film daha bitmedi....

vereliniortak

döndü... öğlen eve uğramış... bebeğin ihtıyaclarını almış.. ilk defa ben istemeden... şimdi yok.. gece geç gelir? belki de gelmez bilmiyorum.. konuşmuyorum aramam onu ...

Gittigi gezide kafasina tas düstü ozaman.
Arama birak arayacaksa o arasin.
Simdi planlarin ne peki? Toparlayabldinmi biraz düsüncelerini?

Gittigi gezide kafasina tas düstü ozaman.
Arama birak arayacaksa o arasin.
Simdi planlarin ne peki? Toparlayabldinmi biraz düsüncelerini?

haziranı bekliyorum... herşey kafamda şekillenmeye başladı aslında.. biliorum belki çok zor günler geçirecem ama mutlu olacam... bosandığım zaman..
haziranda herşey rayına oturmuş olacak inşallah...
inşallah tekrar kanmam ona. bugun hiç yumuşamadım.. ama yinede keşke alahım keşke adım atsa bize doğru dedim.. ben akıllanmam bliyorum... ama haziran gerçekten dönum noktam olacak...

Bu bile bir adım sayılır sizin için çok zor günler yaşıyorsunuz şu anda lütfen eşinize karşı yumuşama göstermeyin eğer bunu görürse lehine çevirmeye devam eder..

Size adım attıkça sizde geriye kaçın ne olur yoksa ayrılmanız dahada zora girer..
Ne kadar güçlü bir kadın olduğunuzu ona hissettirin ki karşınızda biraz aciz kalsın.

Sakin kanma!!
Bu adam tahminim 30lu hatta kirklara yol almis bir yasta.
18-25 yas arasi degilki had diyesin olgunlasir belki.
Simdi o yasta olan cogu erkek bile yapmiyor bunlari.
Kanma sakin. Gidip onla bunla yatip kalkmis, evdeki kadini hice saymis bir adam ve dahasini yasatmis bir adam icin güzel umutlar tasima lütfen.

döndü... öğlen eve uğramış... bebeğin ihtıyaclarını almış.. ilk defa ben istemeden... şimdi yok.. gece geç gelir? belki de gelmez bilmiyorum.. konuşmuyorum aramam onu ...
bence susmak cozum degıl..
konusmamak hatadır ayrılsanız bıle ıkı cocugunuz var onlar ıcın devamlı yuzyuze bakıcaksınız..ayrılıkda olsa kararınız bunu arada bı saygı bırakarak yapın derım..
ve henuz evlısınız eve gelmemesı gec gelmesını umursayın..

Bu olayların içinde bu kadar umut normal bir durum değil.
Sizin boşanma kararı almanızdan öte, boşanma kararı almadan önce, kararı alırken, hatta daha sonrasında mutlaka yardım almalısınız bence. Belli ki gerçekten profesyonel desteğe ve bu güce ihtiyacınız var.

Ben kendi adıma boşanın boşanın diye diretmeyeceğim , asıl önemli nokta, doğru bakmanızı sağlamak, zaten bunu sağlarsanız, gerisi çok sağlam gelecek. Siz bu umutla, haziranda da birşey yapamazsınız. Siz bu acıları çeke çeke, alışmışsınız, durum normal bile gelebiliyor belki de size. Bakış değişmeli önce. Bu bakışıda tek başınıza değiştirmeniz zor görünüyor. Boşanayım takıntısından önce, güzel bir doktordan yardım alın, gerisi gelecektir inş. Önce bir doktor bulun, sonra inş avukat.

Neden bugün değil?

Haziran tarihinde mutlaka var diyeyim bir bildiğiniz ama bu tereddütlerle,bu kocaman bitmeyen umut kervanı ile Haziran'a kadar ne çok duygu değişir kim bilir...

:Saruboceq:aslında duaya ihtıyacım çok....

hayallerim,umutlarım hepsi bitti...zor çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…