arkadaşlar tekrar dıyorum kımse acısın dıye yazmyorum.. acısın dıye yazsam çıkar erkek gibi reele anlatırım.. acındırırım kendimi. kimseler acımasın dıye attım içime.. gururumu kırmadım.. aslında ayaklar altına aldım..inanmayan arkadaşlrım ben arnızdda yaşayan son derece reel ve normal biriyim.. ha ruh sğlığım bozuk mdur yoksa hala direnıyor muyum bilemem..? ama rahatlıyacam yaacam.. ne kadr eşek olduğumu ne kadar salak olduğumu görüp belkie güç alacam..yazmayıverin okumayıverin inanmayı.. ben 2ekim 2005den beri olaylarn içindeyim..dolu dolu yaşadım..
arkadaşlar tekrar dıyorum kımse acısın dıye yazmyorum.. acısın dıye yazsam çıkar erkek gibi reele anlatırım.. acındırırım kendimi. kimseler acımasın dıye attım içime.. gururumu kırmadım.. aslında ayaklar altına aldım..inanmayan arkadaşlrım ben arnızdda yaşayan son derece reel ve normal biriyim.. ha ruh sğlığım bozuk mdur yoksa hala direnıyor muyum bilemem..? ama rahatlıyacam yaacam.. ne kadr eşek olduğumu ne kadar salak olduğumu görüp belkie güç alacam..yazmayıverin okumayıverin inanmayı.. ben 2ekim 2005den beri olaylarn içindeyim..dolu dolu yaşadım..
çocuk sevgisi yok.. daha kucaına almadığı gibi bir çorap dahi almadı.. almazda.. hasta dedim,dr a yanız göturdum hepyumusar ınsafa gelir sandım.. ama artık beynım uyusuyor ve doğum gunumun oldugu gece öyle bir tokat yedim ki.... bakıcının maasını ılk gun vermedi diye.. benı ezme,rezıl etme kadına dedim.. hayatımda yaadığım en garip korkuydu.. sadece 2 sarı ışık vardı gözerimde.. sonra kan.. eğilmedi bile.. sabah saat 3du daya yediğimde 6da iş için evden çıktım.. yuzum mosmor,ağzım eğilmişti.. başım davul gıbıdı.. işyerıne gıttım ama hep nerde bayılıp kalıcam dıye.. izin aldım hastaneye gıttım darp raporu aldım.. ama annemler duysa ölürdü.. o hıç aramadı bıle.. ne zaman konuşmaya kalksam ya susup tvizliyor yada sen kadın olamazsın,insan olamazsın gıt annenden kadınlık öğren dıyor.kadın kocasına destek olur dıyor. halınden anlar dıor.. param olsaydıböyle olmazdı hiç bişey dıyor.
ailemi üzmek istemıyorum... dul olmak istemıyorum.
ben inanıyorum konu sahibine
çünkü tanıyorum.
ben istedim buraya yazmasını.sizin söylediklerinizin milyon tanesini yıllardır söylememe rağmen
hala bu eziyetin içinde.
belki 10 kişi 20 kişi daha aynı şeyleri söylerse güç alır diye düşündüm.
ben inanıyorum konu sahibine
çünkü tanıyorum.
ben istedim buraya yazmasını.sizin söylediklerinizin milyon tanesini yıllardır söylememe rağmen
hala bu eziyetin içinde.
belki 10 kişi 20 kişi daha aynı şeyleri söylerse güç alır diye düşündüm.
İnsanın en büyük düşmanı gene kendisidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?