Fikrim saçma mı?

Haha Valla bende şimdi düşündüm otel fiyatlsrını görünce şok oldum iki gün yemekli 1200 yazıyordu

O da doğru bu sefer tadı çıkmaz ezik ezik bi iş olur yani haklısın

Haha Valla bende şimdi düşündüm otel fiyatlsrını görünce şok oldum iki gün yemekli 1200 yazıyordu
Maalesef öyle.
Resmî tatillerde hem oteller dolu hem fiyatlar yüksek.
Ben geçen haftasonu cuma-pazartesi gittim. Her yıl Ramazan’da iki üç gün denize/havuza girmesek de gideriz. Kapalı havuzu olan spa imkanları iyi bir otelde dinlenmek yetiyor çünkü. Fiyatlar çok uygun gecelik 350tl gibi bir para verdik iki kişi.
Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama size en yakın konumdaki bir tatil beldesinde beş yıldızlı bir otelde haftasonu geçirmek daha mantıklı olabilir.
Ancak tam da sezon geliyor ve erken rezervasyon yok.
Tri..go dan otel araştırabilirsiniz bazen boş kalan odalarda ani indirimler olabiliyor.

Son düzenleme:
Geçtiğimiz hafta ultra herşey dahil iki kişi 280 lira verdik Bodrum'da günlük.Ama şuan artmıştır.Sıkıntı yoksa en güzel herşey dahil.Çünkü ugraşılmıyor yorgun olunuyor,denizden,havuzdan çık sonra merkeze git o sıcakta.

Deniz şuan daha da ısınır hap kullanılmasını önermiyorlar.Ben geçtiğimiz yıl tampon kullandım hep mesela birşey olmadı.

Aman yarabbim.
Bunu görmeden yorum yapmıştım uzun uzadıya.
Sizin tatilden beklentiniz ve aradıklarınız çok farklı şeyler.
İyi geceler.

Çarşamba gtcez zaten iki gün oruç olcaz eşimin ailesnde klcaz üç gün hftasonu da kendimiz tatil ypcaz haftasonu + bayram olunca baya pahalı bi yerde ayırttırmadık bilemedim nasıl olacak

e bayağı cimrisin sen yahu.

Bende tam tersi düşünüyorum
Başka illere göre ucuzzz
Herşey dahil fiyatlar
Kuşadasına gitmiştik biz balayında çok ucuz gelmişti bana. Belkide burda yaşadığım için fiyatları bilip bayramda 3 katına çıktığını gördüğümden pahalı geliyordur :)

Kuşadasına gitmiştik biz balayında çok ucuz gelmişti bana. Belkide burda yaşadığım için fiyatları bilip bayramda 3 katına çıktığını gördüğümden pahalı geliyordur :)

Bana da başka iller pahalı geldi
Burda herşey dahil olması çok yanlış
Esnaf kan ağlıyor bu sistemden
Turist otelin içinde yitip içip yatıyor

Çarşamba gtcez zaten iki gün oruç olcaz eşimin ailesnde klcaz üç gün hftasonu da kendimiz tatil ypcaz haftasonu + bayram olunca baya pahalı bi yerde ayırttırmadık bilemedim nasıl olacak
Yorucu olur diye düşünüyorum.Geçen yıl aynı hataya düştük sadece kahvaltı vardı ve sıcakta mahvolduk 2 gün.Hiçbirşey anlamadık.Herşey dahil 2 gün olsa bile yetiyor.Eglencesi herşeyi ona göre.

Göreceli bir durum işte
2 dk muayene 200 tl veriyoruz
yeri geliyor bir öğün yemeğe
Elbette bu tercih meselesi

Bana da başka iller pahalı geldi
Burda herşey dahil olması çok yanlış
Esnaf kan ağlıyor bu sistemden
Turist otelin içinde yitip içip yatıyor
İnsanlarda hep herşey dahil fiyat bakıyorlar çünkü gerçekten yiyip içip yatıyorlar. Ben mesela gezmeyi çok severim -ki balayında 7 gün boyunca gezdik ama eşim dediki bi daha otel ayarladığımızda yiyip içip odada yatıcam dedi :/ işte herkesin düşüncesi farklı ne yazık ki.

Bende senin gibiyim
Ama insanlar o yüzden burayı tercih ediyor

Bncede cok aslinda gidip gezerek daha ucuz yer bulabirsiniz antalyada nereye gidicektnz

Biz de eşimle gezmek istiyoruz otele tıkılınca insan sıkılıyor yeni yerleer görmek en güzeli mesela bi tatilimizde gezdiğimiz yerde kaldık her gece bşka ilçede kaldık sadece oda parası verip dilediğimiz yerden yedik en azından diyorum bi gece arabada uyusak bi gece otelde yemeği yine dilediğimiz gibi dışardan yesek .sadece uyumak için para vermek de kötü ama tabi bunun banyosu giyinmesi anca bi gece uyunur arabada sonra yine otelde kalınır sadece bir gece dışarda uyusak 200 tl kar. O paraya değişik yerler görebilirz girişi ücretli olan ören yerleri ya da tekne turu olabilir

Bncede cok aslinda gidip gezerek daha ucuz yer bulabirsiniz antalyada nereye gidicektnz

Kemer ya da alanya . Üç gece ailesnde klcaz cumartesi sabah ailesnden çıkcaz o gece arabada uyusak yemeği dışrda dilediğimiz gibi yesek 200 tl kar pazar da otelde kalırız hiç perişan olmayız bence cumartesi kalırsak arabada baya geniş. O 200 tl ye tekne turu yaparız yada arabaya mazot koyar daha güzel yerler gezerz mantkszmı

Kemere gitmisti kardesim internnetten pahalıydı hep baktıkları ordan bulmustu gnluk 70 liradan kari koca isletiyordu temz gayetde gzeldi havuzlu fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…