• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

film gibi ama....

demek ki tek duyarsız onlar degılmış.
siz de sessiz kaldıgınıza göre

Konuya ortadan dalip bayana mi kizacaktim? Ben o konuyu yakaladigimda hersey olup bitmisti. Benim komsum olsa duyarsiz kalmazdim. Kalmadim da zaten, basima geldi.
Sunu da eklemek isterim, o konu sahibine bircok bayan bosvermesini, kocasi yokken birseyler yapip kendisini de karistirmamasini soylemisti.
Neyse, simdi konu icinde konu olmasin.

Sımdı bu arkadas panıkledıgı ıcın gerı adım atıyodu dımı su sekılde panıkleyen bırı tek odanın ıcınde coktan aılesıne yakalanmaz mıydı ???
Hanı psıkolojıden anlayanlar daha ıyı anlatır bence

ya allah aşkına panikleme diysunuzda ben küçük çocukmuyum
hemde nasıl panikleyeblirim onu anlamadım ki?
zaten herkes uyuyo yani bende kocaman insanım ve bilgisayar onlara dönük değil onların yatakları uzakta zaten
top atsan uyanmazlar
iyi niyetle sordunuz anlıyorum ama cevap vermek istedim

biliyorum çok kötü oldunuz sizlerde ama inanınki bir şekilde cezalarını bulduracağım onlara ben!
ellerimde hertürlü bilgileri var zaten

ya babam bilmiyoki adamın ruhu bile duymuyo
yani nerdn gelir aklına sapık olduğu?
cahl insanlar işte
akıllarının ucundan geçmez belkide
ama mantıklı insanlar olarak sorguluyoruz haklsınız
babam ilk başta tepki gösteri baya üzüldü çok
sonra bizim aramız zaten bir dönemdir bozuk o yüzden benle pek konuşmaz yani sanırım bundan dolayı sormadı bir daha
bilmiyorumm anlayamıyorumm

herşey çelişki hadi yatun uyuyun yahuuu iyi geceler inşallah ceza almam kötü birşey yazmadım :3:

Konuya ortadan dalip bayana mi kizacaktim? Ben o konuyu yakaladigimda hersey olup bitmisti. Benim komsum olsa duyarsiz kalmazdim. Kalmadim da zaten, basima geldi.
Sunu da eklemek isterim, o konu sahibine bircok bayan bosvermesini, kocasi yokken birseyler yapip kendisini de karistirmamasini soylemisti.
Neyse, simdi konu icinde konu olmasin.

hem ortadan dalıp bayana mı kızacaktım dıyorsun hem yakaladıgımda konu bitmişti dıyorsun:ssz:
bence de gerek yoktu konu ıcınde konu acmaya

zaten herkes uyuyo yani bende kocaman insanım ve bilgisayar onlara dönük değil onların yatakları uzakta zaten
top atsan uyanmazlar

klavyeyı kullanman daha seslı hale gelırdı nefes alısın hızlı ve seslı bır hal alırdı elını ayagını nereye koyacagını bılmezdın
sızın tek odada velı efendı hıpodromu mubarek...

top atsan uyanmazlar

Yazdığın mesajların biri anyaya bakıyor biri konyaya bakıyor da ondan millet korktuğun için saçmaladığını düşünüyor...

Bu kadar korku normal değil...Gizlediğin başka şeyler olduğunu düşünüyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
hem ortadan dalıp bayana mı kızacaktım dıyorsun hem yakaladıgımda konu bitmişti dıyorsun:ssz:
bence de gerek yoktu konu ıcınde konu acmaya

O halde bu konuyu uzatmayin. Evet ikisini de diyorum. iyi geceler.

herşey çelişki hadi yatun uyuyun yahuuu iyi geceler inşallah ceza almam kötü birşey yazmadım :3:

bende yatıyorum artık zaten.allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler
çelişki diyip duruyosunuz nasıl yazayım kompozisyonmu yazayım anlayamadım ki yani giriş gelişme sonuç filan
arada kafam karışıyo normal olarak sinirden vs filan
çelişki yokki hem
neyse ben ayrılıyorum aranızdan bugünlük herkese sonsuz teşekkürler rahatladım birazda olsa
ama dediğim gibi ip olayları filan herşeye açığım ben gecenin bu yarısı uykuumu bölüp şizofreniye bağlayacak değilim
herkesin içi rahat olsun zaten bu insanlar cezalarını bulacaklar buldurucam ben bizzat şerefsizlere
dediğim gibi esnaflıkla filanda alakaları kalmadı zaten korkmanıza gerek yok
yolsan geçen birine yapamazlar zaten cesaret edipte

Arkadasim zaten konu sahibi o kadar celiskili seyler yaziyor ki, kendi bile ne yazdigini unutuyor artik. Ben boyle bir insanin lafina bakip ne tur bir eylemde bulunabilirim? Burda 40 tane konu aciliyor savunmasiza yapilanlarla ilgili, her birinden sonra emniyete sikayette mi bulunuyorsunuz?
Peki sen ne yapmayi dusunuyorsun? Rica etsem bana bu konuyu okuduktan sonraki planini soyleyebilir misin? Cok goruyoruz burda uzaktan mangalda kul birakmayip, sonra pc'yi kapatip yatani. Guzel savunmanizi yapiyorsunuz, eyvallah. Peki simdi ne yapacaksiniz? Okuyup gecmemeyi tercih etmissiniz. Peki ne yapmayi tercih ettiniz?

Konunun içinde polemik oluşmasın,özelden yazdım.
Teşekkürler.

biliyorum çok kötü oldunuz sizlerde ama inanınki bir şekilde cezalarını bulduracağım onlara ben!
ellerimde hertürlü bilgileri var zaten

Paylaş işte şu her türlü bilgiyi için ancak o zaman rahatlar.

Konu sahibinin cevresini bilemeyiz. Ama tahminimce biraz toplum, biraz da aile baskisinin fazlaca oldugu bir cevreden geliyor. Butun korkusunu buna bagliyorum. Sorulan sorulardan dolayi istemeden detaylara indigi icin de celiskili cevaplar ortaya cikiyor. Allah yardim etsin. Arkadasim, kimsenin duymamasini istiyorsan mecburen hic kimseye soylememen lazim. Yillar once olan bir olayi simdi polise anlatsan birseyler degisir mi bilmem. Ama ailen mutlaka duyar. Korkun buysa sikayet etmenin faydasi yok. Sikayet etsen, nasil sikayet edilir onu ben de bilmem. 10 seneyi asmis bir mevzuyu nasil sikayet edeceksin? Adamlarin nerde oldugunu bile bilmiyorsun.
Ben sana birsey sormak istiyorum. Peki simdi sizi rahatsiz eden birileri var mi? Aile ici ya da disinda?

bende yatıyorum artık zaten.allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler
çelişki diyip duruyosunuz nasıl yazayım kompozisyonmu yazayım anlayamadım ki yani giriş gelişme sonuç filan
arada kafam karışıyo normal olarak sinirden vs filan
çelişki yokki hem
neyse ben ayrılıyorum aranızdan bugünlük herkese sonsuz teşekkürler rahatladım birazda olsa
ama dediğim gibi ip olayları filan herşeye açığım ben gecenin bu yarısı uykuumu bölüp şizofreniye bağlayacak değilim
herkesin içi rahat olsun zaten bu insanlar cezalarını bulacaklar buldurucam ben bizzat şerefsizlere
dediğim gibi esnaflıkla filanda alakaları kalmadı zaten korkmanıza gerek yok
yolsan geçen birine yapamazlar zaten cesaret edipte

Bir derdine bir nebzede çare arıyosan gerekirse kompozisyon şeklinde yazmalısın... çünkü kompozisyon dersleri bu yüzden verilir kendini daha iyi ifade edebilmek için...

klavyeyı kullanman daha seslı hale gelırdı nefes alısın hızlı ve seslı bır hal alırdı elını ayagını nereye koyacagını bılmezdın
sızın tek odada velı efendı hıpodromu mubarek...

bu bu olayı taze yaşamadım çok uzun yıllardır yaşıyorum
ilk anki gibi nasıl paniklemem bekleniyor
neden hızlı nefes alıp vericem anlamadım
zaten ben yeterince kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum

neyse uzadıkça uzuyor konu
size de iyi geceler

Konu sahibinin cevresini bilemeyiz. Ama tahminimce biraz toplum, biraz da aile baskisinin fazlaca oldugu bir cevreden geliyor. Butun korkusunu buna bagliyorum. Sorulan sorulardan dolayi istemeden detaylara indigi icin de celiskili cevaplar ortaya cikiyor. Allah yardim etsin. Arkadasim, kimsenin duymamasini istiyorsan mecburen hic kimseye soylememen lazim. Yillar once olan bir olayi simdi polise anlatsan birseyler degisir mi bilmem. Ama ailen mutlaka duyar. Korkun buysa sikayet etmenin faydasi yok. Sikayet etsen, nasil sikayet edilir onu ben de bilmem. 10 seneyi asmis bir mevzuyu nasil sikayet edeceksin? Adamlarin nerde oldugunu bile bilmiyorsun.
Ben sana birsey sormak istiyorum. Peki simdi sizi rahatsiz eden birileri var mi? Aile ici ya da disinda?

hayır yok şuan kimse.zaten ben en başta kendim izin vermem müsade etmem bu olayların yaşanmasına
etrafıma didik didik bakınıyorum zaten sapık var mı diye
ama merak etmeyin 10 senede geçse gereken birşekilde yapılabilir diye düşünüyorum

bu bu olayı taze yaşamadım çok uzun yıllardır yaşıyorum
ilk anki gibi nasıl paniklemem bekleniyor
neden hızlı nefes alıp vericem anlamadım
zaten ben yeterince kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum

neyse uzadıkça uzuyor konu
size de iyi geceler

yasadıkların ıcın panıklemenı beklemedım kı nıye oraya cektın konuyu
hanı bızler sıkayet ederız fılan dedık sen aman yapmayın etmeyın bı panık efektı verdın arka fona oondan bahsedıyorum...

hayır yok şuan kimse.zaten ben en başta kendim izin vermem müsade etmem bu olayların yaşanmasına
etrafıma didik didik bakınıyorum zaten sapık var mı diye
ama merak etmeyin 10 senede geçse gereken birşekilde yapılabilir diye düşünüyorum

Etrafına bakıyorsun didik didik sapık varmı diye.. ilginç pskolojik destek sağlatabilirim sana ciddiyim bu konuda..

Back