- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.308
beni kandırdın dimi bende inanmıştım hicranım bana mamalarından göndercek dedim kendimeIlk sayfadan al yi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni kandırdın dimi bende inanmıştım hicranım bana mamalarından göndercek dedim kendimeIlk sayfadan al yi
Tarifim yok hem de çok katıldım biraz ara vereyim dedim.Nie guzum .
ohh ne iyiHalasina diom o yapıo ispanak prasa patlicani
Evet canım katılmayacağım.Sizi takipteyim.adram seni bu yarışmada göremeyecekmiyiz
Tarifim yok hem de çok katıldım biraz ara vereyim dedim.
sensiz olmaz buralar neyse emekliye ayrılma sen yinede kk da yemek yarışması deyince sen geliyon aklımaEvet canım katılmayacağım.Sizi takipteyim.
Sağol canım bu güzel düşüncene.Yok emekliye ayrılmadım da ara verdim diyeyim.Bak o kadar çok katılmışım ki aklına ben geliyorum.sensiz olmaz buralar neyse emekliye ayrılma sen yinede kk da yemek yarışması deyince sen geliyon aklıma
Yapar gonderrim melekimm acik adres verbeni kandırdın dimi bende inanmıştım hicranım bana mamalarından göndercek dedim kendime
savul icranımgönderirim özelineYapar gonderrim melekimm acik adres ver
:Herifim otcul diilde ondan etcil
Tememm bekliomsavul icranımgönderirim özeline
Yapar gonderrim melekimm acik adres ver
Buldum buldumBen viriom
Basi b sonu n
Bu sehrin ismi.ne gayseri oldumu hicranim
Tesekkurlerİkinci tarif de gelmiş.Ellerine sağlık.Yarışmada
başarılar dilerim.
Tesekkurler hanim abla ikiside lezzetli bi tarifEllerinize sağlık başarılar diliyorum yarışmada.
Patlıcanlı olani geöen gün netten çok değişik gelmişti,tadı nasıl bilmiyorum ama eminim çok lezzetlidir..
Pırasa da çok değişik olmuş.
Tesekkurler hanim abla ikiside lezzetli bi tarif