- 3 Mayıs 2015
- 17
- 0
- 32
-
- Konu Sahibi mercnburcu
sana yazcam ama seni güzel bulamıyorum kendimi güzel olduğuna ikna etmeye çalışıyorum demekarkadaşlar biriyle konuşuyorum yeni tanıştıgım bir insan bana duru güzelliğin var ama yansıtamıyorsun dedi bende nasıl dedim oda Hoş birisin bunu yansıtamıyosun gizli bir güzelliğin var bizim orada " köylü güzeli" derler bunu dedi yansıtmamak ne anlamda biraz fikrinize ihtiyacım var kafam karıstı ne yönde yansıtmamak onu anlayamadım
yeni tanıştığın insan sana köylü güzeli demiş ben bu adamdan hiç iyi elektrik almadımarkadaşlar biriyle konuşuyorum yeni tanıştıgım bir insan bana duru güzelliğin var ama yansıtamıyorsun dedi bende nasıl dedim oda Hoş birisin bunu yansıtamıyosun gizli bir güzelliğin var bizim orada " köylü güzeli" derler bunu dedi yansıtmamak ne anlamda biraz fikrinize ihtiyacım var kafam karıstı ne yönde yansıtmamak onu anlayamadım
senin alman doğru olmaz zaten elektiriğiyeni tanıştığın insan sana köylü güzeli demiş ben bu adamdan hiç iyi elektrik almadım
yok canım kızmadım :) sen almışsın tabii o esas elektriği yoksa hakkında burda konu açmazdınsenin alman doğru olmaz zaten elektiriği
tamam kızma şaka yaptım :)
ne elektiriği almışım hangi konuyu açmamdan bahsediyorsun anlamadım galiba :)yok canım kızmadım :) sen almışsın tabii o esas elektriği yoksa hakkında burda konu açmazdında kızımızı öle kolayca vermiyoz biz KK olarak ondan ben içgüdülerime sordum onlar da öle dediler. valla ben onların yalancısıyım