Fikrim saçma mı?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Merhabalar byramda iki üçgünlük bi tatil yapacağız eşimle otellere baktım çok aşırı pahalı iki gecesi iki kişi en az 500 600 tl filan o da en kötüsü .en azından bi oda kahvaltı olsa kalmak için bi yer bulsak yeter desek bu seferde yiyecekleri dışardan yiyince çok pahalı olacak .
Aslnda yeteri kadar paramız var ama ben sadece kazıklanmak istemiyorum ve biraz tasarruf etmek istiyorum eşimin bundan haberi yok fikrimden yani.
Sizce herşey dahil uygun bi otel mi bulmaya çalışayım ki bizim için otel değil gezmek yeni yerleer görmeye para harcamak daha güzel geliyor yoksa oda kahvaltı uuygun bi yer bulup en azından bi öğünü küçük tüp alıp marketten hazır aldığımız şeyleri mi kızarrtıp yapmak mantıklı olur? iki kişi dışarda yemek yemek artık 80 tl filan nereye gtsek. Bi de bayram da antalya da daha da kazık olur onun yrrine gderim marletten 15 tl ye hazır köfte döner ya da vs bişey alır kızartırım kamp gibi bi yerde daha mantıklı ya da mangal yapılabilir . Szce çok mu mantıksz düşünüyorum? Çok mu cimrilik yapıyorum bilemedim..?
Not ; adet olma zamanıma denk geliyor tatil haplar da yasak ne ypsam da iki gün geciktirsem? kan sulandrıcı kullanıyorum birde malesef kanda pıhtılaşma sıkıntım var . O yüzden doğum kontrol hapları yasak. Tarçın geciktirir diolar deneyen var mı ?

Son düzenleme:
İyi geceler aslında şöyle insan tatile gidince yemekle vs uğraşmak istemez ama dediğin gibi şuan gereksiz pahalı oteller antalyada yaşadığım için biliyorum. Çünkü yer bulamıyor insanlar bulamadıkçada ederinden 3 katına fiyat söylüyorlar. Tatilde yemek yapmak mı yoksa fazla para vermek mi üzer sizi? Hangisi rahatsız etmezse onu yapın kimse size karışamaz sonuçta. Bu arada antalyanın neresine gidiceksiniz :)

Ilk iki üç gün aile ziyareti merkeze sonrKi iki gün de sanırım ya kemeer ya da alanya tam karar vermedk

Sen buna tatil mi diyosun? Evimde otururum daha iyi. Yemek yapıcaksam bulaşık yıkıcaksam ne anladım ben ondan.

tatile mi gideceksiniz yemek pişirmeye mi?
para var dediğiniz için bu soru.

Ilk iki üç gün aile ziyareti merkeze sonrKi iki gün de sanırım ya kemeer ya da alanya tam karar vermedk
Kemer ve alanya en pahalı yerler valla eğer antalyalı olmasaydım bende derdim yahu ne gerek var bu kadar cimri olmayın verin parayı herşey dahil otele kafanız rahat olsun diye ama şuan verceğiniz normal bi otele günlük ücret en az 200 lira olucak okullar açılınca aynı otelin fiyatı düşücek 75 liraya neden kazıklanasınız? Keşke kışın ayarlasaydınız o zaman gayet uygun fiyata herşey dahil otelde kalırdınız.

Dükkan var eşimden bşka da dükkanı bekleyen yok bayram dada hwryer kapalı mecbur o zmn gideceğiz yoksa bnde nefret ediyorum bayram da tatil yapmaktan o kalabalık beni boğuyor

Bence gayet mantıklı gereksiz neden para verecksiniz ki yemek bulasik olupda onlarca insana hizmet etmeyecksiniz iki ksiye kendinze yapacaksnz o kalan parayla da daha cok gezer alisvers yaparsnz :))

Benim fikrimi onaylayan biri sonunda çıktı :) ben de hazır alcam diye düşündüm zaten yapmıycamki hazır köfte döner sadece tavada kızartcm o kdr koy ekmek arasına al kola tmm işte .

Bende tam tersi düşünüyorum
Başka illere göre ucuzzz
Herşey dahil fiyatlar

Yarım pansiyon otellerde dahi “hazırlan arabana atla merkezde yemek ye gel” olayı hem yorucu hem de vakit alan birşey geliyor bana. (Kültür turizmi hariç tabi). Otelde yemek daha mantıklı olabiliyor.

Hayatımda otelde tatile niyetlenen yanında küçük tüp getirip aralarda yemek yapmayı düşünen bir insanla ilk defa karşılaşıyorum.

Deseniz ki durumumuz yok çadırda kalacağız ya da pansiyonda kalacağız amenna fikir üretelim. Ama çok afedersiniz sizin mantığınızdaki biriyle tatile gitmekten bir kafede çay içmekten çekinirim. Şok oldum.

Bence gayet mantıklı gereksiz neden para verecksiniz ki yemek bulasik olupda onlarca insana hizmet etmeyecksiniz iki ksiye kendinze yapacaksnz o kalan parayla da daha cok gezer alisvers yaparsnz :))

Gecesi 200 tl den bi otelde kalcağımıza bi gece arabada uyusak bile olur aslında lavabo olan yakın bi yerde park eder uyuruz araba doblo arkası geniş bi gün de otelde kalırız en azından sadece bir gece dışarda uyusak perişan olmayız ve 200 tl kar az değil . Sadece uyumaya 200 tl para çok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…