Sorma sorma, irkek çocuğu gibi büyüttüler beni. Orta bire başladım babam ilk gün götürdü okula burdan bincen burda incen dedi gitti
mecbur döndüm eve.
bak benzeri bende de var
şehir de yazayım
annemler Ankara'nın Çubuk ilçesinde yaşarlar tek çocuğum
ben ilkokulu bitirdim anadolu lisesi sınavı var girdik kazandık
Çinçin'in ortasında bir okula babam kaydımı yaptırdı yıl 1991 galiba
Çinçin o dönemin Ankara'sının bela ile aynı anda adı geçen semti
neyse okulun ilk günü bindik ilçeden otobüse 1 saat sürüyor
iniyorsun bir durakta anayoldan karşıya geçiyorsun 3 şerit çift yönlü o tobüs vs vızır vızır yol
20 dakika yol yürüyorsun
SGK hastanesi var şimdinin Yıldırım Beyazıt hastanesi onun ön kapısından girip arka kapısından çıkarak kestirmeden bir sokağa giriyorsun
sonra böyle tarla gibi arada kalmış boş arsalardan giderek okulun arka kapısına ulaşıyorsun
ilk gün götürdü, akşam almaya geldi
dönüş yolu da bir başka yerden gidiliyor, çıkış saatinde karşıdaki endüstri meslek lisesi falan da çıkıyor
yürüyorsun Mevki asker hastanesinin oradan da biniyorsun otobüse 1saat sonra evin oradaki durakta in yine 5-10 dakiki eve yürü
ertesi sabah beni okula bıraktı ve akşam gel dedi
akşam eve gittim anneme ayakta geldim yoruldum dedim baban dedi onu bilmem görmedim ki dedim
o sokaklarda kimlerle muhatap oldum, gerçekten bıçakla gezen, para isteyen tipler de vardı o zamanalr oralarda vs vs
bir de otobüsler genelevin oradan kalkardı
okulun oradan binip ayakta kalmayım diye otobüse binip genelevin oraya gidip ana duraktan da bindiğim çok oldu
eşim hala takılır ben seni genelevin önünde az beklemedim diye :))))