Fikirlernizi merak ediyorum, lutfen hamile olan herkes bilgisini yazsin.

Ben gebe olduğumu gaz sancısı ile hastaneye gittiğimde öğrendim. 3 gün çektim o ağrıyı geceleri uyutmadı kıvırana kıvırana uyudum uyandım. Hamileymişşm meğer
Gaz sancisini cok cekiyorum. Ozur dilerim gece belki 15 kere tuvalete kalktim. Sanci yuzunden.

Size ne bilgisi verelim? Test yapın da siz bize bilgi verin hamile misiniz değil misiniz öğrenelim.

Yoğun bir akıntım vardı gögüs hassasiyetim ve mide yanmam oldu 1 2 kere midem bulandı kasıklarımda batmalar vardı şüphelenip test yapmıştım bende öyle öğrendim

Yoğun bir akıntım vardı gögüs hassasiyetim ve mide yanmam oldu 1 2 kere midem bulandı kasıklarımda batmalar vardı şüphelenip test yapmıştım bende öyle öğrendim
Ayni belirtiler. Akintimda var. Dahada adet olmadim bakalim daha beklicem. O kadat tek cizgi ve ya sahte cift cizgiyi gordum ki, bu sefer beklicem.

Size ne bilgisi verelim? Test yapın da siz bize bilgi verin hamile misiniz değil misiniz öğrenelim.
Şoyle ki, belirtilere kapilip umutlanmaktan korkuyorum. Surekli tek cizgi, yada yaniltici cift cizgilerden yoruldum. Bu yuzden korkuyorum test yapmaya. Bu yuzden direkt test almiyorum. Test cift cizgi cikiyo kan testi hayir sen hamile deglsin diyo. Bu yuzden

Yani belirtilere bakıp evet sen hamilesin ya da değilsin denemez ki. Belirtilerin kesinliği yoktur çünkü. Mesela mide bulantısı o kadar erken başlamaz ya da her kadında olmaz. Bütün bu belirtiler tamamen psikoljik de olabilir. Kendinizi kaptirmissiniz zaten gördüğüm kadarıyla. Mesela bir üye adetine üç dört gün kala hasta gibi hissettiginden bahsetmiş siz de adetiniz bittikten üç dört gün sonra hasta olduğunuzu belirtmissiniz hemen, bunun gebelikle alakası bile olamaz ki o zaman daha ortada yumurta bile yok.
Burada sağlıklı olan, gebelikten şüpheleniyorsanız, test yapmanizdir. İdrar yapmayın da kan testi yapın.

Haklisiniz. Ama gercekten bu ay soz verdim kendime. Gun saymayacagim. Hic bir belirti gudmeyecegim. Ki yapmadimda. Takvime bakmadim gun saymadim....ama yinede haklisiniz. Piskolojik baski insani yoruyor. Esim bu kadar takilmaz ken, etraf insanlar o kadar yoruyor ki, beni. Belkide insanlarin sorusu bitsin diye bu kadar istoyorum. Evet bebekleri cok seviyorum. Cok isterim anne olmayi, ama dış baskilar insani fazlasiyla yoruyor. Ve insan ahh olsaydida bitseydi, kurtulsaydim moduna giriyor. Kac kisiyi azarladim bu yuzden. Haftada 1 soruyolardi. Hamilemisin?? Yok diyincede, hele bir acinasi durumdaymisim gibi, yaa dusunme sen, iyi olur hele ne yasin var, olucak, merak etme. Lan ben merak etmiyorum zaten. Siz merak ediyorsunuz. Endiselenmiyorumda, siz endiseleniyorsunuz. Yani bendeki piskalojik baski, ve takinti disaridan olusan takindi. Ve buda beni yoruyor. Kocam bu konuda cok destekci, umrunda bile degl o derece. Kafana takma, daha 1 sene oldu evleneli felan diyor. Ama diyemiyorum ki, beni bitirdiler artik. Ozur dilerim size destan yazdim resmen.

Bundan sonra sorana sana ne deyin. İnsanların sözlerini umursamamayi öğreneceksiniz zamanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…