- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.120
- 598
- Konu Sahibi doludizgin
hepiniz kaybolduğumu sanıyosunuz ortadan ama ben uyuyamadım ve geri geldim.hiçbirinizin kafasında soru işareti bırakmak istemem.size şöyle izah edeyim.bir odanın içi evet ama oda büyük bir oda.yatakları onların ileride zaten.takdir edersiniz ki biz alışkınız artık bir odanın içinde sesle yaşamaya.klavye sesindende kimse rahatsız olmaz biz zaten yüksek gürültüye alışkın insanlarız!! bir odanın içinde nasıl internet var diye soranlara cevabım bizim hakkımız yokmu yani bir oda diye bir şeye anlamadım? kullanmayalımmı internet.ayrıca klavye eski klavyeler gibi takır tukur seste çıkarmıyo!!! şuan o kadar üzgününmki anlatamam...ben bir kaç hafta önce memleket dışına çıktım ve yolculuk esnasında bile hiç uyuyamadım neden mi işte tamda bu konu yüzünden.insanları yargılamadan önce anlamaya çalışın.attığınız çamurlarınız beni kirletmez emin olun sadece üzüldüm! ablamın olayına gelince beynimde nasıl bir travma yaşadığımın haddi hesabı yok! evet ablamın olayı yüzdeyüz gerçektir.çok acı çok ama gerçekk!!! ben niye bunu kalkıp buraya yazayım nerden aklıma gelir böyle şeyler benim başka işim mi yok.düşünceden uyuyamadım ve kalktım geldim!! sizin klavyeleri bilmem ama benimkisi takır takır çalışmıyo.gayet küçük seslerle çalışıyo.olaylara hangi konudan yaklaşıyosunuz nasıl beceriyosunuz anlamadım.ikidebirde bahsetmişsinizya hani kafam attı diye şuan benmde gerçekden kafam attı hemde nasıl.şuan işte klavyem daha fazla ses çıkarmaya başladı!!!!
Canim, kk'ya hosgeldin. Burda uye olarak bulunmaya devam edersen alisacaksin.
Evet, konun bazen inanilmayacak kadar celiski ve garipliklerle dolu. Ama olamayacak kadar ucuk bir olay degil. Insanlarin basina neler geliyor agizlari acik birakan. Evet, seninki de alisilmisin disinda. Burda cok sahte ucuk konular acildi. Dolayisiyla insanlar artik gardini almak amaciyla "fake, inanmadik" filan diyebiliyorlar. Senin gercekligine inanmayanlar oldugu kadar inananlar da var. Evet basta ben de inanmadim. Ama okudukca senin samimiyetine inandim. Zaten inanip inanmamak bana birsey kazandirmiyor, ya da kaybettirmiyor. Neticede sanal bir ortam burasi, kimseyi tanimiyoruz. Daha once de yazdigim gibi, detaylari anlatmaktan rahatsiz olmus gibi bir halin var, ve saniyorum ince ayrintilari es gecmek icin celiskilere dustun. Olabilir. Bu herkesin kafasini karistirdi, ben de dahil gerildik okurken. Olabilir.
Bunun disinda bu sitede direk konu sahibini dovmeye gelen uyeler de var. Dusene bir tekme de onlar atan insanlar da cok burda. Bunun da cok konusu acildi insanlar neden boyle boyle diye, cok insan sikayet etti. Ama degisen birsey yok, olmayacak da. Senin derdinden cok nerde acik bulsak da dalga gecsek diyen insanlari dikkate alma. Sen bilmiyorsun daha bu siteyi. Sana yapilan yorumlar, benim hep rastladigim acimasiz yorumlar karsisinda cok iyi bile kaliyor. :) Neyse, cikip bir daha geldiginde bu konuyu bulamayabilirsin, ya da ilk mesajini yerinde bulabilirsin. Moderatorler konuyu yerine koyacaktir yine. Bunu da bil, ona gore paylasim yap. Pisman olacagin seyleri anlatma.
Neyse canim, ben dedigim gibi sana son derece inandim ve de uzuldum. Insallah feraha cikarsin. Mesaj sayin yeter mi bilmem, ama istedigin zaman bana ozel mesaj atabilirsin, icini dokebilirsin. Ya da buraya konu acabilirsin, sonradan pisman olup silmemek kaydiyla. :)