- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
-
- Konu Sahibi pearlshine
Çok teşekkür ederim canım Nevoşum ❤Ellerine emeğine sağlık canım çok güzel olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederim PerişVay vayy ellerine sağlık canım benimyine dokturmussun
Ya sen bal mısın, lokum musun, şekerpare misin ,nesin sen ya, valla ısırıp ısırıp yiyeceğim seniŞu kızın yaptığı bir tarifte kötü olsun be arkadaşyine yapmış nefis şeyler normalde yemem ama bunu yerim ben çok güzel gözüküyor kuzucum benim,ellerine sağlık başarılar dilerim canımcim
Çok teşekkür ederim canım, gerçekten lezzetli bir tarif, tavsiye ederimEllerine sağlık canımBu da tam denemelik Yarışmada bol şanslar
Teşekkür ederim canım ❤Ellerine sağlık canmfirinda lokum gibi olmuştur şimdi çok severim başarılar dilerim
Rica ederim canım ❤Çok teşekkür ederim canım, gerçekten lezzetli bir tarif, tavsiye ederim
Ellerine sağlık canım. Çok güzel görünüyorSelamlar herkese ,brokolinin en lezzetli hali ile karşınızdayım
Malzemelerle başlayalım
• Yarım kg brokoli
• Yarım kg karnabahar
• 1 adet patates
• 1 adet havuç
Beşamel Sosu İçin;
• 2 yemek kaşığı un
• 2 su bardağı süt
• 2 yemek kaşığı tereyağı
• Tuz
• Karabiber
Üzeri İçin;
• Kaşar peyniri ya da mozeralla peyniri
Yapılışı
• Karnabahar ve brokoli çiçeklerine ayrılır.
• Patatesler ve havuçlar ince ince doğranır.
• Sebzelerin üzerine tuz serpilip buhar sepetine koyulup düdüklüde 10 15 dk pişirilir.
• Pişen sebzeler fırın kabına dökülür.
• Bir tencerede tereyağı ile un kavrulur.
• Süt eklenir ve kaynayana kadar pişirilir.
• Pişince biraz tuz ve karabiber atılır ve iyice katılaşmadan sebzelerin üzerine dökülür.
• Rendelenmiş kaşar peyniri de serpilip, ısıtılmış 180 derece fırında, kaşar peyniri eriyip kızarana kadar pişirilir.
Afiyet olsun
Eki Görüntüle 2969179 Eki Görüntüle 2969180 Eki Görüntüle 2969181 Eki Görüntüle 2969182 Eki Görüntüle 2969183 Eki Görüntüle 2969184 Eki Görüntüle 2969185 Eki Görüntüle 2969186
Çok teşekkür ederim canım cantanemEllerine sağlık canım. Çok güzel görünüyor. Yarışmada başarılar dilerim
Rica ederim canım öğretmenimÇok teşekkür ederim canım cantanem❤
Seviyom seni bebekimYa sen bal mısın, lokum musun, şekerpare misin ,nesin sen ya, valla ısırıp ısırıp yiyeceğim seniçok teşekkür ederim canımın içi kiraz güzelim ❤ gerçekten güzel bir tarif ,brokoliyi sevmeyene bile bayıla bayıla yedirir
Rica ederim canım öğretmenim
Ben seni daha çok seviyorum kiSeviyom seni bebekim
Ellerine emeğine sağlıkSelamlar herkese ,brokolinin en lezzetli hali ile karşınızdayım
Malzemelerle başlayalım
• Yarım kg brokoli
• Yarım kg karnabahar
• 1 adet patates
• 1 adet havuç
Beşamel Sosu İçin;
• 2 yemek kaşığı un
• 2 su bardağı süt
• 2 yemek kaşığı tereyağı
• Tuz
• Karabiber
Üzeri İçin;
• Kaşar peyniri ya da mozeralla peyniri
Yapılışı
• Karnabahar ve brokoli çiçeklerine ayrılır.
• Patatesler ve havuçlar ince ince doğranır.
• Sebzelerin üzerine tuz serpilip buhar sepetine koyulup düdüklüde 10 15 dk pişirilir.
• Pişen sebzeler fırın kabına dökülür.
• Bir tencerede tereyağı ile un kavrulur.
• Süt eklenir ve kaynayana kadar pişirilir.
• Pişince biraz tuz ve karabiber atılır ve iyice katılaşmadan sebzelerin üzerine dökülür.
• Rendelenmiş kaşar peyniri de serpilip, ısıtılmış 180 derece fırında, kaşar peyniri eriyip kızarana kadar pişirilir.
Afiyet olsun
Eki Görüntüle 2969179 Eki Görüntüle 2969180 Eki Görüntüle 2969181 Eki Görüntüle 2969182 Eki Görüntüle 2969183 Eki Görüntüle 2969184 Eki Görüntüle 2969185 Eki Görüntüle 2969186