Coool sagol canım benim tesekkür ederimmEllerine sağlık canım. Tablo gibi olmuş
Yarışmada başarılar diliyorum
Elisaamm tesekkürler çiçeğimYaa çiçek bahçesi gibiii renkler sunum efsane olmuşbaşarılar canm ellerine sağlık
Tabi ki evvam sanada ayırdımEllerine sağlık canım çok güzel olmuşbir tanede ben alabilirmiyim başarılar
Yaaa ne var surda kukrim ikimizde moru sevsek senin benim olmasa da mor ikimizin olsaEllerine sağlık çok güzel olmuş canım,yalnız mor benim bakıyorum da her yerde sahipleniyor sun
Merveeeee valla bi düşünmedim değil buralara napsam acaba diye düşündümde envanterim yetersiz kaldıKeşke o koyduğu şeyin saplarına hep taş yapıştırsaydı. Daha çok senlik olsaydı.
Teşekkür ederim caağnımmGızz anam o neydi
Oww harika olmuş bittim sunuma eline sağlık canım
Elifcimm sagol kuşum teşekkür ediyorumEllerine sağlık canım çok güzel olmuş bol şanslar
Bende varım üçümüzün o zamanTamam ikimizin sahip çıkalım
Tesekkür ederim redgirlcümÇok güzel gozukuyorlarrrr ellerine sağlık
Muzkad hanımmm sen bugğn tatlını yaparsında ben yapamam mı al sanaAman yarabbi tablo gibi olmuş valla bayıldımmmmmellerine sağlık
Ben sana parikoş dedimde ee senin tatlı da kokoşmuş
Bitanecimm teşekkür ederimmPapatyama bak hele kendi gibi tatlıları da.. eline sağlık kuzum çok güzeller
Keşke be kuzum vallaHemen ayırdımkeske hayaller gercek olsa yakın olsakta getırsem hemen tesekkür ederim canımm
Aynen canım benimKeşke be kuzum vallaolsun gönüller yakın olsun önemli olan o
İkimizin yerine katılmış olayım madem ki benBen iyi ki katılmamışım yarışmaya yoksa pişti olurduk kulplarda
Teşekkür ederm canımm kokoş kız bu sizin için süsledim iyiceAllah'ım bu neyyyyy, nişani olan kız gibi