- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.764
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugun esime bunlari hazirliyim yaninda kadin budu kofte dilber dudagi falan uvvv
Selamlar bir yandan da deliha filmini izliyorum gubse özay'ın filmini
Pc ye düşmüş mu abla ;
Evet Dailymotion'dan seyrediyorum,çoğu sitede yok ama
Filmcehenemmi die bi ste var ordda cikio da hic dikkatiki çekmedi. En kisa surede bakcam abla
Kızımda oradan seyretmiş hatta sitenin adını hatırlayamadım tesadüf burayı buldum ..
Güzel filme benzüyor fragmanını seyretmiştim,kafa göz dalıyor yani
He manyak gari ya bayiliyorum gubseye coookk guzelimmmm yaaa demesi olduruyor beni
Birde baygın bakmıyormuuu acayip tatlı yaa
Meleki olur insO kiz cocuk istuo ondan didim
Hadi yaa vallami anemmm bir tabak isteremmmmmmmmm isteremmmm de isteremmmmm
hee bende katilmayi dusunuyorum ama kararsizim kuzum
Ye pirasayi dogur sevilayiYe yogurtlu patlicani dogur ayseyi
aysecik fatmacik fark etmez kiz versinde raziyim
Wuuuwww kiz olacak sposlar daha hizli gider yimirtaya bu menuylebugun esime bunlari hazirliyim yaninda kadin budu kofte dilber dudagi falan uvvv
Tabiki öyle oluyor heyecan artıyor yani
Selamlar bir yandan da deliha filmini izliyorum gubse özay'ın filmini
Abla izlede yorum yap bazen filmlerde sonuca baglamadan pat die bitio biseyler daha beklerken oyle olunca sevmiomKızımda oradan seyretmiş hatta sitenin adını hatırlayamadım tesadüf burayı buldum ..
Güzel filme benzüyor fragmanını seyretmiştim,kafa göz dalıyor yani
Brkliyorum.o zaman tarifi hanim abla
Ass aaa evet guzele benzip benim cucukten firsat kalirsa bide ben izliyim
Abla izlede yorum yap bazen filmlerde sonuca baglamadan pat die bitio biseyler daha beklerken oyle olunca sevmiom
çok güzel akşama yemeğimde yok yollarsan harika olurMerhaba arkadaşlar
Yarışmaya kk'nin güzel hatunlari yasakim ve cimcimemin desteğiyle katilmaya karar verdim
Melekim seni unutmadim tabiki topigimdeki tüm arkadaşlarida
Sizlere fırında saçakli kız dilimleri ve yoğurtlu patlıcan rulolari ile katılmaya karar verdim .
Tariflerim hem kolay hem leziz hemde her evde bulunan malzemelerden olusmaktadir...
Gelelim ilk ara sicağim
FIRINDA SAÇAKLI KIZ DİLİMLERİNE
Malzemeler
4 tane pırasa (beyaz kısımlarını kullanıyoruz)
1 tane rendelenmiş havuç
3 yumurta
1 sivri biber
250 gr peynir
1/2 çay bardağı ince bulgur
1 çay bardağı sıvı yağ
3 tepeleme yemek kaşığı un
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
Eki Görüntüle 1402759
Bulgurun üzerine yarım çay bardağı kaynar suyu dökerek kapağı kapalı bir şekilde ıslanmasını bekleyelim
Tencereye yağı koyarak havuç, pırasa ve biberi kavuralım ve soğumaya bırakalım. Soğuduktan sonra üzerine yumurta kıralım, un ve ıslattığımız bulguru, peyniri ve kabartma tozunu katıp karıştıralım. Peynir tuzsuz ise tuz eklemeyi unutmayınız
Eki Görüntüle 1402765
Hazırlanan karışım yağlı kağıt serilmiş tepsiye dökülür ve isteğe bağlı olarak üzerine susam veya cörek otu serpilerek fırına sürülür.
Eki Görüntüle 1402766
190 derecede üzeri pembeleşinceye kadar pişirilir.
Eki Görüntüle 1402768
NOT: PIRASA SEVMEYEN COCUKLARINIZ VE EŞLERİNİZ İÇİN SÜPER BİR TARIFDIR..
Gelelim ikinci tarifimiz olan
YOGURTLU PATLICAN RULOLARINA
Malzemelerimiz
1 tane büyük boy patlıcan (şekli düz olması lazım )
3 yemek kaşığı süzme yoğurt
2-3 diş sarımsak (isteğe göre değişir )
Nane
Tuz
Kızartmak için:
Sıvı yağ
Eki Görüntüle 1402775
Patlıcanimizi alacalı soyup uzunlamasına ince ince doğrayın. Tuzlu suda bekletin, daha sonra suyunu süzüp duru suyla yıkayıp kağıt havluyla kurulayın. Sıvı yağ koyduğunuz büyük tavada iki taraflı kızartın. ( yağı bol koymayın. Eğer yağı çekip kalmazsa az ilave edersiniz tekrar) Pişen patlıcanları kağıt havluya koyun
Eki Görüntüle 1402776
yoğurda biraz tuzla dövülmüş sarımsakları çok az naneyi (İsteyen nane koymayada bilir) ekleyip karıştırın.
Eki Görüntüle 1402777
Patlıcanın uç kısmına yoğurdumuzdan koyup rulo sarın. İsterseniz taze soğanla bağlaya da bilirsiniz. Ben soğandan fiyonk yapıp kürdan batırdım.
Eki Görüntüle 1402784
Tariflerimi okudgunuz için teşekkür ederim inşallah faydali olmuştur. Guzel bir ara sicak ve mezedir . Sık sık yaptığım bir tarifdir . Caktirmayin prasayi bende sevmezdim ama tarifim sayesinde sevmeye basladim..
DESTEKLERINIZ BEKLIYORUM.
AFIYET OLSUN
Eki Görüntüle 1402785
Eki Görüntüle 1402786
Dimi kk kolikizDailymotion'dan izle,diğer sitelere düşmemiş daha film,şu anda bıraktım yarın filan izlerim artık,yoksa aklım burada kalıyor