konu sahibi sabah 7 aksam 5 mesaide.. uğrayabilmem çok zor... konu açtığım için aklım burada olsada,her an pc basında bulunamayacagımı tahmin edersiniz...
ne mühendisi olduğunuzu öğrenebilir miyim :hulya:
ben soru göremiyorum?
ne mühendisi olmam ya da ne iş yapmam konuyla ne alaka anlamadım..!!
bunu okudumda dank etti kafama.. Neden uzuleyimki ailesi arkasinda guzel egitimli parasini kazanan bir insana!
aldatildigi icin, hakaret ve siddet gordugu icin egitimini tamamlayamamis kimbilir okuma yazmasi dahi cat-pat olan kadinlar bile hakkini savunup merdiven silerek temizlik yaparak aslanlar gibi ayakta kaliyorlar eslerinden ayrilarak.. (teyzem 4 cocukla bosandi esinden ve orgu ordu, oyalar yapti temizliklere gitti)
bende size uzulmuyorum cesaret sorununuzu ancak kendiniz cozebilirsiniz artik.. Yada hayat mucadelesi icinde olan insanlari gozlemleyin ders alin bundan gayri..
hiç sanmıyorum.
haziranı bekliyorum... herşey kafamda şekillenmeye başladı aslında.. biliorum belki çok zor günler geçirecem ama mutlu olacam... bosandığım zaman..
haziranda herşey rayına oturmuş olacak inşallah...
inşallah tekrar kanmam ona. bugun hiç yumuşamadım.. ama yinede keşke alahım keşke adım atsa bize doğru dedim.. ben akıllanmam bliyorum... ama haziran gerçekten dönum noktam olacak...
vereliniortak
haziranı bekliyorum... herşey kafamda şekillenmeye başladı aslında.. biliorum belki çok zor günler geçirecem ama mutlu olacam... bosandığım zaman..
haziranda herşey rayına oturmuş olacak inşallah...
inşallah tekrar kanmam ona. bugun hiç yumuşamadım.. ama yinede keşke alahım keşke adım atsa bize doğru dedim.. ben akıllanmam bliyorum... ama haziran gerçekten dönum noktam olacak...
bunu okudumda dank etti kafama.. Neden uzuleyimki ailesi arkasinda guzel egitimli parasini kazanan bir insana!
aldatildigi icin, hakaret ve siddet gordugu icin egitimini tamamlayamamis kimbilir okuma yazmasi dahi cat-pat olan kadinlar bile hakkini savunup merdiven silerek temizlik yaparak aslanlar gibi ayakta kaliyorlar eslerinden ayrilarak.. (teyzem 4 cocukla bosandi esinden ve orgu ordu, oyalar yapti temizliklere gitti)
bende size uzulmuyorum cesaret sorununuzu ancak kendiniz cozebilirsiniz artik.. Yada hayat mucadelesi icinde olan insanlari gozlemleyin ders alin bundan gayri..
:Saruboceq:aslında duaya ihtıyacım çok....
hayallerim,umutlarım hepsi bitti...zor çok zor
Insan en iyi kendini kandirir! Siz bugunu yarina, yarini sonsuzluga erteliyorusnuz. Hareket fikrini erteledikce batiyorusunuz batakligin dibine. Siz "esiniz" kapidan cikarkan ayaklariniza kapansa hic dusunmeden valizi firlatip, boynuna sarilacak bir ruh haline sahipsiniz. Onlarca kez sol elimin parmakalarinin uyusmasina yol acan fikrimi tekrarliyorum, COCUKLARINIZA COK YAZIK COK... Haberiniz olsun.
kanmak isteyen yanım bile artık kandırılamayi öğrendi ama ben hala kendimi kandırıyorum mu? yoksa gerçekten mazoşist miyim bilmiyorum........
anılar anılar yaşananlar derken,bu şimdi günlüğede döndü. her mesajda o gün neler olduğu yazılmaya başlandı.....
evet. bu konu sonsuza kadar devam edecek.
ANLAŞILDI.
bizde düşüncemizi yazıyoruz.
size ne, demeniz garip.
siz bu konuyu hepimize açtınız. o yüzden size ne kelimesi olmamış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?