şiddet gördüm.. gırdığı işlerden çıktı kısa surede..kendıne iş açtı.. ben kredi çektım.. ailem dstek oldu.. onuda batırdı.. kadınlarla beraber oldu. tellerınden tesadufen msjlar gördum.. pcden kadınlarla konuşmalarını gördum.. suyum ,elektırıgım,dogal gazım,tellerım kesıldı.. ik doğumumda yanımda degıldı.. bebek kocaman olmustu doğu iznım bıtınce gördu.. ikincinin doğumuna gelırken dogumyapacagım ece geldi. ama bana desek olmak için degıl.. tellde beni delirtecek msjlar yazarak. doguma gırerken yoktu yanımda çıkınca da uyandım sayıklamısım ben kocamı çok evıyorum o beni sevmıyor dıye... hiç iyi bişey yok ki...
çoğu sorulara da yanıt vermiyorsun sen konu sahibi?
madem cvp vermiyeceksin,aç pc ni ona yaz..buraya neden yazıyorsun o zaman?
bende ınanmıyorum hıc ınandırıcı degıl anlatılanlar cok mantıksız kesınlıkle..
yaniii..bu kadar çok kötü vak'ayı birarada yaşayan insanın ya aklından zoru vardır..ya da peygamber sabrı..ki o da bu devirde kimse de yok..
külliyen uydurma bir olay..
elefera arkadaşımıza katılmadan edemiyorum..uydurulmuş bir senaryo, fakat sizi acır gözlerle okuyanlara, sizi zavallı hissedenleri nasıl hazmediyorsunuz onu anlamıyorum..
şiddet gördüm.. gırdığı işlerden çıktı kısa surede..kendıne iş açtı.. ben kredi çektım.. ailem dstek oldu.. onuda batırdı.. kadınlarla beraber oldu. tellerınden tesadufen msjlar gördum.. pcden kadınlarla konuşmalarını gördum.. suyum ,elektırıgım,dogal gazım,tellerım kesıldı.. ik doğumumda yanımda degıldı.. bebek kocaman olmustu doğu iznım bıtınce gördu.. ikincinin doğumuna gelırken dogumyapacagım ece geldi. ama bana desek olmak için degıl.. tellde beni delirtecek msjlar yazarak. doguma gırerken yoktu yanımda çıkınca da uyandım sayıklamısım ben kocamı çok evıyorum o beni sevmıyor dıye... hiç iyi bişey yok ki...
soruyorum arkadaşlar, hangimizn ailesi böyle bir olay yaşandığında..hoop dur bakalım sen nerdeydin demez çocuğunun eşinin yanında değildin diye sormaz..iş için yurtdışında olsa bile 1 günlük izinle dahi gelinir..
bende bu hikayenin gercekligine inanmiyorum
Konu sahibi bana bu mesajımdan dolayı eksi rep vermiş
arkadaşlar tekrar dıyorum kımse acısın dıye yazmyorum.. acısın dıye yazsam çıkar erkek gibi reele anlatırım.. acındırırım kendimi. kimseler acımasın dıye attım içime.. gururumu kırmadım.. aslında ayaklar altına aldım..inanmayan arkadaşlrım ben arnızdda yaşayan son derece reel ve normal biriyim.. ha ruh sğlığım bozuk mdur yoksa hala direnıyor muyum bilemem..? ama rahatlıyacam yaacam.. ne kadr eşek olduğumu ne kadar salak olduğumu görüp belkie güç alacam..yazmayıverin okumayıverin inanmayı.. ben 2ekim 2005den beri olaylarn içindeyim..dolu dolu yaşadım..
Konu sahibi arkadaş psikolojik olarak ciddi anlamda hasta bence...
Bunları kadın olan kadın kabullenemez kesinlikle ve kesinlikle.
Sevgi aşk bahane...Bırakın artık seviyorum aşıktım ayrılamadım cümlelerini.
Azcık gerçekçi olun gerçekçi.
Yeri gelince erkekleri suçlamayı gayet iyi biliyoruz.
Bu durumda erkekte mi suç ? Hayır tabiki de arkadaşım.Kullandırmasaydı kendini.
Kadında hata elbette.Eli armut mu topluyordu her defasında kandırılmaya dolandırılmaya göz yumdu.
Göz yummayı bırakın adama 2 tane de koca bir ödül vermiş,ödül ! bunu hakedip haketmediğini bile sorgulamadan 2 kere hamile kalmış ve doğurmuş !
Adamın böyle olduğunu biliyordun arkadaş,gidip aldırsaydın çocukları.Adam yanında bile bulunmamış doğumda vs de.Hata sonuna kadar sende .
Bir kadında bulunması gereken en büyük özellik erdemdir,gururdur.
Bu özelliğini elin adamının ayağının altına verip de al doya doya çiğne özgürsün diyen kadınları hiç anlamıyorum ,hiç de anlamayacağım.Bu kadınlara herşey müstahak herşey !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?