film daha bitmedi....

ve sen halen bu adamla yaşıyordun yapma yaaa allah aşkına tama bizde kör olabiliriz bazen ama bukadar yaşananlar senin gözünü nasıl açmadı onu anlamadım..
bunları aynen ailenede anlat bak nasıl rahatlıcaksın, bu hayt böyle sürmez inanki..

Konu sahibi bana bu mesajımdan dolayı eksi rep vermiş

hayatını değiştirmek için çaba harcamazsan bu benim kaderim böyle gelmiş böyle gider dersen keşkelerle yaşar durursun kendi kendini yersin başka da elinden bişey gelmez eğer bu yazdıklarınız gerçekse sizin ruh sağlığınız hiç iyi değil işinizi nasıl yapyorsunuz çocuklara kim bakıyor

çok karma bir eser oldu bu..her sorundan bir parça var içinde
adam işsiz, hırsız,seni sömürüyor..ilk eşini ailen bilmiyor..çetleşiyor...filan filan..
yaprak dökümünden daha çok felaket var burda..

aman valla sıkıldım yanlış anlama senden değil yaşadıklarından dolayı halen katlanmana ve kendini mecbur hissetmene..
allah sana yardım etsin...

Yaz yaz istediğin kadar da buraya bunları yazınca senin hayatında hiçbişey değişmeyecek....
Duvarlarla konuşacağına önce bi avukata anlatıp biran önce boşan, sonrada psikologa anlatıp ruh sağlığını düzelt....
Dışardan bakanların kıskandığı mutlu yuvası olan kadını oynayacağına, boşanmış ama mutlu güçlü kendini ezdirmeyen kadın ol....

Sen anlat anlat da biz ne yapalım ki...
Anlatmakla çözülmüyor sorunlar....

şiddet gördüm.. gırdığı işlerden çıktı kısa surede..kendıne iş açtı.. ben kredi çektım.. ailem dstek oldu.. onuda batırdı.. kadınlarla beraber oldu. tellerınden tesadufen msjlar gördum.. pcden kadınlarla konuşmalarını gördum.. suyum ,elektırıgım,dogal gazım,tellerım kesıldı.. ik doğumumda yanımda degıldı.. bebek kocaman olmustu doğu iznım bıtınce gördu.. ikincinin doğumuna gelırken dogumyapacagım ece geldi. ama bana desek olmak için degıl.. tellde beni delirtecek msjlar yazarak. doguma gırerken yoktu yanımda çıkınca da uyandım sayıklamısım ben kocamı çok evıyorum o beni sevmıyor dıye... hiç iyi bişey yok ki...

eksi vermedim.. hatta tesekkur ettim... fıkırlerın önemlı benım için dedim.inanın eksi vermedim.

Tamam mühim değil gerçekten.

Teşekkür ettiğini de gördüm mesajında.

Benim sorduğum sorulara niçin yanıt vermiyorsun.

Ben cidden çok gerildim.Bi yandan yemek yapıyorum şuan biyandan gelip konuna bakıyorum.

Neden hala boşanmıyorsun neden ?

konunuzu yeni gördüm benim gibi diyenler olur
MADEM ÇALIŞIYORSUN NEDEN BOŞANMIYORSUNN

hayatınıza anlam katmayan biri ile hala ne işiniz varki?????

ailemi üzmek istemıyorum... dul olmak istemıyorum.

Şu yaşadıklarına bak hele...

Şiddet görmen,hakaret işitmen,çocuklarına yazık etmen,parasız pulsuz kalman,hırsızlık yaşaman,gururundan olman,seni sevmeyen bir adamla yaşaman daha mı iyi dul olmandan ve aileni üzmenden?

İnan ailen bu durumunu öğrense sana çok ama çok kızarlar neden bugüne kadar sakladın diye.

gerçek degilmi bu olayy
anaaaaaakannehir

ailemi üzmek istemıyorum... dul olmak istemıyorum.

bu vaziyette kocan haricinde herkes huzursuz gibi ya, neyse..
doğumlarında eşin yanında değildi de nerdeydi?neden 2 ay sonra çocuğunu gördü?
bu durumda ailen, kızım senin kocan bu çocuğun babası nerde demedi mi?
gayri meşru cocuk yapanlar bile bebeklerinin doğumunda onların yanında oluyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…