hemsoomHemşom
hemsoomve ayni zamanda psikologum ne alaka deme soyleyecegim hani psikologlar cocuklugumuza iner bizi cocuklugumuza gotururler ya bende senin memleketim kokan her tarifinle cocukluguma gidiyorum
Canımsın bu duyguları yaşatabiliyorsam memleket hasretini bir nebze dindirebiliyorsam ne mutlu banaKapım herzaman açık sana
Sen de maşaallah döktürmüşsün
Tesekkur ederim hemsomOrdada defalarca soyledim burdada soyluyorum cok guzel duygular yasatiyor bana tariflerin ..yemek tarifi ile insan huzunlenirmi :26:eveeet ben huzunleniyor,duygulaniyorum senin elinden cikan her tarifle..cunku unuttugum yada unuttugumu sandigim seyleri hatirlatiyorsun bana..coook tesekkurler ,cok mutluyum seni buldugum icin ayyyy aglayacagim simdi sanki yillarca gormedigim bir dostum,arkadasim gibi
dokturme isine gelince senin mutfaginda kepce bile olamam ya oda ayri konu
Ellerine sağlık görüntü çok hoş olmuş.Başarılar dilerim.
ellerine sağlık başarılar
valla görsel olarak süper, son moda yemek kitaplarından çıkma gibi, başarılar canım:13::13:
Bu saatte bakmasaydım iyidi....
Çok aç hissediyorum kendimi
Elinize sağlık herşey çok güzel gözüküyor...
offf offf bu yarışma ne zaman biter tarifleri okudukça, şahane sunumları gördükçe eriyorum burada
Ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim.
eriyoruz ama lafta sanırım ya bende gram eksilme yok amaaa
ben neden eridiğimi hissetmiyorum acabaçorbaları denediğim hafta gayet iyiydi de hamur işleri ve bu kategori pek eritmedi 77 kilodan 67 ye düşene kadar canım çıktı 2 gün önce tartıldım yine 68 olmuşum keşke bir önceki yarışmaya katılmasaydım, bu sebple eşim öğrendi yarışma olduğunu şunuda deneyelim bunuda yapalım deyip duruyor
Ellerine saglik cnm sunumun istah acici gozukuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?