Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ailem uzakta.. düğün izim memlekette oldu ve dediki burada yapaılm yoksa evlenıp ayrıldıgıı duyarlarsa izin vermezler.. birileri ağzından kaçırır.. düğünümde takılanlarda düğün sabaı yok oldu.. dahaa bır aylık evlıyken annenlerde 6 mılyar iste dedi. allahtan annem vermedi.
ilk aylar iş arıyordu,eğitim durumunu snradan öğrendi. ilk eşinden çocuklarını öğrendim.. hamıle kaldım.
maaşımı o çekti.. sigara içti. bılgısayarda sabahlara jkadar chatleşti.
Konu sahibi lütfen Allah rızası için şu soruları bi cevaplayıver de merakımız gitsin
- Hala neden bu adamla evlisin ?
-Adam seni kullanıyor resmen ne sevgi var ne saygı bunu görmüyormusun ?
-Üst üste kazık yemene rağmen neden inatla sürdürüyorsun? Sakın sevgi aşk deme ,sevgiyle alakası yok seninki hastalık.
-Bu adamı bile bile neden 2 çocuk yapıyorsun ,çocuklarına hiç mi acımıyorsun da halad evam ettiriyorsun ?
-Bu evlilik kaç yıldır bu şekilde sürüyor ?
-Boşanmayı hiç mi düşünmüyorsun ?Korktuğun birşeyler mi var,adam tehdit mi ediyor da boşanmıyorsun ?
ya kızmayın bosuna ben yasadıkalrımı yazacam.. zaten uh halım ıyı deği.. kapanmışım içime.. duvarlarla konuşmaktan,hergun ağlaıp evden gulucukler atıp çıkmaktan,dısardan bakan herkesn kıskandıgı evli mutlu yuvası olan kadını oynamaktan delircem..anlatacam aklıma gelen her seyı..
eksi vermedim.. hatta tesekkur ettim... fıkırlerın önemlı benım için dedim.inanın eksi vermedim.Konu sahibi bana bu mesajımdan dolayı eksi rep vermiş*
eksi vermedim.. hatta tesekkur ettim... fıkırlerın önemlı benım için dedim.inanın eksi vermedim.
şiddet gördüm.. gırdığı işlerden çıktı kısa surede..kendıne iş açtı.. ben kredi çektım.. ailem dstek oldu.. onuda batırdı.. kadınlarla beraber oldu. tellerınden tesadufen msjlar gördum.. pcden kadınlarla konuşmalarını gördum.. suyum ,elektırıgım,dogal gazım,tellerım kesıldı.. ik doğumumda yanımda degıldı.. bebek kocaman olmustu doğu iznım bıtınce gördu.. ikincinin doğumuna gelırken dogumyapacagım ece geldi. ama bana desek olmak için degıl.. tellde beni delirtecek msjlar yazarak. doguma gırerken yoktu yanımda çıkınca da uyandım sayıklamısım ben kocamı çok evıyorum o beni sevmıyor dıye... hiç iyi bişey yok ki...
ailemi üzmek istemıyorum... dul olmak istemıyorum.
Ben sıze su an malum kısının goruntusunu az cok cızeyım...
Evınde oturmaktan canı sıkılmıs bır ev hatunu getırın gozunuzun onune. (aılesı ya da esı ıle yasayan ve gayette mutlu olan) Fakat monotonluktan canı sıkılmıs. Ne yapsam ne etsem dıye dusunur durur, kendıne eglence arar.
Sıtelere takılır, aaa bır bakar kadınların dertlestıgı bır sıte. Kafasının sag ust kosesınde bır ampul yanar. 'Bır masal uydurayım da, bıraz egleneyım, keyfım yerıne gelsın' der.
Derken kurgular bır senaryo ve baslar yazmaya, her yazısında gulmekten karnına agrılar gırer, yorumları okudukca gozlerınden yaslar akarcasına katıla katıla guler...
Fakat bır cok kımsenın ona zavallı gozu ıle baktıgını bılmez. Mısal ben!
Ruh hastası mısın nesın?
Ben bu kadar laf yesem, ıngılız asaletınden bıle gelsem asaletı fılan unutur, herkesın agzının payını verırdım.
Ben buradan ne anlıyorum, 'gercek olmayan bır hıkaye ıcın ısıttıgın hakaretlerın onemı yok senın ıcın'
gerçek degilmi bu olayy
anaaaaaakannehir