• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

film gibi ama....

Konuyu anlamaya ve aradaki kopukluklari cozmeye calisirken fitil oldum. Yine elde var sifir, birsey anlayamadim fazla. Ama yine de arkadasa inaniyorum.
Ip adresiymis, biz sikayet edelimmis filan... Bunlari birakalim bence. Arkadas, resit olmus, akli basinda bir insan. Savunmaya muhtac degil. O istemiyorsa kimsenin bu ise karisirip da onun yerine sikayet basvurusu yapmaya hakki yok diye dusunuyorum. Yardim edicez diye hadleri asmaya gerek yok. Bize "yardim edin, sikayet edin, ben edemiyorum" demek icin acmamis konuyu sonucta degil mi...

Korkuyor böyle şeylerden yoksa çokdan polise giderdi diye düşünüyorum

İyide kimden korkuyor?

Baba zaten olayı duymuş,bir daha sormamış bile.

Şimdi ahmet mehmet yapmışsa baba için namus meselesi olmuyor da arkadaşı yapınca mı oluyor?

Korkusu ne onu anlayamıyorum,zaten söylemiş.

İş sadece cezalarını vermekte.

Herkese yapmışlardır diyor ya bu doğru size kanım dondu.

bende istiyorum hakkını aramasını
ama kendısı istemıyorsa
zorla olmaz ki?

vardır bir bildiği ki, kimseyi karıştırmak istemıyor.
kimse bilemez ailesinin arasında neler yaşanacağını veya yaşandığını

konu sahibi şunu bil
kimseyi karıştırmadan bu iş hayatta olmaz.
o yüzden ya göze al herşeyi
ya da bu zamana kadar nasıl sustuysan

yıne sus.

susmak istiyorum bazen bazen gerekeni yapmak
bu konuyla daha önce ilgilenmiştim ben zaten bir rehber hocam vardı lisedeyken sağolsun çok peşine düşmüştü
ama polisler filan başıma dikilince çok korkmuştum muhakak evden filan ulaşırlar sana dediler çok korktum çok
bilmiyorum
sadece allahdan yardım istiyorum

O kadar çok yalan yanlış konular açıldı ki herkesin kuşkuyla yaklaşması normal.
Bir taraftanda bu anlatılanlar doğruysa onun elinde olmadan yaşanmış bir olay, o yaşta bunu tam olarak idrak edemediği halde beynine kodlar işleniyor malesef ve zaman geçtikçe bilinç altıyla insanı mahvedebiliyor. Şuan hata yapmadığını bildiği halde utanıyor, bırak ailesine anlatmayı birine bile anlatamaz haldedir muhtemelen,kendini suçlu hissettiğinden eminim.
Polise şikayet etmek falan senin tercihin tabii ama bunlardan daha önemli bir şey varsa bu olay senin hayatını daha fazla mahvetmeden psikolojik yardım alman.. Yoksa içinde daha da çıkmazlara girersin.

Burada kimse böyle şeyler okumak istemez hepimiz kadınız anneyiz ablayız kardeşiz okuduğumuzda doğru yada yalan içimiz acır. Allah yardımcın olsun diyecek başka söz yok..

sorun orda işte insalah baskalarının canı yanmaz:50:
iyi düşün kararını ver.

inşallahhha bırakmak istemiyorum bu işi peşini gerçekden bırakmak istemiyorum
evet gerçekden çok iyi düşünmem gerkecek
zaten benm başımdan çok talihsiz olaylar geçti
olayları belki karışık anlattım ama nerden gireceğimide bilemedim yazarken
kompozisyon gibi yazamazdım zaten bu acı olayları allah ne verdiyse yazdım hikayemi hepsi bu

ben anlıyorum sizi gerçekden ama şuan çok kötüyü gerçekden durup düşünmeeye ihtiyacım var
suç duyurusunda bulunmakla bana tehdit tarzı birşeyse bu eğer buyrun ben açığım herşeye
benmde çok tanııdğım var savcı hakim avukat burada
bende gerekni yapmak istiyorum başka çocuklar yanmasın diye çünkü düşündükçe bazen derin yaralar oluşuyo içimde ya başkalarınada yaparlarsa diye
şuan sadece korkuyorum ailemin bu işten asla haberi olmaması lazım
tek derdim bu benim
yoksa evet suç duyurusunda tabiki bulunmak istiyorum

Yok ben anlatamıyorum kendimi galiba.

TEHDİT FALAN DEĞİL.

Senden geçtim ben,mahallede yapılmayan çocuk kalmamıştır dedin.

Hadi sen reşitmişsin kendi kararını verebilirmişsin...

Ya o çocuklar?

Burası ya benim mahallemse ya benim fırınsa diye bi düşünseniz belki o zaman olayın konu sahibinin reşitliği olmadığını anlarsınız!!!

Son düzenleme:
inşallahhha bırakmak istemiyorum bu işi peşini gerçekden bırakmak istemiyorum
evet gerçekden çok iyi düşünmem gerkecek
zaten benm başımdan çok talihsiz olaylar geçti
olayları belki karışık anlattım ama nerden gireceğimide bilemedim yazarken
kompozisyon gibi yazamazdım zaten bu acı olayları allah ne verdiyse yazdım hikayemi hepsi bu

Allah yardımcın olsun insallah.

eğer reşit olmasaydı
bir şeyler yapılması gerçekten şart olurdu canım.

herşey kendi isteğine bağlı.

Ama böyle de olmaz ki, hiç okumamış gibi mi yapacağız şimdi bunları:50:

Neden korkutmaya çalışalım yahu?

Sizin aklınız alıyor mu?

Mahallede bunun yapılmadığı çocuk kalmamıştır heralde diyor,bizde burda okuyup okuyup yataklarımıza mı yatacağız???

Katılıyorum...Lakin korkutma işi şöyle, zaten konuya bir panikle başladı..Bir de sorular ardı ardına geldi..Bir de devreye polis, ip v.s.. girince kendini birden geri çekti...Korkuyor bir şeylerden bu çok belli..
Hatta ben hala anlatmadığı bir şeyler olduğunu düşünüyorum...
Devamlı bir panik halinde çünkü..

Konuyu anlamaya ve aradaki kopukluklari cozmeye calisirken fitil oldum. Yine elde var sifir, birsey anlayamadim fazla. Ama yine de arkadasa inaniyorum.
Ip adresiymis, biz sikayet edelimmis filan... Bunlari birakalim bence. Arkadas, resit olmus, akli basinda bir insan. Savunmaya muhtac degil. O istemiyorsa kimsenin bu ise karisirip da onun yerine sikayet basvurusu yapmaya hakki yok diye dusunuyorum. Yardim edicez diye hadleri asmaya gerek yok. Bize "yardim edin, sikayet edin, ben edemiyorum" demek icin acmamis konuyu sonucta degil mi...

Bir mahallede konu sahibi hariç diğer çocuklarada bunu yapan bir esnafın varlığını şikayet etmek için burada saç baş yolmak had aşmak mıııı?

susmak istiyorum bazen bazen gerekeni yapmak
bu konuyla daha önce ilgilenmiştim ben zaten bir rehber hocam vardı lisedeyken sağolsun çok peşine düşmüştü
ama polisler filan başıma dikilince çok korkmuştum muhakak evden filan ulaşırlar sana dediler çok korktum çok
bilmiyorum
sadece allahdan yardım istiyorum

bu konularda pek bilgim yok.

ama sen reşitsin polıse anlatsan belkı aılene kadar gitmez olay.
ama çocukluğuna inseler belkı babanı suçlu görebilirler.

polıse vereceğin ifade de
adamların isimlerini versen mutlaka yüzleştiriler diye düşünüyorum

yani....

her türlü ailenin kulağına gidecek canım
gider de
diye düşünüyorum.

şu da bir gerçek...senin ailen sorumsuz bir aile olduğu için ve adamlar babanın arkadaşı olduğu için
bunları sırf babanın yüzünden bile yaşamış olabilirsiniz.

o adamlar evde olduğu zaman annenın sizi göz önünde tutması gerekıyordu.

O kadar çok yalan yanlış konular açıldı ki herkesin kuşkuyla yaklaşması normal.
Bir taraftanda bu anlatılanlar doğruysa onun elinde olmadan yaşanmış bir olay, o yaşta bunu tam olarak idrak edemediği halde beynine kodlar işleniyor malesef ve zaman geçtikçe bilinç altıyla insanı mahvedebiliyor. Şuan hata yapmadığını bildiği halde utanıyor, bırak ailesine anlatmayı birine bile anlatamaz haldedir muhtemelen,kendini suçlu hissettiğinden eminim.
Polise şikayet etmek falan senin tercihin tabii ama bunlardan daha önemli bir şey varsa bu olay senin hayatını daha fazla mahvetmeden psikolojik yardım alman.. Yoksa içinde daha da çıkmazlara girersin.

Burada kimse böyle şeyler okumak istemez hepimiz kadınız anneyiz ablayız kardeşiz okuduğumuzda doğru yada yalan içimiz acır. Allah yardımcın olsun diyecek başka söz yok..

biliyorum her şeyin farkındayım
zaten şuan maddi olarak hiçbir işlevim olmadığı için psikolojik destek alamadğımdan size anlattım üye olup
başka çarem yoktu
çok gceler kafamı yastığın altına koyup bağırdım
hem kendi yaşadıklarıma hemde canım ablama...
ama maddi durumlarım iyileşince yardım almak istiyorum atlatamıyorum bu şekilde zaten
ama siz bana online destek oluyosunuz hepinize çok teşekkür ederim
çok rahatladım anlatınca
belki sorunu çözemedim ama yinede bir nebze rahatladım
yazarken bile rahatladığımı hissettim çünkü
bliyorum sizde şuan çok kötü olmuşsunuzdur bir bayan olarak ama benimde kafam çorba oldu inanın
elimden geleni yapıcam en kısa zamanda kar kalmıcak!!

ip adresinden bahseden bendim.
korkutmak icin ya da seni şikayet edecegim diye söylemedim. lütfen okuyup yorum yapın.
konu sahibi site yonetımı ne yapar dedi ben de bildigimi soyledım !

ben anlıyorum sizi gerçekden ama şuan çok kötüyü gerçekden durup düşünmeeye ihtiyacım var
suç duyurusunda bulunmakla bana tehdit tarzı birşeyse bu eğer buyrun ben açığım herşeye
benmde çok tanııdğım var savcı hakim avukat burada
bende gerekni yapmak istiyorum başka çocuklar yanmasın diye çünkü düşündükçe bazen derin yaralar oluşuyo içimde ya başkalarınada yaparlarsa diye
şuan sadece korkuyorum ailemin bu işten asla haberi olmaması lazım
tek derdim bu benim
yoksa evet suç duyurusunda tabiki bulunmak istiyorum

Hangi başka çocuklar yanmasın? Yapılmayan çocuk kalmamıştır demiştin:44:
Bir de ailenin neden "asla" haberi olmaması lazım?
Anlatmaya çekindiğin bir şeyler mi var?
Senin de işin içinde olduğun?

Yok ben anlatamıyorum kendimi galiba.

TEHDİT FALAN DEĞİL.

Senden geçtim ben,mahallede yapılmayan çocuk kalmamıştır dedin.

Hadi sen reşitmişsin kendi kararını verebilirmişsin...

Ya o çocuklar?

Burası ya benim mahallemse ya benim fırınsa diye bi düşünseniz belki o zaman olayın konu sahibinin reşitliği olmadığını anlarsınız!!!

yani yapmıştır belkide bilmiyorum ki
şöyle söyliyim ben size benm babam oraya sık giderdi fırına arkdaşım diye
bizde ondan sık uğrardık oraya birşeyler almak için filan
ben gerekni yapıcam merak etmeyin
böyle şerefsizler allahsızlarr belalarını bulacaklar
buldurmalıyım

Bir mahallede konu sahibi hariç diğer çocuklarada bunu yapan bir esnafın varlığını şikayet etmek için burada saç baş yolmak had aşmak mıııı?

bende haddimi aşmak istiyorum lütfen belki bir iki yıl sonra benim evladım o pastaneden iceri gırecek sonucta benım evladım resıt degıl...

Hangi başka çocuklar yanmasın? Yapılmayan çocuk kalmamıştır demiştin:44:
Bir de ailenin neden "asla" haberi olmaması lazım?
Anlatmaya çekindiğin bir şeyler mi var?
Senin de işin içinde olduğun?

benim işin içinde drken anlamadım?
yani başka çocuklar derken taşındılar onlar zaten buradan o şerefsiz ahlaksızlar
biran kendi hikayemi düşündüm de yapulmayan kalmamıştır dedim
yoksa bilemem tabi kimlere daha yaptığını

Konu sahibinin bu kadar ustune gidip "bak ben su an suc duyurusunda bulunabilirim biliyor musun" gibi zaten korkmus bir insani bir de boyle korkutmak, evet haddi asmak demek bana gore. Zaten konu sahibi cocuklari karistirmadan once denildi bunlar. "Sen susuyorsan biz senin yerine konusuruz" tavirlari. Evet, son derece haddi asmak oluyor. Cocuklar sonradan dahil oldu olaya.
Arkadas kac yillik olaydan bahsediyor zaten.
Cocuklari bilmem. Nasil bir muhit orasi? Cocuklarin koruyani anasi babasi yok mu? Rahat rahat taciz mi ediyorlar cocuklari? Cok ilginc.
Sikayet etsen kimi kime sikayet ediyorsun? "Internetten birinin dedigine gore su muhitte sapiklik olaylari varmis, bir bakiverin" diye mi sikayet edeceksiniz? Bunu ciddiye mi alirlar saniyorsunuz emniyet teskilati? Kanit yok, birsey yok. Konu sahibi de nihayetinde ne oldugu belli olmayan, internetten bir insan. Hepimiz gibi. Herkesle kafa bulmadigi ne malum?
Kanitsiz sozlerle, varsayimlarla ortaligi ayaga kaldirmaya gerek yok.

benim işin içinde drken anlamadım?
yani başka çocuklar derken taşındılar onlar zaten buradan o şerefsiz ahlaksızlar
biran kendi hikayemi düşündüm de yapulmayan kalmamıştır dedim
yoksa bilemem tabi kimlere daha yaptığını

Yani sana yapılanlar haricinde, ailenin bilmesini istemediğin ne var diyorum? Bu olaylar tamamen senin dışında mı gelişti yoksa senin de bazı yanlışların oldu mu diyorum?
Aielenden neden bu kadar çekiniyorsun?

Back