- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Yarım pansiyon otellerde dahi “hazırlan arabana atla merkezde yemek ye gel” olayı hem yorucu hem de vakit alan birşey geliyor bana. (Kültür turizmi hariç tabi). Otelde yemek daha mantıklı olabiliyor.
Hayatımda otelde tatile niyetlenen yanında küçük tüp getirip aralarda yemek yapmayı düşünen bir insanla ilk defa karşılaşıyorum.
Deseniz ki durumumuz yok çadırda kalacağız ya da pansiyonda kalacağız amenna fikir üretelim. Ama çok afedersiniz sizin mantığınızdaki biriyle tatile gitmekten bir kafede çay içmekten çekinirim. Şok oldum.
Arkadaşım ölümlü dünya bir kere geliyoruz.2-3 günlüğüne tatile gideyim diyorsun onda da kızartma ile mi uğraşacaksın sıcak havada. bırak allah aşkına ve 80 tl yemek parası kocanla tatil yapmış ol.adı üstünde tatil.
Maalesef öyle.Haha Valla bende şimdi düşündüm otel fiyatlsrını görünce şok oldum iki gün yemekli 1200 yazıyordu
Aman yarabbim.Gecesi 200 tl den bi otelde kalcağımıza bi gece arabada uyusak bile olur aslında lavabo olan yakın bi yerde park eder uyuruz araba doblo arkası geniş bi gün de otelde kalırız en azından sadece bir gece dışarda uyusak perişan olmayız ve 200 tl kar az değil . Sadece uyumaya 200 tl para çok ya
Geçtiğimiz hafta ultra herşey dahil iki kişi 280 lira verdik Bodrum'da günlük.Ama şuan artmıştır.Sıkıntı yoksa en güzel herşey dahil.Çünkü ugraşılmıyor yorgun olunuyor,denizden,havuzdan çık sonra merkeze git o sıcakta.
Deniz şuan daha da ısınır hap kullanılmasını önermiyorlar.Ben geçtiğimiz yıl tampon kullandım hep mesela birşey olmadı.
Aman yarabbim.
Bunu görmeden yorum yapmıştım uzun uzadıya.
Sizin tatilden beklentiniz ve aradıklarınız çok farklı şeyler.
İyi geceler.
Gecesi 200 tl den bi otelde kalcağımıza bi gece arabada uyusak bile olur aslında lavabo olan yakın bi yerde park eder uyuruz araba doblo arkası geniş bi gün de otelde kalırız en azından sadece bir gece dışarda uyusak perişan olmayız ve 200 tl kar az değil . Sadece uyumaya 200 tl para çok ya
Kuşadasına gitmiştik biz balayında çok ucuz gelmişti bana. Belkide burda yaşadığım için fiyatları bilip bayramda 3 katına çıktığını gördüğümden pahalı geliyordur :)Bende tam tersi düşünüyorum
Başka illere göre ucuzzz
Herşey dahil fiyatlar
Kuşadasına gitmiştik biz balayında çok ucuz gelmişti bana. Belkide burda yaşadığım için fiyatları bilip bayramda 3 katına çıktığını gördüğümden pahalı geliyordur :)
Yorucu olur diye düşünüyorum.Geçen yıl aynı hataya düştük sadece kahvaltı vardı ve sıcakta mahvolduk 2 gün.Hiçbirşey anlamadık.Herşey dahil 2 gün olsa bile yetiyor.Eglencesi herşeyi ona göre.Çarşamba gtcez zaten iki gün oruç olcaz eşimin ailesnde klcaz üç gün hftasonu da kendimiz tatil ypcaz haftasonu + bayram olunca baya pahalı bi yerde ayırttırmadık bilemedim nasıl olacak
Gecesi 200 tl den bi otelde kalcağımıza bi gece arabada uyusak bile olur aslında lavabo olan yakın bi yerde park eder uyuruz araba doblo arkası geniş bi gün de otelde kalırız en azından sadece bir gece dışarda uyusak perişan olmayız ve 200 tl kar az değil . Sadece uyumaya 200 tl para çok ya
İnsanlarda hep herşey dahil fiyat bakıyorlar çünkü gerçekten yiyip içip yatıyorlar. Ben mesela gezmeyi çok severim -ki balayında 7 gün boyunca gezdik ama eşim dediki bi daha otel ayarladığımızda yiyip içip odada yatıcam dedi :/ işte herkesin düşüncesi farklı ne yazık ki.Bana da başka iller pahalı geldi
Burda herşey dahil olması çok yanlış
Esnaf kan ağlıyor bu sistemden
Turist otelin içinde yitip içip yatıyor
☺
İnsanlarda hep herşey dahil fiyat bakıyorlar çünkü gerçekten yiyip içip yatıyorlar. Ben mesela gezmeyi çok severim -ki balayında 7 gün boyunca gezdik ama eşim dediki bi daha otel ayarladığımızda yiyip içip odada yatıcam dedi :/ işte herkesin düşüncesi farklı ne yazık ki.
Bncede cok aslinda gidip gezerek daha ucuz yer bulabirsiniz antalyada nereye gidicektnzGecesi 200 tl den bi otelde kalcağımıza bi gece arabada uyusak bile olur aslında lavabo olan yakın bi yerde park eder uyuruz araba doblo arkası geniş bi gün de otelde kalırız en azından sadece bir gece dışarda uyusak perişan olmayız ve 200 tl kar az değil . Sadece uyumaya 200 tl para çok ya
İnsanlarda hep herşey dahil fiyat bakıyorlar çünkü gerçekten yiyip içip yatıyorlar. Ben mesela gezmeyi çok severim -ki balayında 7 gün boyunca gezdik ama eşim dediki bi daha otel ayarladığımızda yiyip içip odada yatıcam dedi :/ işte herkesin düşüncesi farklı ne yazık ki.
Bncede cok aslinda gidip gezerek daha ucuz yer bulabirsiniz antalyada nereye gidicektnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?