• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

film daha bitmedi....

QUOTE .!.:
yazdıkların yanlış değil.. doğru söylüyorsun.. ha bu arad asla çocuklar benden değil demedi.. demezde... kendi der,ben iyi bir koca olmadım,iyi bir baba değilim diye...ama bu benim aldatmam manasına gelmez.. hiç bi kadında aldat onu demez..dememeli.. evet belki de ben bu adamı nasıl yola getiririm diyorum hala.. nasıl düzeltirim derdim..

Sanırım seni bu filmde tutan tek şey UMUT. Ama senin filminde doğru kelime umut değil.
Sen eşine, boşanalım dediğinde, eşinin çıkıp, yalvarması bile artık senin için çözüm değil. İnsan zamanla değişebilir bu mümkün birşey ama, bu adamın kadına bakışını, karaktersizliğini vs vs, değiştiremezsin, geçmişide silemezsin aynı zamanda. Bu anlamda umut senin için doğru kelime değil. Senin için doğru kelime, önüne bakmak.

Eşinin boşanma konusunda ki tepkisini ben kendi adıma hiç önemsemiyorum bu anlamda, çünkü ne tepki verirse versin, yalvarsa da olayları değiştiremez, çünkü kendisi değişmez. Bu yüzden şuanda onun vereceği tepkiden çok, senin bu gücü toplayıp, boşanalım demen ve en önemlisi de daha önce yaptığın hata gibi yapmayıp boşanalım deyip, tekrar arkana bakmaman lazım.

Şöyle düşün, daha önce de boşanalım dedin ve mahkemenin kapısından döndün, peki ne değişti. Bundan sonra ne değişecek. Hiçbirşey değişmeyecek. O zaman UMUT boşuna.
Defalarca denediğini denememek lazım.

En azından böyle birşeyin içinde boğulmaktansa, çıktığında daha iyi bir hayat seni bekliyor olabilir. Olabilmekten öte, bundan daha kötü bir evlilik düşünemiyorum ben. En kötü ihtimalle bundan daha iyi ve mutlu olursun. En iyi ihtimalle çok mutlu olursun. UMUT unu artık gelecekten yana kullan inş.

Sanırım seni bu filmde tutan tek şey UMUT. Ama senin filminde doğru kelime umut değil.
Sen eşine, boşanalım dediğinde, eşinin çıkıp, yalvarması bile artık senin için çözüm değil. İnsan zamanla değişebilir bu mümkün birşey ama, bu adamın kadına bakışını, karaktersizliğini vs vs, değiştiremezsin, geçmişide silemezsin aynı zamanda. Bu anlamda umut senin için doğru kelime değil. Senin için doğru kelime, önüne bakmak.

Eşinin boşanma konusunda ki tepkisini ben kendi adıma hiç önemsemiyorum bu anlamda, çünkü ne tepki verirse versin, yalvarsa da olayları değiştiremez, çünkü kendisi değişmez. Bu yüzden şuanda onun vereceği tepkiden çok, senin bu gücü toplayıp, boşanalım demen ve en önemlisi de daha önce yaptığın hata gibi yapmayıp boşanalım deyip, tekrar arkana bakmaman lazım.

Şöyle düşün, daha önce de boşanalım dedin ve mahkemenin kapısından döndün, peki ne değişti. Bundan sonra ne değişecek. Hiçbirşey değişmeyecek. O zaman UMUT boşuna.

En azından böyle birşeyin içinde boğulmaktansa, çıktığında daha iyi bir hayat seni bekliyor olabilir. Olabilmekten öte, bundan daha kötü bir evlilik düşünemiyorum ben. En kötü ihtimalle bundan daha iyi ve mutlu olursun. En iyi ihtimalle çok mutlu olursun. UMUT unu artık gelecekten yana kullan inş.

ne guzel yaziyorsunuz ve ne guzel yazan arkadaslar var keske ise yarasa keske islesede bu durumdan kurtulsa, kurtarsa kendini.. yazik bir kadinin goz gore gore bunlari cekmesi.. Guc elinde ama kullanamiyor.. Bu durumda sizlanmasini gormek sykici geldigi kadar uzuyor beni

hiç sanmıyorum.:delphin:

Valla kendisi bilir kendine etmis olur o zaman birde cocuklarina

Tek tek tebrik ediyorum inanmayan, inanmadığı gibi dalga geçme cesareti gösteren herkesi...
Gerçek hayatta da böyle misiniz ?
Evet psikolojik olarak sorunlarım var, kendime güvenimi yitirdim, güç toplamaya çalışıyorum diyen birine böyle mi yaparsınız ?
Bu resmen düşene bir tekme de sen vurdur...
Konunun yalan olduğunu düşünseniz bile doğru olma olasılığı vardır
Ve eğer doğru olduğunu düşünüp de yorumda bulunduysanız ve yalansa en kötü ihtimalle vaktinizi boşa harcamış olursunuz
Ama yanlış olduğunu düşünüp bu şekilde rencide ettiyseniz, hele ki bu kadar hassas bir ruh haline sahip bir insanı, hiç mi vicdanınız sızlamaz !

Konu sahibi arkadaşım, ben inandım, isteyen saf olduğumu düşünsün.
Sonuna kadar arkanızdayım, bunları çekmenizi gerektirecek tek bir neden bile yok.
Kendi kendinize beyninizi netleştirin, yazın çizin düşünün, bir uzmandan yardım alın.
Herkes gibi siz de mutlu olmayı sonuna kadar hakediyorsunuz, daha yaşanacak nice güzel günler hatrına almanız gereken bu kararı alın.

vereliniortak

döndü... öğlen eve uğramış... bebeğin ihtıyaclarını almış.. ilk defa ben istemeden... şimdi yok.. gece geç gelir? belki de gelmez bilmiyorum.. konuşmuyorum aramam onu ...

Gittigi gezide kafasina tas düstü ozaman.
Arama birak arayacaksa o arasin.
Simdi planlarin ne peki? Toparlayabldinmi biraz düsüncelerini?

o o umut hep oldu.. en nefret etiğim zaman dahi,inanmasam da ya bi umut dedim.. daha dün bile... pazar günkü kavgada bile.. o umut var ya o umut..o ışık keşke bi kere de ben hüsrana uğratmasaydı.. eminim yalan dediğim an bile, ya doğruysa dedim..

Gittigi gezide kafasina tas düstü ozaman.
Arama birak arayacaksa o arasin.
Simdi planlarin ne peki? Toparlayabldinmi biraz düsüncelerini?

haziranı bekliyorum... herşey kafamda şekillenmeye başladı aslında.. biliorum belki çok zor günler geçirecem ama mutlu olacam... bosandığım zaman..
haziranda herşey rayına oturmuş olacak inşallah...
inşallah tekrar kanmam ona. bugun hiç yumuşamadım.. ama yinede keşke alahım keşke adım atsa bize doğru dedim.. ben akıllanmam bliyorum... ama haziran gerçekten dönum noktam olacak...

haziranı bekliyorum... herşey kafamda şekillenmeye başladı aslında.. biliorum belki çok zor günler geçirecem ama mutlu olacam... bosandığım zaman..
inşallah tekrar kanmam ona. bugun hiç yumuşamadım.. ama yinede keşke alahım keşke adım atsa bize doğru dedim.. ben akıllanmam bliyorum... ama haziran gerçekten dönum noktam olacak...

Bu bile bir adım sayılır sizin için çok zor günler yaşıyorsunuz şu anda lütfen eşinize karşı yumuşama göstermeyin eğer bunu görürse lehine çevirmeye devam eder..

Size adım attıkça sizde geriye kaçın ne olur yoksa ayrılmanız dahada zora girer..
Ne kadar güçlü bir kadın olduğunuzu ona hissettirin ki karşınızda biraz aciz kalsın.

Sakin kanma!!
Bu adam tahminim 30lu hatta kirklara yol almis bir yasta.
18-25 yas arasi degilki had diyesin olgunlasir belki.
Simdi o yasta olan cogu erkek bile yapmiyor bunlari.
Kanma sakin. Gidip onla bunla yatip kalkmis, evdeki kadini hice saymis bir adam ve dahasini yasatmis bir adam icin güzel umutlar tasima lütfen.

döndü... öğlen eve uğramış... bebeğin ihtıyaclarını almış.. ilk defa ben istemeden... şimdi yok.. gece geç gelir? belki de gelmez bilmiyorum.. konuşmuyorum aramam onu ...
bence susmak cozum degıl..
konusmamak hatadır ayrılsanız bıle ıkı cocugunuz var onlar ıcın devamlı yuzyuze bakıcaksınız..ayrılıkda olsa kararınız bunu arada bı saygı bırakarak yapın derım..
ve henuz evlısınız eve gelmemesı gec gelmesını umursayın..

Bu olayların içinde bu kadar umut normal bir durum değil.
Sizin boşanma kararı almanızdan öte, boşanma kararı almadan önce, kararı alırken, hatta daha sonrasında mutlaka yardım almalısınız bence. Belli ki gerçekten profesyonel desteğe ve bu güce ihtiyacınız var.

Ben kendi adıma boşanın boşanın diye diretmeyeceğim , asıl önemli nokta, doğru bakmanızı sağlamak, zaten bunu sağlarsanız, gerisi çok sağlam gelecek. Siz bu umutla, haziranda da birşey yapamazsınız. Siz bu acıları çeke çeke, alışmışsınız, durum normal bile gelebiliyor belki de size. Bakış değişmeli önce. Bu bakışıda tek başınıza değiştirmeniz zor görünüyor. Boşanayım takıntısından önce, güzel bir doktordan yardım alın, gerisi gelecektir inş. Önce bir doktor bulun, sonra inş avukat.

Neden bugün değil?

Haziran tarihinde mutlaka var diyeyim bir bildiğiniz ama bu tereddütlerle,bu kocaman bitmeyen umut kervanı ile Haziran'a kadar ne çok duygu değişir kim bilir...

Sakin kanma!!
Bu adam tahminim 30lu hatta kirklara yol almis bir yasta.
18-25 yas arasi degilki had diyesin olgunlasir belki.
Simdi o yasta olan cogu erkek bile yapmiyor bunlari.
Kanma sakin. Gidip onla bunla yatip kalkmis, evdeki kadini hice saymis bir adam ve dahasini yasatmis bir adam icin güzel umutlar tasima lütfen.

:Saruboceq:aslında duaya ihtıyacım çok....

hayallerim,umutlarım hepsi bitti...zor çok zor

Back