• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ben 250 kalori acik veriyorum, bakalim ne olacak bu hafta. (Min 250 max 500 acik verin kilo vermek icin diyorlar)

Koruma kalorim (eger spor planima sadik kalirsam) 2000,
1600-1700 civari aliyorum, ama vitamin su bu eklemiyorum hesaba. Bakacagiz ne olacak bir aylik deneme sonunda.

Once koruma kalorini hesapla, bir kac kaynaga bak, ona gore bir rakam belirle. Ne ustune cik, ne de cok altina dus, metabolizma yavaslamasin enerjin sporuna falan yetsin diyerek.

Geceb bir app indirdim bana 1200 kalori hedef koydu, hemen sildim 😅 o zaman hic bir sey yapacak enerjim olmuyor.

Sporunla 1200 verdiyse zaten cok iyi yapmissin silerek,aktiflikseviyesimi dusuk tuttgum halde 1400 benimde gunluk kilo olarak yakin cetveldeyiz sonucta.

Guzel menu

Ciko hala alamadim markete gidip de 🙃

bitter olunca kimse yemiyor 1haftalik paket duruyor😅

Gecen bi video gordum evde kendisi cikolata yapiyodu.. valla bi ara dedim yapsammi ki😐😂
cikolata degilde sekersiz 21 gundeyapilan toplar var ,kaloriyi dengelersen onlar bastiriyor istegi
kakao ,tahin ,kuru meyve ekleyebiliyorsun tam tarifi bulabilirsem yaziyim bi bak istersen

Back