• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Fisher prica akvaryum salıncakmı? Slepeermı?

bersu_791

canım oglum:))
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
1.331
5
116
44
İstanbul
Arkadaslar fisher price akvaryum salıncsak kullanan varmı memnunmu
kac kıloya kadar tasıyor her ıkıyonede sallandıgında denge problemı oluyormu yazarsanız sevınırım oğlum kolıklı bır bebek almayı dusunuyorum yoksa slepeer mı alsam karasızım

merhabalar, benim kızım da kolikli bir bebekti ve ben de 350 lira verip sleeper aldım. hatta pembesi yoktu nasıl bir can havliyle aldıysam mavisini almıştım. kolikli bebeği olunca bilirim insan her şeyden medet umuyor. ben bilemeyeceğim hangisi daha iyidir ama size tavsiyem çocuğunuzu götürüp deneyerek almanız. benim sleeper evde duruyor boş boş hiç kullanamadım. çok fonksiyonel ama çocuk durmazsa durmuyor işte. denemeden almayın boşuna paranız gitmesin.

Benim de sleeper a benzeyen dondolino var kizimi bir muddet oyaliyor tabiki ama akvaryum salincagin yan yan sallanmasi cocuklarin daha cok hosuna gidiyor. benim onu almamin nedeni cocuk ancak 6 ay olana kadar tasiyabilir gibi gelmesi cunku oldukca kucuk ama dondolino 3 yasina kadar mama sandalyesi olarakta kullaniliyor. bizim kizin kolik sorunu 3 aylik oldugunda gecti. zor bir durum gercekten ne yapsan susmuyorlar,

bende kolik bir bebeğim olduğu için medet ummuş ve sleeper almıştım ama paramıza yazık oldu denemeden sakın almayın oğlum hiç oturmadı sattık bizde birinin işine yarasın diye o yüzden muhakkak deneyin paranıza yazık olmasın bazı bebek sallanmayı sevmiyor malesef

Ben de bu akvaryum salıncaktan almayı düşünüyorum. Bebeğim daha 40 günlük.. O salıncağı kullanabilir mi ??? O kadar para verip de ziyan olmasını istemiyorum. Kullanana arkadaşlar fikir verebilirler mi????

Back