• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikriniz ne?

İnternette "mantyhose, pantyhose for man, tights for men" anahtar kelimeleri kullanarak arama yapabilir, görsellere bakabilirsiniz. Çok ince dokulu taytlar da karşınıza çıkacaktır.

http://www.glieberman.com/adrian-sport-opaque-tights-for-men-mantyhose-male-tights
Mesela böyle bir şeyi giyiyor deseniz ronaldoya özeniyor veya biz anlamasak da yeni modaya uyum saglamaya calışıyor falan derim.

Ancak daha feminen seyleri annenizle beraber sırf işlevsellik nedeniyle seçiyorlarsa giymemesini ve daha pahalıya alacak olsanız dahi farklı seyler tercih etmesini saglamaya calısın.
İçinden gelip giyiyorsa ve kendisini öyle mutlu hissediyorsa bu bambaşka bir konu zaten. Cinsel yönelimini degistirmek için degil ama kendisini kesfetmesi kabullenmesi için psikolog destegi alabilirsiniz.
Siz diyince arastirdim. Turkiye'de de satiliyormus bu sitede.

http://www.nettenalalim.net/upload/
En azindan bunlardan giysin haklisiniz.

Arkadaşlar şehir dışında üniversite okuyordum eve yeni döndüm. Annem bildim bileli erkek kardeşime külotlu çorap ve çıtçıtlı body giydirir. Kardeşim buyudu artik lise 2 ye gidiyor hala giydiriyor. Bu gün çocuğa külotlu çorap verdim eskidende benimkilerden veriyodum ama artık büyüdü. Anneme dedim giymesin artik, üşümesinden iyidir dedi fikriniz ?
ususmemesi icin termal taytlar var ve kardesiniz bu durumdan hosnut olsa gerek zorlada giydiremez anneniz heralde :)

Siz diyince arastirdim. Turkiye'de de satiliyormus bu sitede.

http://www.nettenalalim.net/upload/
En azindan bunlardan giysin haklisiniz.

Nerede satıldıgını vs bilmiyorum, ya da yolladıgınız sitenin güvenirliligini. İstediginiz gibi bir ürün bulursanız olabilir tabii.
Fakat giyildiginde esnedigi için transparanlaşan çok ince taytlar var. Onlar daha spor cizgilere sahip oldugu için arkadaşları ve kendisinde yaratacagı imaj da farklı olur diye düşünüyorum.
Ya da dizüstü çok yüksek çoraplar ile alt bacak, uzun kabanla da üst bacagı kapatarak üşümemeyi saglayabilir. Alternatif birşeyler bulmaya çalışmadan hemen karar vermeyin yani.
Biraz arama yaptıgınızda fetiş erkek çoraplarına bile denk gelebilirsiniz, farklı üretimlerin de yapıldıgı değişik bir sektor yani. Ve kardeşiniz daha 15 yaşında, ona sunulan secimlerin ve rol model aldıgı kişilerin önemli oldugunu düşünüyorum.

Nerede satıldıgını vs bilmiyorum, ya da yolladıgınız sitenin güvenirliligini. İstediginiz gibi bir ürün bulursanız olabilir tabii.
Fakat giyildiginde esnedigi için transparanlaşan çok ince taytlar var. Onlar daha spor cizgilere sahip oldugu için arkadaşları ve kendisinde yaratacagı imaj da farklı olur diye düşünüyorum.
Ya da dizüstü çok yüksek çoraplar ile alt bacak, uzun kabanla da üst bacagı kapatarak üşümemeyi saglayabilir. Alternatif birşeyler bulmaya çalışmadan hemen karar vermeyin yani.
Biraz arama yaptıgınızda fetiş erkek çoraplarına bile denk gelebilirsiniz, farklı üretimlerin de yapıldıgı değişik bir sektor yani. Ve kardeşiniz daha 15 yaşında, ona sunulan secimlerin ve rol model aldıgı kişilerin önemli oldugunu düşünüyorum.
Onerilerinizi dikkate alacagiz tesekkurer

Back
X