- 20 Ocak 2010
- 46.184
- 167.305
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi sadecegamze340400
-
Evet boştayım malum yemek yedikten sonra bulaşıklarımi falan hallediyorum şimdi boştayimValla kimseye sallamıyorum salladığımı düşünüyorsan yazma elin çok boş sanırım
Beyninde az kalan belleğinle bana laf mı sokuyorsun sen cimcimeEvet boştayım malum yemek yedikten sonra bulaşıklarımi falan hallediyorum şimdi boştayim
Evet işte o an sataşmak istedi kendince bütün mevzu bu ve ailem de olunca sakin kalmaya çalıştım
Evet bende artık bu davranışlardan bunaldım bu sonuncusunda patladımBelki de senin ailen orda diye cengaverlige kalkisti .. baksana kendi ailesi olunca kalan artik yemekleri guzelce supurup yiyormus ama aile senin olunca tribal enfeksiyona yakalanmis.
Aileniz ne yaptı tepki verebilirlerdi sonuçtaBirisi anladı bunu ya
Aileniz ne yaptı tepki verebilirlerdi sonuçta duymamazlıktan geldiler
Duymamazlıktan geldiler napsınlar zaten ara sıra bana laf arasında sesini yükselterek konuştuğundan bahsettiler sanki ben bilmiyormuşum gibiAileniz ne yaptı tepki verebilirlerdi sonuçta
yaa aslinda cok buyutmemek gerek kocamiz diye herseyi birlikte yapmak yada yemek icmek zorunda degilizki belki rahatsiz olmustur insanizya hani herkesin icinde demediyse sorun yok bnceMerhabalar. Size danışmak istediğim bir konu var. Bi kaç gün önce soğuk baklava almıştık. Ailem de bizde idi. Annem ve babama bir tabak eşim ve bana da bir tabak yaptım. Yemek yediğimiz için tabaklar kirli idi yıkamaya üşendim. Sonra tatlıyı yedik. Eşim sanki başka tabak yokmuş gibi aynı tabakta getirmişsin dedi. Bende sinirlendim benimle aynı tabakta tatlı yemeyi mesele haline getirmesine. Geçen yaz bize yeğenleri gelmişti onların tabaklarında kalanları yiyen bir adam bahsettiğim. Bende sinirlendim ona ve dedim ki sen yeğenlerinin tabağında kalan yemekleri yiyen adamsın benimle aynı tabakta tatlı yemekten mi
Tiksiniyorsun diye. Savunması da sütü akan sulu şeyleri aynı tabakta kimseyle yiyemiyormuş. Tartıştık falan. Çok gururum incindi insan eşiyle aynı tabakta tatlı yemekten neden tiksinir ki. Nefret ediyorum ondan sırf beni böyle aşağılık hissettirdiği için. Konuşmuyorum
Sorun başka farkında mısınız eşiniz ailenizi bile umursamadan sizi kırmış pslik. Kaç yıllık evlisiniz bu adamdan hemen çocuk yapmayın sakın ayrıca size şiddeti varsa evliliğe devam etmeyinDuymamazlıktan geldiler napsınlar zaten ara sıra bana laf arasında sesini yükselterek konuştuğundan bahsettiler sanki ben bilmiyormuşum gibi
Evet dışarıdan bakıldığında öyle söylenebilir ama her fırsatta saçma sapan konularla üzerime gelmeye çalışması bunu başkalarının yanında özellikle yapıyor olması artık can sıkıyor bendeyaa aslinda cok buyutmemek gerek kocamiz diye herseyi birlikte yapmak yada yemek icmek zorunda degilizki belki rahatsiz olmustur insanizya hani herkesin icinde demediyse sorun yok bnce
İkiz çocuklarım var ondan da artık tükeniyorum gün içerisinde. Ayrı ilgi oyun sevgi birde çalışıyorum aynı zamanda. Bir insan bunu dile getireceğine kendine tekrar tabak hazırlayıp gelse beni kırmadan yapsa bunu ve ailemin yanında rencide etmese ne olabilirdi ki bu da bir bakış açısı değil miSorun başka farkında mısınız eşiniz ailenizi bile umursamadan sizi kırmış pslik. Kaç yıllık evlisiniz bu adamdan hemen çocuk yapmayın sakın ayrıca size şiddeti varsa evliliğe devam etmeyin
İkizleri varmışSorun başka farkında mısınız eşiniz ailenizi bile umursamadan sizi kırmış pslik. Kaç yıllık evlisiniz bu adamdan hemen çocuk yapmayın sakın ayrıca size şiddeti varsa evliliğe devam etmeyin
İkiz çocuklarım var ondan da artık tükeniyorum gün içerisinde. Ayrı ilgi oyun sevgi birde çalışıyorum aynı zamanda. Bir insan bunu dile getireceğine kendine tekrar tabak hazırlayıp gelse beni kırmadan yapsa bunu ve ailemin yanında rencide etmese neSorun başka farkında mısınız eşiniz ailenizi bile umursamadan sizi kırmış pslik. Kaç yıllık evlisiniz bu adamdan hemen çocuk yapmayın sakın ayrıca size şiddeti varsa evliliğe devam etmeyin
ya üslup herşeydir aslında. O da kalkıp kendine ayrı tabak alabilirdi gidip de. Bunu hiç dile getirmeyebilirdi ama o ailemin yanında saçma sapan konuşmayı seçtiyaa aslinda cok buyutmemek gerek kocamiz diye herseyi birlikte yapmak yada yemek icmek zorunda degilizki belki rahatsiz olmustur insanizya hani herkesin icinde demediyse sorun yok bnce
Neden çekiyorsunuz bunu ayar verin olmuyorsa olmuyordur size de yazık bir an önce konuşun ya düzel ya ayrılalım deyin ama yalnız olmayın bence zarar verir falan. Ne kötü adamlar var ya. Konu tabak olmaktan çıktı farkında mısınız adam saf kötü sizi inctip rencide ediyor bunun önünü kesin . Bir arkadaş olarak dertleşmek isterseniz yazabilirsinizİkiz çocuklarım var ondan da artık tükeniyorum gün içerisinde. Ayrı ilgi oyun sevgi birde çalışıyorum aynı zamanda. Bir insan bunu dile getireceğine kendine tekrar tabak hazırlayıp gelse beni kırmadan yapsa bunu ve ailemin yanında rencide etmese ne olabilirdi ki bu da bir bakış açısı değil mi
anlasilan sorun sadece ayni tabakta tatli yemek degil araniz normalde de iyi degil sanirimİkiz çocuklarım var ondan da artık tükeniyorum gün içerisinde. Ayrı ilgi oyun sevgi birde çalışıyorum aynı zamanda. Bir insan bunu dile getireceğine kendine tekrar tabak hazırlayıp gelse beni kırmadan yapsa bunu ve ailemin yanında rencide etmese ne
ya üslup herşeydir aslında. O da kalkıp kendine ayrı tabak alabilirdi gidip de. Bunu hiç dile getirmeyebilirdi ama o ailemin yanında saçma sapan konuşmayı seçti
Bunu okuyana kadar eşinizi savunacak bir yorum yapacaktım da, sonra bunu okudum. Öküzmüş gerçekten de. Bir de annenlerin karşısında mı yaptı bunu? yani bu aynı tabaktan tatlı yemekten çok daha büyük bir sorun.Tartışırken itekledi üstüme falan yürüdü. Ben normalde olayları büyütmem alttan alan bir insanımdır bu sefer artık patladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?