film daha bitmedi....

ne diyecektim kardeçciklerim sizin verdiğiniz akılları dinlemiyor baktım bende böyle bir yol sunayım dedim..belki işine gelir....akıllı mantıklı tavsiyeleri dinlemiyormuş baktım bende saçma sapan akıl vereyim dedim...buda benim düşüncem...çatladım anam çatladım gene diyorum aldat bu adamı...

Bu nasıl bir açıklama anlamadım ayıp yahu şimdi eşi bunu yaptı diye odamı yapsın aldatsın mı eşini intikam mı alsın.Eşinin yaptığını kimse onaylamıyor zaten bunun karşılığıda kadının aldatması olamaz ..

Böyle bir akıl olmaz hanımefendi haddinizi bilin lütfen iyi örnek olmuyorsunuz burada bu sözlerinizle..

bayanssulusmile

Böyle bir akıl olmaz hanımefendi haddinizi bilin lütfen iyi örnek olmuyorsunuz burada bu sözlerinizle..

haddimi bilmiyorum demekki..öret ozaman hem bana hem ersalmeye...madem sen çok iyi bir örneksin şu ersalmeye bi örnnek olda kurtulsun kadın....ha ben senin gibi birini bırk örnek almak kalee bile almam...canım...kafamçokkarıştı

bunu okudumda dank etti kafama.. Neden uzuleyimki ailesi arkasinda guzel egitimli parasini kazanan bir insana!

aldatildigi icin, hakaret ve siddet gordugu icin egitimini tamamlayamamis kimbilir okuma yazmasi dahi cat-pat olan kadinlar bile hakkini savunup merdiven silerek temizlik yaparak aslanlar gibi ayakta kaliyorlar eslerinden ayrilarak.. (teyzem 4 cocukla bosandi esinden ve orgu ordu, oyalar yapti temizliklere gitti)

bende size uzulmuyorum cesaret sorununuzu ancak kendiniz cozebilirsiniz artik.. Yada hayat mucadelesi icinde olan insanlari gozlemleyin ders alin bundan gayri..

Sözlerinize dikkat edin biraz sizin söylediğiniz laf çok mu iyi bir örnek .
Bana sen diye hitap edemezsiniz sizi tanımıyorum bile ..

teşekkür ederim.en kısa zamanda uzmana başvuracağım...

kimi dnleyip kimi dnlemediğimi nereden biliyorsunuz? namusuma enküçük bir leke bile getirmeyi aklımn ucundan geçiremem.. akıl verme şekliniz kadınlık onurunuzu etkilemedi mi?

üzgünüm.. ben aynayahep dik başımla bakacağım.. ve çocuklarım babalarından utansa bile annelerinden asla utanmayacaklar..

sigara gibi bağmlıyım... çok doğru bir tespit.. sigarada öldürsede mahvetsede bırakılmıyor.. ama ben irademi kullanacağım.. sagolun.

haklısın.. teşekkürler

yazdıklarını tek tek kaydettim. affetmek istediğim her an okuyacagım..
en kısazaman da anneme anlatmayı düşünüyorum.. anlatacagım..

belki de... çunku hala kendim bile kendimi anlamıyorum.

beni bana ne güzel anlatmışsın..bütün bunları bilmeme ragmen neden bitiremiyorum.. sorun bende biliyorum..

ilk paragraa değinmek istemiyorum...kendi yaptığını unutp burada paylaşmamın çirkinliğinden bahsetmeseydi,yazmayacaktım.. her eyse;diğeyazdıklarınıza sonuna kadar katılmamamk elde değil.. kendim ve çocuklarım biz değerliyiz.. önce kendim için yaşayacağım..
o yuzden bana kadınlığı öğren diyor ya... onun gözunde kadın her dediğine he demek.. evimin eşyalarını alırken bile sırf evını sevsın,evde mutlu olsun,huzur bulsun dıye onun zevkıne bırakmıştım..aha ilk gunden ezmeye sindirmeye çalışmış.. ben de eline kozlar vermişim..

Eğitimli, kültürlü, mesleği olan, üstelik ailesi arkasında olan ve çile çekiyorum diyenlere hiç üzülmüyorum. Kusura bakmayın.

vereliniortak

eşim bugün döndü ve aylardır bana kontör yuklerkn hep erteleyen adam,bugun benden habersiz telefonuma kontr yukledi. şubat ayından beri ilk kez alışveriş yaparak eve bırakmış..
oda benle konuşma için bi çaba sarfetmiyor kaç gundur.. az önce aradı.. kontörün yüklendi mi diye?
''şimdi artık zeynep' i daha rahat ararsın daha rahat anlatırsın'' dedi ,kapattı yüzüme teli..

sen hngi kadınlık onurundan bahsediyorsun pardon..ya seni kullanıp kullanıp gidiyor dayayk atıyor hakaret ediyor..aldatıyor çocuklarına babalık yapmıyor belki benden değildir bile diyor ve sen hala onu seviyorum diyorsun ve bana kadınlık onurundan bahsediyorsun bırak allasen...sen hayatından memnunsun...konunun başlığını değiştirelim...ne yaptıysam beni sevmiyor onu nasıl yola getirebilirim..inat ettim..paramı gençliğimi hayatımı gururumu ona adadım ama hala gözü dışarda...kendimi kaybetmiş gibi hissediyorum napayım....olsun başlığın...senin derdin ondan kurtulmak değil onu adam etmeye çalışmak..ama kusura bakma o adam doğarken malzemeden çalmışlar....adam olmaz ondan olsa olsa faiz oranı yüksek bi kredi kartı olur...

hhhahahahaha adam senin alçak tarafını almış..seni suçlu çıkarıyo..sen tam herşey düzeliyor derken güümmm bir darbe..bak nasılda duygu sömürüsü yapıyo..şeytan bu adam bacım...bak san bi şeytanlık öğretem...sessizce git mahkemeye boşan darp raporu al sonra nafaka davası aç al pranı yada borca sok...bak nasıl seviyo seni...nafakdan vazgeçmen için...

Son düzenleme:
Psikolojinin çok bozulduğu belli arkadaşım.Yoksa bu çileyi gözgöre göre çekmezdin.ılk yapman gereken psikolojik destek alman.Bunun sonucunda o adamı bırakabilirsin bence.Ama bu şeklde devam edersen sizin sonunuzu hiç iyi görmüyorum açıkçası.Gazetelerin 2. sayfa haberleriinde okumamız muhtemel.Kendine gel ve bu adamı senin ve çocuklarının hayatından çıkar.Allah yar ve yardımcın olsun.

kocanı aldat,diyen bi yorum gordum...gözlerime inanamayarak...inanmak istemeyerek...
sizin 2 cocugunuz olsa bunu yüreğiniz kaldırabilir de kendı kendınize 'onu aldatayım' der miydınız?
nasıl bi mantık bu çözemedim...
benım aklım almadı...

hımss bi de...önce boşanmaktan bahset bakalım cnm
ne diyecek?
-peki haklısın,mı,yoksa;çaba sarfeder mi herşeye rağmen?

kaybetme korkusu yok onda sanırım...
değerini unutmuş bi halde o..ya da hiç anlamamiş....
ona boşanma konusunu bi aç...eğer tepkisizse daha once söylediğim gibi düşün ve kendi hayatına adım at...

üzme kendını artıkkk...kanayan yerin kanamasını durduramıyorsan kesip atmaktan başka çare yok...

ben yıllardır buranın takipçisiyim.. çok okudum.. ders çıkardım.. yorumladım insanları kendimce. bazen kızdım bazen hak verdim.. ama buraya konu açma cesaretini asla bulamadım.. bu kadar aşikar anlatılmamalı diye düşünüyordum.bazı kşiiler var ki hakikatn beni iliklerime kadar titretti. ilk msjın çok etkiledi.. ikincisi yol çizdi.. tesekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…