Teşekkür ederim nevoşumEllerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Çok sağol canomEllerine sağlık canım sunumun harika olmuşYarışmada başarılar diliyorum
Biraz yaz sunumu olsun dedim.. sağol bebeğiiimÇiçek gibi olmuş kuzum benim, bu ne güzellik böylemutfağa tablo olur karafini salata tabağını sevsinler senin canimcim, çok hoş sunumlar yapıyorsun her zaman eline sağlık beybitom
İçindeki ete dikkat etmesem kızartma derim kuzu, sunum salata limonata, tam yazı anımsattı gerçektenBiraz yaz sunumu olsun dedim.. sağol bebeğiiim
Evet kızartma bir kısmı etler aşağıda kaldı ya piştikten sonra karıştıramadımİçindeki ete dikkat etmesem kızartma derim kuzu, sunum salata limonata, tam yazı anımsattı gerçekten
Hamarat kuzum benim,muhteşem gözüküyorEvet kızartma bir kısmı etler aşağıda kaldı ya piştikten sonra karıştıramadımlimonatamda ev yapımı hemen yaptım sizler için
Ah bebeksinHamarat kuzum benim,muhteşem gözüküyoreminim tadı da öyledir
Yağusuklum suyundan yimedi miAh bebeksingüzeldi valla yedik beyimle
O patatesinden yedi sonra onu ekarte ettik biz yedik ne biçim anayım görüyosunYağusuklum suyundan yimedi mikilo mu alacak annesi
Eyvahlar olsun ana baba yemek uğruna bebeyi aç bırakmışlarO patatesinden yedi sonra onu ekarte ettik biz yedik ne biçim anayım görüyosun
Yok yok ona tarhana yapmıştım öncesinde içmiştiEyvahlar olsun ana baba yemek uğruna bebeyi aç bırakmışlar
Maşaallahhh sana beybitoooSelamlar tarifim Fırında Sebzeli Et
Malzemeler;
Yarım kilo kuşbaşı et
3 adet yeşil biber
5-6 adet çeri domates
1 adet patlıcan
3 adet patates
Tuz
Sosu için
Sıcak su
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
Arzuya göre kekik
tuz
Toz kırmızı biber
( ben malzemeleri 2 kişilik olmak üzere hazırladım arttırıp veya azaltabilirsiniz )
Eki Görüntüle 3269471
Öncelikle eti tavaya alıyoruz biraz sıcak su ekleyip kapağını kapatarak suyunu çekmesini bekliyoruz..
Eki Görüntüle 3269472
Sonrasında patatesleri kızartıyoruz
Eki Görüntüle 3269473
Daha sonra patlıcanlarımızı kızartıyoruz
Eki Görüntüle 3269474
Patatesler ve patlıcanlar kızardıktan sonra fırın kabımıza alıyoruz suyunu çeken etlerimizide üzerine ekleyip karıştırıyoruz yeşil biber ve domatesleride üzerine ekliyoruz
Eki Görüntüle 3269476
Son olarak sosumuzu üzerine gezdirip yemeği 200 derecelik fırına veriyoruz Afiyet Olsun
Eki Görüntüle 3269477
Eki Görüntüle 3269478 Eki Görüntüle 3269479 Eki Görüntüle 3269480 Eki Görüntüle 3269481 Eki Görüntüle 3269482 Eki Görüntüle 3269483 Eki Görüntüle 3269484 Eki Görüntüle 3269485 Eki Görüntüle 3269486 Eki Görüntüle 3269487 Eki Görüntüle 3269488 Eki Görüntüle 3269489 Eki Görüntüle 3269490
Canıım teşekkür ederimFırın kabına da bayıldım
Gelsen içerdinMaşaallahhh sana beybitooo
YAlnız şuan o limonatayı içsem soğuk soğuk iyi gelirdi haa
Ah gariban minnak guzuumm anan et yirjen çen çorba mı içtin kıyamam hiçYok yok ona tarhana yapmıştım öncesinde içmişti