Fikrinize ihtiyacım var?

Ortada buyuk bi adaletsizlik var ve siz bu adaletsizlige tepki gosterince suclu duruma dusuyosunuz hale bak.

Sehitlere ,sehit yakinlarina saygım büyük ama bu konu bambaska.

Size hak vermek yerine genclerin tabiriyle atarlanmayı tercih eden birini daha fazla onemsemeyin,ayrilirken vedalasmak icin yaniniza gelirse usulunce vedalasirsiniz.

Sehit yakinlarina belki böyle bi hak taninmistir bilmiyorum ama ya otekiler,onlarin ne ozelligi varmis?

Eğer kuraya dahil edilmemeyi gidip kendisi istemediyse bence ikili konuşmada kendisini de ortaya atmanıza gerek yokmuş.

Ben, benim elimde olmadan bir kuraya dahil edilmesem ve arkadaşım "sen de girmedin" diye çıkışsa ben de çok hoşlanmazdım.
Canim ben kimseye gidip de "onu niye kuraya katmadiniz" demedim, ona telefonda durumu anlatırken şu şu şu kişileri ve seni kuraya katmadilar dedim.(şehit eşi olduğu için bir hak taninacaksa devlet tanısın o hakkı şahıslar değil) Beni niye söylüyorsun dedi. Ben bu cumlesine rağmen bişey demedim. o haklılar böyle olmasında deyip çalışanlardan biri için onun işi çok zor onu katmamakta haklılar, sen yapabilir misin onun yaptığı işi deyince bende biraz soylendim ama hakaret etmedim biraz sesimi yükselterek konuştum oda kustu heralde