finale çalışmaya başlayanlar buraya!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya 4 doğru 2 yanlışı götürmüyor diyorlar ama bence götürüyor hep hesaplarımın altı çıktı

ya bende bunu kaç gündür düşünüyorum bana da öle geliyo. çünkü hesapladım ne yaptığımın da farkındayım hafızam iyidir.75 beklediğim mesela 65 falan yada 55... hiç anlamadım doğrusu.boş bırakmayım dedim ama şimdi boş bıraksam mı bırakmasam mı şaşırdım yavvvv:sm_confused:

açık öğertim sınav sisteminde yanlış doğruyu götürmez arkadaşlar sınavda dağıtılan soru kitapçığının arkasındaki yazılardada okursanız ordada yazıo.
yanlışlar doğruyu götürmüyo o yüzden boş bırakmayın sakın

öff ya bende dogru düzgün calısmadım mayısın basında
nişanım vardı onun hazırlıgı bi yadanda rusca kursuna gidiyorum
bi yandan calısıyorum öf ya inşallah söle düzgün bi not alırımda bütünlemede kurtarrırım

yarın bitiyo bi sıkıntı arkadaşlar,herkese başarılar...bitsede normal hayatımıza dönsek artık yani işin kötüsü benim en ii dersler yarın zor olanlar pazar günü yarın hepsinden kurtulsaydım bari

sağolasın tavsiyen için. bende boş bırakmayacam.demekki yanlış hesaplamışım. kitapcığı da okumuştum ona dayanarak zaten hiç boş bırakmamıştım.demekki yanlış hesapladım.boşş bırakmayalım arkadaşlar.bir doğru bir doğrudur

herkese başarılar kızlar çalışmalarım şükür bitti umarım herkes hakettiği puanı alır ..

herkese başarılar arkadaşlar son tekrarlarım akşam 20 yi i bulucak ama bittim bende valla ya.

bende arkadaşlar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hadi hayırlısı...

off konuları bitiremedim senağlama
tüm aksilikler de bu 2 ayı buldu,olan sınavlara olacak.bütünleme de olmasa yanmıştım,havuz kenarında muhasebe çalışırım artık..
herkese başarılar a.s.

son tekrarlarım daha doğrusu sorularımı çözüyorum sonra yaztıcam sabah 5 de kalkıp tekrar yapıyorum iyi oluyor inşallah hepimiz geçeriz başarılar

off konuları bitiremedim senağlama
tüm aksilikler de bu 2 ayı buldu,olan sınavlara olacak.bütünleme de olmasa yanmıştım,havuz kenarında muhasebe çalışırım artık..
herkese başarılar a.s.

üzülme cnm inşallah geçersin

arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun yarın güzel haberlerle gelelim nolurrrr :Saruboceq:

of ben hiç çalışamdım genel muhasebe ve genel matemetik çok zor bütlere kalcam heraldemafoldumben

son 1 saat ve ben şükür bitirdim son tekrarları hakkımızda hayırlısı

bügün öyle böyle bitti en korktuğum iletişimdi yine korktuğuma değdi maalesef bakalım geçebilecekmiyim şimdi yarının tekrarlarını yapıyorum
sınavlar 2 hafta sonra mı açıklanıyor kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…