kadar
Hic tadina bakmadim bende tekrar disarda yersen tadimlik isticem bu ara cok karsima cikiyor
Yapma yapma.Gecen bi video gordum evde kendisi cikolata yapiyodu.. valla bi ara dedim yapsammi ki