Bebek İkinci El Fisher price yağmur ormanı ana kucağını satıyorum..

Prenseselina

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
51
1
6
Alalı bir ay kadar oldu fakat oğlum için biraz geciktim galiba çunki içinde durmak istemiyor sadece bi ay en fazla 3-4 kez içinde durdu ..sevdiremedik .. 2-3-4 aylar için uygun bi ürün bence .. zıp zıp alıcagımdan dolayı fisher price delüx ana kucağımı satmak istiyorum fiyat 120 TL

..

Tatlim en son en olur:))

Canım en son fiyat 100 tl ye bırakiyim sana çunki inan bende 180 e aldım ve daha 1 ay oldu herseyı yepyenı duruyor .. orjinal kutusunda göndericem sana en ufak bir çiziği yok pillerini bile içinde göndercem çunki pilleri en az 25 30 buluyor zaten :)

Yakın sayılırız cnm :) Bende hadımköydeyim ister gel kahvemi iç istersen kargoyla gönderiyim ödemeli olarak çok bişey tutmaz zaten :) yakın mesafe .. Benim için farketmez

aracın varmı canım,beylikdüzüne filan geliyomusun ,marmara park alışveriş merkezine çok sık giderim ben ,kargoyu boşver yakın mesafe bile olsa 20 tl den aşağı tutmuyo bu tarz şeyler,buluşma şansımız olursa süper olur.

Aracım yok ne yazıkki :) marmara parkla benim aram 45 dk filan ama oğlum 5 aylık ve hiç durmuyor :) dışarıya pek gitmiyorum o yüzden cok huysuzlanıyor .. birde hem çocuk hem ana kucagını getırmek zor olur bir arabaya bile laf ediyor otobüsler :) aradım sordum 10 tl tutuyor kargosu beylikdüzüne ? ama senn aracın varsa bana beklerim ?

tamam canım ,o zaman kargo yaparsın,ben eşimle konuşayım akşama ,ne zaman öderim derse ben sana söylerim,neticede o vereecek parayı ,yada adresini verirsin hadımköyün neresi ,eşim çok sık geliyo işi o tarafta ,bi yerde elden teslim eder eşin filan olmaz mı.

Olur canım daha iyi olur hemde özel msj hakkım acılsın msj olarak atarım sana :) bence o sekılde daha uygun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…