Haklisiniz. Ama gercekten bu ay soz verdim kendime. Gun saymayacagim. Hic bir belirti gudmeyecegim. Ki yapmadimda. Takvime bakmadim gun saymadim....ama yinede haklisiniz. Piskolojik baski insani yoruyor. Esim bu kadar takilmaz ken, etraf insanlar o kadar yoruyor ki, beni. Belkide insanlarin sorusu bitsin diye bu kadar istoyorum. Evet bebekleri cok seviyorum. Cok isterim anne olmayi, ama dış baskilar insani fazlasiyla yoruyor. Ve insan ahh olsaydida bitseydi, kurtulsaydim moduna giriyor. Kac kisiyi azarladim bu yuzden. Haftada 1 soruyolardi. Hamilemisin?? Yok diyincede, hele bir acinasi durumdaymisim gibi, yaa dusunme sen, iyi olur hele ne yasin var, olucak, merak etme. Lan ben merak etmiyorum zaten. Siz merak ediyorsunuz. Endiselenmiyorumda, siz endiseleniyorsunuz. Yani bendeki piskalojik baski, ve takinti disaridan olusan takindi. Ve buda beni yoruyor. Kocam bu konuda cok destekci, umrunda bile degl o derece. Kafana takma, daha 1 sene oldu evleneli felan diyor. Ama diyemiyorum ki, beni bitirdiler artik.
Ozur dilerim size destan yazdim resmen.