film daha bitmedi....

çoğu sorulara da yanıt vermiyorsun sen konu sahibi?
madem cvp vermiyeceksin,aç pc ni ona yaz..buraya neden yazıyorsun o zaman?

bunlara katlanmak için bir sebep olmalı..adam seni sevindirecek,kendi sevgisini gösterecek bişey yapmamış ki?
Nasıl bir aşk ki bu sendeki ?

ayy şaşırdım valla birazdan çıkıp evime gidicem yarın kesin bir sonuç olsun lütfenn..bu bi şakaydı denilse ne hoş olur ya,...gerçekse eğer allah yardımcınız olsun...

valla ikinci sayfasinda YUH diyorum siz kendinizle yuzlesiyorsunuz bu guzel bir sey cok hatanizi kabul ettiniz magdur oldunuz yanlislar yaptiniz bu guzel bir sey ama ayrilmadanizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz DULLLLLLLLLLL OLMAKTAN KORKUYORSUNUZKI BIR LAFIM YOK SIZE ARTIK ICIM ICIMI YIYOR SIZE KIYDILAR O POTANSIYELI KENDI ELLERINIZLE SIZ VERDINIZ VE KURBAN ETTINIZ MUTLUULK CEVREDEN DEGER ALMAK SEVILMEK SIZE YARAMADI cok uzuldum size ucuncu sayfaya gececekmiyim bilmiyorum nedense cok tepkisel oluyorum bu durumlarda

bende ınanmıyorum hıc ınandırıcı degıl anlatılanlar cok mantıksız kesınlıkle..

yaniii..bu kadar çok kötü vak'ayı birarada yaşayan insanın ya aklından zoru vardır..ya da peygamber sabrı..ki o da bu devirde kimse de yok..
külliyen uydurma bir olay..

elefera arkadaşımıza katılmadan edemiyorum..uydurulmuş bir senaryo, fakat sizi acır gözlerle okuyanlara, sizi zavallı hissedenleri nasıl hazmediyorsunuz onu anlamıyorum..

Valla arkadaşım eğer bu anlattıkların gerçekse, üzgünüm ama sen bu kadar safsan başına gelenleri hak etmişsin. Sen yine dua et bu saflıkla kötü yola falan düşürmemişler seni.. :1ninca:

alkisalkisalkis

Aman beee okumadim her firsat vardi elimde ama okumadim hayatimin hatasini yaptim ama bunlara ragmen ilk esimden bir tokat yemedim burda anlatilanlarin yuzde doksanini yasamadim ama gururum incindi iki bosanmis ablama ragmen korkmadim bosandim bana deger veren ailem gururumu kirdi beni suclayarak onlardan ayrildim 6 seneye yakin DUL yasadim DUL yasadigim icin goz koyana tekme yumruk giristim laf atana kufur ettim calistim kimi zaman erkekler gibi kendime bu araniyor dedirtmeden (oyle sanihyorum) dul yasadim ailemin hala sevgilisiyim cunku kendime biraz fazla guveniyordum ne kadar icten ice coksemde ama kimsenin beni yargilamasina gururumu kirmasina izin vermedim DUL kelimesinden nefret ettim ama DUL oldugum icinde evlenmedim. Ve ikinci evliligimi gerceklestirdim parasizim cokta MUTLUYUM cunku korkmadim DUL OLMAKTAN NEDEN KORKAR INSAN MIDEM BULANDI BU KORKUNUZDAN SIZE KIYAMAYANLARA INAT SIZI KIRAN BIR INSANLA YASADIGINIZ ICIN MESLEGINIZ OLDUGU ICIN PARANIZI KAZANDIGINIZ HALDE DAYAK YEYIP KENDINIZI MECBUR HISSETTIGINIZ ICIN SIZ ARKASI YARIN YAPMADAN PSIKOLOGA GIDIN KENDINIZI GELISTIRMEMISSINIZ GUCLU BIR KADIN OLMA CABASINA GIRIN SIZI YARIN SATARDA ATARDA DOVERDE BOYNUZLARINIZLA MUTLUYSANIZ HCI LAFIM YOK GAYRI ama siz bir kul kedisi degilsiniz bir masal kahramani olamazsiniz sadece genclik elden gidince bir kenara pacavra gibi atildiginda bakilmayacak biri olursunuz

soruyorum arkadaşlar, hangimizn ailesi böyle bir olay yaşandığında..hoop dur bakalım sen nerdeydin demez çocuğunun eşinin yanında değildin diye sormaz..iş için yurtdışında olsa bile 1 günlük izinle dahi gelinir..

Konu sahibi arkadaş psikolojik olarak ciddi anlamda hasta bence...

Bunları kadın olan kadın kabullenemez kesinlikle ve kesinlikle.

Sevgi aşk bahane...Bırakın artık seviyorum aşıktım ayrılamadım cümlelerini.

Azcık gerçekçi olun gerçekçi.

Yeri gelince erkekleri suçlamayı gayet iyi biliyoruz.

Bu durumda erkekte mi suç ? Hayır tabiki de arkadaşım.Kullandırmasaydı kendini.

Kadında hata elbette.Eli armut mu topluyordu her defasında kandırılmaya dolandırılmaya göz yumdu.

Göz yummayı bırakın adama 2 tane de koca bir ödül vermiş,ödül ! bunu hakedip haketmediğini bile sorgulamadan 2 kere hamile kalmış ve doğurmuş !

Adamın böyle olduğunu biliyordun arkadaş,gidip aldırsaydın çocukları.Adam yanında bile bulunmamış doğumda vs de.Hata sonuna kadar sende .

Bir kadında bulunması gereken en büyük özellik erdemdir,gururdur.

Bu özelliğini elin adamının ayağının altına verip de al doya doya çiğne özgürsün diyen kadınları hiç anlamıyorum ,hiç de anlamayacağım.Bu kadınlara herşey müstahak herşey !

hayır şunu anlamıyom hem ünvrte mezunu eşinin kabahatleri say say bitmez tamam anlat içini dök ama çok saçma geldi bana

bende bu hikayenin gercekligine inanmiyorum

Evet neden kimse inanmıyor söyleyim mi sana ...

Çünkü kadın dediğin canlıda gurur olmalı,bu gururu da kimseye çiğnetmemeli.Konu sahibi bin kere gururunu çiğnettiği için inandırıcı gelmiyor.

Çünkü kadın şiddete bir yere kadar dayanır.Sabrı taşar bir noktada.Konu sahibinin nasıl bir sabrı var ki bir türlü taşmadı acaba.

Çünkü böyle bir adamdan hamile kalan kadın gider paşa paşa aldırır çocuğunu,kendi hayatı gibi çocukların hayatını da mahvetmeyi göze alamaz.

Çünkü kadın bir kere dolandırılır,hadi 2 yada 3 kere.Kadın dediğin akıllıdır.Hatta öyle bir akıllıdır ki adamın gözünden anlar bir bakışta ne mal olduğunu.Bu kadar dolandırılmaya hangi kadın göz yumar.

Çünkü boşanmayı göze alır ve boşanır yok seviyorum bilmem ne dul olmaktan tırsıyorum diye zırvalamaz.

Bu yüzden bana da inandırıcı gelmiyor artık

arkadaşlar tekrar dıyorum kımse acısın dıye yazmyorum.. acısın dıye yazsam çıkar erkek gibi reele anlatırım.. acındırırım kendimi. kimseler acımasın dıye attım içime.. gururumu kırmadım.. aslında ayaklar altına aldım..inanmayan arkadaşlrım ben arnızdda yaşayan son derece reel ve normal biriyim.. ha ruh sğlığım bozuk mdur yoksa hala direnıyor muyum bilemem..? ama rahatlıyacam yaacam.. ne kadr eşek olduğumu ne kadar salak olduğumu görüp belkie güç alacam..yazmayıverin okumayıverin inanmayı.. ben 2ekim 2005den beri olaylarn içindeyim..dolu dolu yaşadım..

5 yıldır böyle hastasın yani ?

Neden BOŞANMIYORSUN ONU SÖYLE ARTIK ?

Konu sahibi okurmusun şu mesajımı iyice.

Dul olmaktan korkuyorum ailem vs diye bahane üretme ve doğruyu söyle neden hala evlisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…