finale çalışmaya başlayanlar buraya!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar hukuk dersine nasıl çalışıyorsunuz sorulara mı yoksa konuları tamamen ezberliyormusunuz nasıl aklınızda kalıyor

valla konulara çalışmak gerekiyor hukukta sonrada bol bol soru çözmek,,yoksa anlamadan yapılmıyo

arkadaşlar hukuk dersine nasıl çalışıyorsunuz sorulara mı yoksa konuları tamamen ezberliyormusunuz nasıl aklınızda kalıyor

ben derstte tuttugum notları kitaptakilerle birleştirip not çıkarıyorum canımmm sonra da onlara çalışıyorumm

canım valla bende vizede ezberlemeye çalıştım ama öyle olmadı.şimdi murat yayınlarında her ünitenin sonundaki sorular var ya o sorularda hangi konular varsa sadece onları okuyorum ve bu kez anlıyorumda ezberlemiyorum yani

çok teşkkürler arkadaşlar bende konuşları birerkez okudum şimdi sorulara çalışıyorum inşallah geçeriz

öyle böyle bitti yaa bişey kalmadı son 3 gün tekrar yapıcam bende..

arkadaşlar hukuk desinden çalıştım sürekli soru çözüyorum ama anlamıyorum farklı bir soru çıktımı bocalıyorum nasıl olacak final daha zor diyor herkez of of of senağlama

sıkma o kadar kendini farklı bi soruyla karşılaştığında kitaptan araştır bul hemen daha ii yerleşiyor insanın kafasına,,çok az kaldı zaten geçsede kurtulsak bu strestenn

arkadaşlar hukuk desinden çalıştım sürekli soru çözüyorum ama anlamıyorum farklı bir soru çıktımı bocalıyorum nasıl olacak final daha zor diyor herkez of of of senağlama

ara sınavdan kaç puan aldın ki?
kaç puana ihtiyacın var benim 14 doğru yapmam yeterli ama 50 puan alayımda ne olur ne olmaz

14 doğru kaç puan yapıyo cnm,,yada nasıl hesaplıyoruz

14 doğru 47 civarı bişi yapıyo benimde birinden 53 birinden 51 diğerindende 37 ve 34 almam lazım

sağol cnm ya benimde en düşük dersim 67 bu yüzden 42 alsam yeterli oluyo...diğerleri allahtan yüksek

evet canım 14 doğru tam 47 puan yapıyor hesaplarken de ara sınav'ın %30 unu
final'in % 70ini alarak hesaplıyoruz.

teşekkürler kızlar umarım hepimiz dilediğimiz notları alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…