Deniz Ürünleri Fırında Karides Şiş & Domates Soslu Somon Balığı

hemsoom ve ayni zamanda psikologum ne alaka deme soyleyecegimhani psikologlar cocuklugumuza iner bizi cocuklugumuza gotururler ya bende senin memleketim kokan her tarifinle cocukluguma gidiyorum

Canımsın bu duyguları yaşatabiliyorsam memleket hasretini bir nebze dindirebiliyorsam ne mutlu banaKapım herzaman açık sana
Sen de maşaallah döktürmüşsün

Canımsın bu duyguları yaşatabiliyorsam memleket hasretini bir nebze dindirebiliyorsam ne mutlu banaKapım herzaman açık sana
Sen de maşaallah döktürmüşsün

Tesekkur ederim hemsom Ordada defalarca soyledim burdada soyluyorum cok guzel duygular yasatiyor bana tariflerin..yemek tarifi ile insan huzunlenirmi :26:eveeet ben huzunleniyor,duygulaniyorum senin elinden cikan her tarifle..cunku unuttugum yada unuttugumu sandigim seyleri hatirlatiyorsun bana..coook tesekkurler ,cok mutluyum seni buldugum icin ayyyy aglayacagim simdi sanki yillarca gormedigim bir dostum,arkadasim gibi

dokturme isine gelince senin mutfaginda kepce bile olamam ya oda ayri konu

Çok sağol canım benim inan böyle hissetmene çok mutlu oldum
Canımsın estagfurullah olur mu öyle şey senin de maşaallahın var çok gurur duydum hemşomla

Bu saatte bakmasaydım iyidi....
Çok aç hissediyorum kendimi
Elinize sağlık herşey çok güzel gözüküyor...

Coook tesekkur ederim diger tariflere bakmadiysaniz henuz gidip uyuyun hemen yarin bakiniz zira oyle guzel seyler yapmiski arkadaslarda insanin akli basindan gidiyor

offf offf bu yarışma ne zaman biter tarifleri okudukça, şahane sunumları gördükçe eriyorum burada
Ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim.

Cook tesekkur ederim
bu biter baskasi baslar gercektende gecen iki kategoride dahil eridik bittik vallahi daha uzunca bir surede erimeye devam edecegiz galiba :131:

ben neden eridiğimi hissetmiyorum acaba çorbaları denediğim hafta gayet iyiydi de hamur işleri ve bu kategori pek eritmedi 77 kilodan 67 ye düşene kadar canım çıktı 2 gün önce tartıldım yine 68 olmuşum keşke bir önceki yarışmaya katılmasaydım, bu sebple eşim öğrendi yarışma olduğunu şunuda deneyelim bunuda yapalım deyip duruyor

eriyoruz ama lafta sanırım ya bende gram eksilme yok amaaa

Kesin bu hafta erirsin zira balik zayiflatir

bu hafta balik haftasi ya hergun bir tarifi denesen bu haftanin sonunda kesin zayiflarsin..ama pilavlarindan ve kalamarlarindan fazla yeme ben sana zayiflamadaki en iyi baligi tavsiye ederim somon gercekten oyle , zayiflatiyor ve guzel bir salata ile supeeer..bak mesela benim tarifte cok hafif deneyebilirsinben diyetteyim bide bircok fotoya bakinca nevrim donuyor yapip yemek istiyorum ama hepsini diyet sonuna sakliyorum ozellikle pilav esliginde olanlari ve kalamari...pilavlari esin yesin ,sen baliklarini

katilip katilacagim tek kategori bu olur benimde cunku diyette baska tarif denemem ve yemem mumkun degil

Ellerine saglik cnm sunumun istah acici gozukuyor

Cook tesekkur ederim safahat senin tarifde supeeer ,diyetten sonra kesin yapacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…