• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

film daha bitmedi....

arkadaşlar tekrar dıyorum kımse acısın dıye yazmyorum.. acısın dıye yazsam çıkar erkek gibi reele anlatırım.. acındırırım kendimi. kimseler acımasın dıye attım içime.. gururumu kırmadım.. aslında ayaklar altına aldım..inanmayan arkadaşlrım ben arnızdda yaşayan son derece reel ve normal biriyim.. ha ruh sğlığım bozuk mdur yoksa hala direnıyor muyum bilemem..? ama rahatlıyacam yaacam.. ne kadr eşek olduğumu ne kadar salak olduğumu görüp belkie güç alacam..yazmayıverin okumayıverin inanmayı.. ben 2ekim 2005den beri olaylarn içindeyim..dolu dolu yaşadım..

universite mezunu degilmisiniz siz?
bir mesleginiz yokmu?
kendine bu acilari yasamayi layik goruyorsan burda yazmanada gerek yok.
hayatini yasamaya devam et. burda sanmiyorum hicbirkadin senin yasadiklarini yasayipta ayrica meslegi olupda boyle bir kor donguyle hayatini devam ettirsin.
yok seviyorum asigim yok seviyorum asigim dul olmaktan korkuyorum ailem uzulur ne bu ya kac yasindasin yasini basini almis 2 evladi olan universite mezunu bir insan daha akillica dusunur.

arkadaşım durumun okadar gerçekten uzakki kim katlanır böyle bir duruma yada neden katlansınki ailen yanında eğitimlisin çocuklarında var senin böyle bir müsvetteyle yaşamaya ihtiyacın yok önce buna kendini inandır bu sağlıksız ortamda çocukların ne yapıyor onu merak ediyorum kendinden çok onları düşün ve hayatını gözden geçir senin yazdıklarını ben eksiksiz sabırla okudum lütfen baştan sona sende oku ve kararını ver

tamamını okumadım .onu takip edecek kadar da vaktim yok zaten.
ama böyle bir adamın kahrını hiç kimse çekmez çekemez.
1 tokattan sonra ki siz neler neler yaşamışsınız aşk ilk günkü tazeliğini nasıl koruyor ....
bunca yaşanandan sonra nasıl seviyorum diyebiliyorsnuz ....kafam basmadı valla.
sorun eşinizde değil kesinlikle sizde .saplantılı olmuşunuz siz kusura bakmayın

arkadaşlar tekrar dıyorum kımse acısın dıye yazmyorum.. acısın dıye yazsam çıkar erkek gibi reele anlatırım.. acındırırım kendimi. kimseler acımasın dıye attım içime.. gururumu kırmadım.. aslında ayaklar altına aldım..inanmayan arkadaşlrım ben arnızdda yaşayan son derece reel ve normal biriyim.. ha ruh sğlığım bozuk mdur yoksa hala direnıyor muyum bilemem..? ama rahatlıyacam yaacam.. ne kadr eşek olduğumu ne kadar salak olduğumu görüp belkie güç alacam..yazmayıverin okumayıverin inanmayı.. ben 2ekim 2005den beri olaylarn içindeyim..dolu dolu yaşadım..

eşinin durumunu çevren bilmiyormu,ailen bilmiyor mu?çok iyi rol yapsan bile..bir yerlerden insanlar tüyo alırlar senin durumundan..
evlendiğin günden beri adam çalışma hayatının içinde doğru düzgün yeralmamış..
5 seneye sevgililik evlilik 2 çocuk sığdırmışsın..çocuklarda peşpeşe olmu anlaşılan..
eşeğim salağım deme ,üstündesin yanii...

yok mümkün değil ,insan üstü bir varlık bunlara tahammül eder..ve ailesi de seyirci kalır..

çocuk sevgisi yok.. daha kucaına almadığı gibi bir çorap dahi almadı.. almazda.. hasta dedim,dr a yanız göturdum hepyumusar ınsafa gelir sandım.. ama artık beynım uyusuyor ve doğum gunumun oldugu gece öyle bir tokat yedim ki.... bakıcının maasını ılk gun vermedi diye.. benı ezme,rezıl etme kadına dedim.. hayatımda yaadığım en garip korkuydu.. sadece 2 sarı ışık vardı gözerimde.. sonra kan.. eğilmedi bile.. sabah saat 3du daya yediğimde 6da iş için evden çıktım.. yuzum mosmor,ağzım eğilmişti.. başım davul gıbıdı.. işyerıne gıttım ama hep nerde bayılıp kalıcam dıye.. izin aldım hastaneye gıttım darp raporu aldım.. ama annemler duysa ölürdü.. o hıç aramadı bıle.. ne zaman konuşmaya kalksam ya susup tvizliyor yada sen kadın olamazsın,insan olamazsın gıt annenden kadınlık öğren dıyor.kadın kocasına destek olur dıyor. halınden anlar dıor.. param olsaydıböyle olmazdı hiç bişey dıyor.

Son düzenleme:
valla aklım karıştı hiç bi parçayı birbirine bağlayamadım.........
maşallah arkadaş pek iyi açıklamış içindeki durumu ....az çok anladımğım kadarıyla yorum yapıcam.....şimdiye dek iyi kötü herşeye katlanmışsın olan oldu bundan sonrasını düşün bence bi ömür böyle çekilmez...
gerekirse annene anlat zaten ilk günden gözü tutmamış baksana
seni en iyi o anlar.... eşini hala sevdiğinide pek sanmıyorum artık bu kadar eziyete sevgimi kalır ..
.çocuklarını düşünüyorsan böyle çocukların babasız yetişmesi bence daha iyi olur
size zarardan başka birşey gelmez ondan ne babaklık nede eş olur sana bide başkalarıylada ilişkisi varmış nasıl dayanıyorsun
bak ne güzel işin var ailen destek olabilecek durumda niye hala katlanıyorsunki.....
allah yardımcın olsun daha yazmak istediğim çok şey var ama vaktim yok

arkadaşım kaç kurtul bu adamdan mümkün değil düzelmez böylesi dahakötü birşey olmdan kurtul yazık sana ve çocuklarına hala şoktayım

çocuk sevgisi yok.. daha kucaına almadığı gibi bir çorap dahi almadı.. almazda.. hasta dedim,dr a yanız göturdum hepyumusar ınsafa gelir sandım.. ama artık beynım uyusuyor ve doğum gunumun oldugu gece öyle bir tokat yedim ki.... bakıcının maasını ılk gun vermedi diye.. benı ezme,rezıl etme kadına dedim.. hayatımda yaadığım en garip korkuydu.. sadece 2 sarı ışık vardı gözerimde.. sonra kan.. eğilmedi bile.. sabah saat 3du daya yediğimde 6da iş için evden çıktım.. yuzum mosmor,ağzım eğilmişti.. başım davul gıbıdı.. işyerıne gıttım ama hep nerde bayılıp kalıcam dıye.. izin aldım hastaneye gıttım darp raporu aldım.. ama annemler duysa ölürdü.. o hıç aramadı bıle.. ne zaman konuşmaya kalksam ya susup tvizliyor yada sen kadın olamazsın,insan olamazsın gıt annenden kadınlık öğren dıyor.kadın kocasına destek olur dıyor. halınden anlar dıor.. param olsaydıböyle olmazdı hiç bişey dıyor.

peki niye hala bu adamla evlisiniz .....

aaay bu ne ayol akannehir
tam anlamadığım gibi hepsini okuyamadım :sinifsinif:
içim şişti ya
:umursamaz:

arkadasim!! cok buyuk bir hata yapmisin boyle bir adamla evlenmisin....o adam yuzunden maddi ve manevi cok buyuk kayiplarin olmus..olan olmus zamani geri getirmek mumkun olsa, hadi filmi basa saralim da bu adamdan uzak dur desek ama bu tabiki mumkun degil... o halde gelecege bakmali..zararin neresinden donsen kardir...birak gecmis icin uzulmeyi artik..aylarca, yillarca uzulsende gecmisi degistirmek gibi bir sansimiz yok maalesef..isin gucun var cok sukur..birak su hasta ruhlu asalak adami..cocuklarinla birlikte kendine yeni bir hayat kur...nasil olsa isin gucun var...ondan kurtulugun an inanki hayata yeni gelmis gibi olacaksin...hayattaki en onemli sey huzurdur..o adamla oldugun surece asla huzurun olmayacak..iki yavrunla kendine huzurlu bir hayat kur..yaralarin yavas yavas kapanacaktir..elbetteki zaman alacak, ama kapanacak ...umarim icindekileri buraya yazdigin zaman rahatlar ve olaylari daha duru bir sekilde gorur ve hayatina yeni bir yon verirsin guzelim...herseyi icinde biriktirme..ailenle paylas..eminki onlarin destegiyle daha cabuk toparlanip kendine gelirsin...her ne kadar cogunluk bu yazdiklarina inanmasa da ben tamamen gercek olduguna inaniyorum..ne yazikki herkesin hayati gulluk gulistanlik degil..umarim bundan sonra sana butun bunlari yapan adami degil kendini seversin birazda..kendini sevmezsen, kendine de cocuklarina da hic bir faydan olmaz..hersey gonlunce olsun..

ailemi üzmek istemıyorum... dul olmak istemıyorum.

asıl kilit cümle bu ve bunun altında yatanlar...

ailen dul olmaya karşı mı? boşanmaya?..

ailen dayak ye olsun yeter ki kocanın yanında ol. aç kal açıkta kal ama kocanın dizinin dibinde dur mantığında mı?

öfff içim şişti
bütün bunlar gerçekse
kardeşim çabuk ayrıl adamın iyi bi huyu yok ne iyi bi eş ne iyi bi baba
sağlığınla oynama yazık
dul kalmaya korkma böyle bi adamla nasıl evli kalıyosun bence ondan kork

ben inanıyorum konu sahibine
çünkü tanıyorum.
ben istedim buraya yazmasını.sizin söylediklerinizin milyon tanesini yıllardır söylememe rağmen
hala bu eziyetin içinde.
belki 10 kişi 20 kişi daha aynı şeyleri söylerse güç alır diye düşündüm.

çünkü tanıyorum.
ben istedim buraya yazmasını.sizin söylediklerinizin milyon tanesini yıllardır söylememe rağmen
hala bu eziyetin içinde.

Gerçekten mi ...?

Peki neden boşanmıyor arkadaşınız ?

Kocasına bu kadar bağlayan neden ne ?

çünkü tanıyorum.
hala bu eziyetin içinde.

bencede elştirmek yerine destek olup birlikte çözüm yolları arayalım.........belliki birilerinn gözünü açması lazım......olumunekankayizsmile

ersealme bence siz ruh hastası olmalısınız,en kısa zamanda tedavi olabilmenizi dilerim.
haaaaala ''ondan kopamıyorum,onu seviyorum'' falan diyebiliyorsunuz.demekki hastasınız belkide hastalığınızın getirdiği hayal ürünlerini yazıyorsunuz buraya.onca sağlıklı insan(Zihnen ve ruhen) çocuk sahibi olabilmek için çırpınıyor ve sizin gibi hasta ruhlu insanlar 2 çocuk yapıyor rahatça,kendileri gibi bireyler katmak için dünyaya..yazık çok yazık..

İlk 7 sayfaya kadar okudum içimi baydı :delphin: ve bandı ileri sarıp son sayfaya geldim.
arada neler konuşuldu masalın devam bölümleri yazıldı mı bilmiyorum ama bu konu hakkında bildiğim tek şey var konu sahibi bu hayattan hiçbir şey öğrenmemiş malesef !!!

Durumunuzu anlatan deyim ve atasözlerimizden sadece B Harfi ile başlayanlardan bazıları:

Bile bile lades demek
Bana mısın dememek
Başını derde sokmak
Başına belayı satın almak ( ki size en uygun bulduğum bu,çünkü her defasında adama para kaptırmanıza rağmen aklınız başınıza gelmemiş belanın üstüne üstüne gitmişsiniz,Adamda burda sülük gibi yapışmış ve sizi sömürmeye devam etmiş üstüne üzerinizde antremanlar yapmış ve gıkınız çıkmamış...anne ve babasını seçme hakkı olmayan o masum çocukları hiç saymıyorum bile... )

Çok yazık... :delphin:

İnsanın kendine ettiğini edemez hiç kimse!
Kendinizle yüzleşmekten çok bu durumdan nasıl kurtulurum, yeni bir hayata nasıl başlayabilirim diye düşünmenizi tavsiye ederim
:1closedeyes:

İnsanın en büyük düşmanı gene kendisidir :delphin:

kendini sevmeyen kendine deger vermeyen ozguveni eksilmis insan ancak bu kadar olaya katlanir.
yani su adamda baglanabilecek bir sifat goruyormusunuz .simdiye kadar yazdigi hicbir cumlenin arasinda iyi bir yonude varmis dedirtecek hicbir meziyet goremedim.
nasil olurda boyle bir adama saplanip kalabilir bir insan.gercektende hasta olmak lazim .

Back