- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
- Konu Sahibi doludizgin
Konu sahibinin bu kadar ustune gidip "bak ben su an suc duyurusunda bulunabilirim biliyor musun" gibi zaten korkmus bir insani bir de boyle korkutmak, evet haddi asmak demek bana gore. Zaten konu sahibi cocuklari karistirmadan once denildi bunlar. "Sen susuyorsan biz senin yerine konusuruz" tavirlari. Evet, son derece haddi asmak oluyor. Cocuklar sonradan dahil oldu olaya.
Arkadas kac yillik olaydan bahsediyor zaten.
Cocuklari bilmem. Nasil bir muhit orasi? Cocuklarin koruyani anasi babasi yok mu? Rahat rahat taciz mi ediyorlar cocuklari? Cok ilginc.
Sikayet etsen kimi kime sikayet ediyorsun? "Internetten birinin dedigine gore su muhitte sapiklik olaylari varmis, bir bakiverin" diye mi sikayet edeceksiniz? Bunu ciddiye mi alirlar saniyorsunuz emniyet teskilati? Kanit yok, birsey yok. Konu sahibi de nihayetinde ne oldugu belli olmayan, internetten bir insan. Hepimiz gibi. Herkesle kafa bulmadigi ne malum?
Kanitsiz sozlerle, varsayimlarla ortaligi ayaga kaldirmaya gerek yok.
Arkadaşım sen oku geç;
Ben okuyup geçmemeyi tercih ediyorum.
Ayrıca yorum yapmak ve eleştiride bulunmak için iyice okuyup geçiniz;zira ilk mesajlarından birinde bütün çocuklara yapıldı yazıldı.
Eğer bu doğruysa susmak ne kadar vicdani?
Yok değilse;kafa buluyorsa diye düşünmek , o benim vicdanımı rahatlatmaz.
Öyleyse kendi kendine eğlenmişdir.