- 2 Haziran 2024
- 32
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi sadecegamze340400
Merhabalar. Size danışmak istediğim bir konu var. Bi kaç gün önce soğuk baklava almıştık. Ailem de bizde idi. Annem ve babama bir tabak eşim ve bana da bir tabak yaptım. Yemek yediğimiz için tabaklar kirli idi yıkamaya üşendim. Sonra tatlıyı yedik. Eşim sanki başka tabak yokmuş gibi aynı tabakta getirmişsin dedi. Bende sinirlendim benimle aynı tabakta tatlı yemeyi mesele haline getirmesine. Geçen yaz bize yeğenleri gelmişti onların tabaklarında kalanları yiyen bir adam bahsettiğim. Bende sinirlendim ona ve dedim ki sen yeğenlerinin tabağında kalan yemekleri yiyen adamsın benimle aynı tabakta tatlı yemekten mi
Tiksiniyorsun diye. Savunması da sütü akan sulu şeyleri aynı tabakta kimseyle yiyemiyormuş. Tartıştık falan. Çok gururum incindi insan eşiyle aynı tabakta tatlı yemekten neden tiksinir ki. Nefret ediyorum ondan sırf beni böyle aşağılık hissettirdiği için. Konuşmuyorum
Tiksiniyorsun diye. Savunması da sütü akan sulu şeyleri aynı tabakta kimseyle yiyemiyormuş. Tartıştık falan. Çok gururum incindi insan eşiyle aynı tabakta tatlı yemekten neden tiksinir ki. Nefret ediyorum ondan sırf beni böyle aşağılık hissettirdiği için. Konuşmuyorum