film daha bitmedi....

konu sahibi sabah 7 aksam 5 mesaide.. uğrayabilmem çok zor... konu açtığım için aklım burada olsada,her an pc basında bulunamayacagımı tahmin edersiniz...

ne mühendisi olduğunuzu öğrenebilir miyim :hulya:

ben soru göremiyorum?

ne mühendisi olmam ya da ne iş yapmam konuyla ne alaka anlamadım..!!

soru göremediğin yazdıklarınzdan belli :hulya: kocanıza cesaret veren sizsiniz. adamda ego tavan yapmş. akannehir buradaa herkese bi cvp veriyosnz maşallah. :lepi: kocanıza nasl susuyosunuz hayret ettm!

Hep okudum..Günlerdir okuyorum.Eşim sesleniyor içeriden bazen ''film daha bitmedi mi '' diye..Gülüyorum,bitmedi diyorum.Bazen inanıyorum,bazen...Ama ne olursa olsun hep doğrudur diyerek yorum yapıyorum,niye mi?30'unu aşkın bir eş,anne olarak yalan bir hikayeyi doğru sanıp ona yorum yapmak benden bişey eksiltmez diyorum.Hem seviyorum da yorum yapmayı ama söyleyemeden geçemeyeceğim;

Kızıyorum acayip kızıyorum size son bir kaç gündür.Bana ne değil mi değil işte.
Anneyim ben,ilk günden beri kadın yanımla değil sadece anne yanımla okuyorum.
Kendin için neyin doğru neyin yanlış olacağını,aşkı ve bundan sonra onsuz nasıl yaşarımı düşünmek için geç görüyorum hikayenizi.Tam iki doğum öncesi kadar geç...

Neden bugün değil de Haziran?
Çünkü vazgeçmek için yeniden onu görmen gerek...
Yeniden seni tavlaması...
Cesaretimi topladım diyorsun o cesareti tekrar kaybetmek için zaman mı kazanıyorsun..

Tabii ki değildir yaa..Mutlaka şu şu sebeblerden Haziran diyeceksin ve belkide haklı olacaksın bu tarihi beklemede Ama beklerken geri döneceksin...Bekleme
...

aynısını düşünüyorum arkadaşım ve harfi harfine katılıyorum vereliniortak

ersealme bu smile seni ifade ediyor ==kaydirigubbakcemile
bence kurtul çekiştirilmekten. iplerin kendi elinde olsun. iplerini verme kimsenin eline.

hiç sanmıyorum.

Kuzum sorunun yanıtı aşağıda işte boshayallersmile

Bu kadar eziyetten sonra ben akıllanmam demenin bir mantığı yok.
Siz yazdıklarınızla bile güçlü kadın profili çiziyorsunuz ama eşiniz sizi pasifize etmiş.
Çünkü ona karşı zaafınız var. Bir kendinizi kurtarmak için adım atsanız gerisi gelir.
Sevdiğinizi sanıyorsunuz ama dediğiniz gibi bağımlılık sadece.
Artık sözlerini kaale almayın ve iyi bile konuşsa yaptığı kötülükleri düşünün.
Kendinizi ve çocuklarınızı kurtarın ondan ve yeni bir hayata başlamak için kendinize güvenin yeter.

aha bayilazaaam tutmayın bayilazaaaaam
hala adım atmasını mı umuyorsun aaaaaay bayıldım.........................................

Aynen öyle . Ne kadınlar var hiçbir dayanağı yok ama dik duruşundan bir ödün vermiyor.
Bu sitede de birçok ibret olacak örnek kadınlara şahit oluyoruz. Onlar arttıkça hem diğer kadınlara cesaret veriyor hem de erkeklere aklını başına alma konusunda ders oluyor.klava:

:Saruboceq:aslında duaya ihtıyacım çok....

hayallerim,umutlarım hepsi bitti...zor çok zor

Dua edecem sana bu gece.
Hayallerin yanlis yönde oldugu icin hayal kirikligi yasaman dogal arkadasim.
Üzme kendini.
Yeniden toparlanip yepyeni, daha temiz bir hayata adim atacaksin.
Hatta temelini simdiden atmaya basliyorsun bile.

eğer haziranı beklemek istiyorsan bekle ....bir bildiğin vardır elbet...kendini ne zaman hazır hissedeceksen o zaman at bu adımı....yeterki at...yeterki daha fazla çektirme kendine....

bağımlılık demişsin ya,o bağımlılıktan kurtulmakta senin elinde,biliyorsun zaten bunu...annene anlattığında eminim daha kolaylaşacak bazı şeyler...çünkü senin desteğe çok ihtiyacın var,sana güç verecek,motive edecek birilerine....onlarda çok üzülecekler ama boşanmana değil bunu neden daha önce anlatıp şimdiye kadar boşanmadığına...

zararın neresinden dönülse kardır....hala genç bir kadınsın.....daha çok uzun bi ömür var önünde,bu adamla yaşlanmak istemediğinden eminim....

Insan en iyi kendini kandirir! Siz bugunu yarina, yarini sonsuzluga erteliyorusnuz. Hareket fikrini erteledikce batiyorusunuz batakligin dibine. Siz "esiniz" kapidan cikarkan ayaklariniza kapansa hic dusunmeden valizi firlatip, boynuna sarilacak bir ruh haline sahipsiniz. Onlarca kez sol elimin parmakalarinin uyusmasina yol acan fikrimi tekrarliyorum, COCUKLARINIZA COK YAZIK COK... Haberiniz olsun.

Son düzenleme:
parmaklarım uyuştu yine.. beynim yine çook acıyor..günlerdir dra gitmem gerektiğimi iyi olmadığımı söyledim durdum. hep ilg için dediğimi sandı.. ilgilenmedi.. pazar günü cuma dra giceğimi ssöyledim. seni ben götürecem bile dedi.. ama neyin var demedi.. bugun cuma iş yerinden izinliyim. dr a gitmem lazım.. dün gece geldiğini bile görmedim. salonda uyumuş.. her neyse sabah erken kalktım. hazırlanacam o bebekle ilgilenirken bende hastaneye gidicem diye düşünüyorum.. ben hazırlanırken kalktı. evdeyım bugun anlaması lazım.. kalktı bebeğimi kucakladı salonda halının üzerine koydu ve sadece öpüp çıktı.. nereye dedim dayanamayarak.. ben çıkacam,çocklarla kim ilgilenecek.sende bkıcının evde olduğu gün dra gitseydin .. çıkmam lazım dedi.. çocukla git dedi.. nefrettttttttt ediyorum.. nefretin en büyüğünü hem de...

kanmak isteyen yanım bile artık kandırılamayi öğrendi ama ben hala kendimi kandırıyorum mu? yoksa gerçekten mazoşist miyim bilmiyorum........

anılar anılar yaşananlar derken,bu şimdi günlüğede döndü. her mesajda o gün neler olduğu yazılmaya başlandı.....
evet. bu konu sonsuza kadar devam edecek.
ANLAŞILDI.

Napacaksin canim ya, kadiniz iste, tabiki erkek bu, severde döverde ilgilenmezde vs. vs.
Sen bol bol dua et, gecer Allahin izniyle...
Hayat kafasini calistirmayanlar icin gercekten cok zor, hele birde körü körüne isler yaptinmi altindan cikmasi dahada zor.
Ama seviyorsan katlanmaktan baska caren yok, cünkü seviyorsun.
Mesleginde yok galiba ne yapacaksin ayrilirsan eger bu adamdan, en azindan arada bir sana kotür yüklüyordu.

anılar anılar yaşananlar derken,bu şimdi günlüğede döndü. her mesajda o gün neler olduğu yazılmaya başlandı.....
evet. bu konu sonsuza kadar devam edecek.
ANLAŞILDI.

..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

tekrar diyorum amacım kendimi acındırma ya da burada konuma tavan yaptırmak değil..

hatalaımı daha açık görüyorum.. okudukça güç alıyorum..

bana kızanlar,öfkelenenleri,ya da benim duygularıma ortak olanları gördükçe hafifliyorum sanal bile olsa.. gerçek düşünceler..

ama sadece muhalefet olmak içi giripte benim şu an ki psikolojimi anlamamak için çırpınanları anlamıyorum.. inanmıyorsunuz,komiklk yapıyorum gülünç olmuş,bitmezmiş,..vs.vs... size ne?

ben herşey i göze alarak yazdım.. tekrar diyorum kk benim içn sanal değil,çünkü reelden tanıdıgım bir dünya insan var üye..

bizde düşüncemizi yazıyoruz.
size ne, demeniz garip.
siz bu konuyu hepimize açtınız. o yüzden size ne kelimesi olmamış...

bizde düşüncemizi yazıyoruz.
size ne, demeniz garip.
siz bu konuyu hepimize açtınız. o yüzden size ne kelimesi olmamış...

forum paylaşma mekanı değil mi?

bir derdim var? dertlerin anlatıldığı bölüm değil mi?

eşi ve eşinin ailesi bölümü de bunla için değil mi?

derdimi,sıkıntımı anlatmak için girmişim..belki içimi döküp rahatlamak amacım belki az daha güç toplamak,belki de akıl almak..

üye olurken ya da konu açarken kimse bana anılarını yazma demedi...
bugün neleroldugunu yazma da demedi.. evet herkes girer,herkes our ki,öyl olsun diye konu actım.. dalga geçtirecek kadarda alçalmadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…