Test yap çıkar canım artıkMerhaba. Biraz karisik, biraz umutlu, biraz korkağım.
1 hafta önce 3 gun kadar surekli midem bulandi. Hic aklimda hamilelik falan yokdu. Kayn valdem soktu aklima
Ne yersem ne icersem midem bulaniyor. Agzimda metalimsi bi tat vardi. Sinra bulanti kesti, yerini surekli mide yanmasi aldi. Ama yanma nasil yanma, yakiyor resmen. Sonra mide yanmasiyla birge gaz basladi. Durmuyor. Yani ben hic biyle olmadim. Adet oldugum zamanda 1-2 gun adet oldugum halde olurdu ama boyle degl. Ama bu 3-4 gundur ara vermiyor. Vallahi kivraniyorum resmen. 2-3 gun once basim dehsetli derecede agrimaya basladi. Ne yalan soylim ilac ictim, onuda gece uykulu uykulu kalkip icmisim. Dikkat ederim normalde. Uykudan kalkip oyle icmisim. Belimde agrilar var, kasiklarimda var. Ara ara hafif bacaklarma vuruyor. 12 -15 gun falan once sert girip oldum. Reglme ne kadar var derseniz, bu gun regl gunum. Daha olmadim. Simdi elim Allahta, inseAllah hamileliktir. Bana lutfen bilgilernizi verin nolur.
Yani hamilelik belirtileri bunlar bir test ya da kan testi verseniz bekliyeceğinizeMerhaba. Biraz karisik, biraz umutlu, biraz korkağım.
1 hafta önce 3 gun kadar surekli midem bulandi. Hic aklimda hamilelik falan yokdu. Kayn valdem soktu aklima
Ne yersem ne icersem midem bulaniyor. Agzimda metalimsi bi tat vardi. Sinra bulanti kesti, yerini surekli mide yanmasi aldi. Ama yanma nasil yanma, yakiyor resmen. Sonra mide yanmasiyla birge gaz basladi. Durmuyor. Yani ben hic biyle olmadim. Adet oldugum zamanda 1-2 gun adet oldugum halde olurdu ama boyle degl. Ama bu 3-4 gundur ara vermiyor. Vallahi kivraniyorum resmen. 2-3 gun once basim dehsetli derecede agrimaya basladi. Ne yalan soylim ilac ictim, onuda gece uykulu uykulu kalkip icmisim. Dikkat ederim normalde. Uykudan kalkip oyle icmisim. Belimde agrilar var, kasiklarimda var. Ara ara hafif bacaklarma vuruyor. 12 -15 gun falan once sert girip oldum. Reglme ne kadar var derseniz, bu gun regl gunum. Daha olmadim. Simdi elim Allahta, inseAllah hamileliktir. Bana lutfen bilgilernizi verin nolur.
O kadar yaptim ve tek cizgi gordum ki. Ve o kadar teste cift cizgi gorup umutlandim, ama kan testinde hamile cikmadim ki, artik korkuyorumTest yap çıkar canım artık
kadar yaptim ve tek cizgi gordum ki. Ve o kadar teste cift cizgi gorup umutlandim, ama kan testinde hamile cikmadim ki, artik korkuyorum. Kan testi icin 7 gun beklemem lazim. Rusyadayim ben, burda adetden 1 hafta gecmeden yapmiyorlar.Yani hamilelik belirtileri bunlar bir test ya da kan testi verseniz bekliyeceğinize
kadar yaptim ve tek cizgi gordum ki. Ve o kadar teste cift cizgi gorup umutlandim, ama kan testinde hamile cikmadim ki, artik korkuyorummide bulantısı mide yanması bende hep 9. haftadan sonra başladı o haftalarda olmuyor pek. bende sadece yoğun şeffaf akıntı olmuştu. test alıp deneyin şansınızı inşallah gebeliktir.
kadar yaptim ve tek cizgi gordum ki. Ve o kadar teste cift cizgi gorup umutlandim, ama kan testinde hamile cikmadim ki, artik korkuyorum. Beklicrm biraz daha.... KorksamdaCanım bence yarın ilk idrarla test yap inşallah pozitiftir
benimde psikolojim bozulmuştu 2-3 defa idrar testinde pozitif görüp kanda negatif çıktı hatalı testler insanın canını çok sıkıyor malesef en son kendi kendime söz vermiştim idrar testi yaptırmıyordum artık hastahane 2 bina yanımda her ay adet günümde kan veriyordumkadar yaptim ve tek cizgi gordum ki. Ve o kadar teste cift cizgi gorup umutlandim, ama kan testinde hamile cikmadim ki, artik korkuyorum
Bende o soguk alginligi adet gunumden hemen sonra oldu. 3 gun felan sonra ve bend ebi an karonamiyom acaba dedim. Baya acili atesli, bi yatmak oldu benimki. Bilmiyorum iste, insan hem umutlaniyor hem, bi dur diyor kendine. Cunki bekleyib bekleyib olmamasi...ve ya hatali testler, pozitif gosterip kan testinde hayir gorunmesi...insan cok yipraniyor.İnşallah hamilesindir.
Belirtiler kisiden kisiye degisir.
Mesala benim hic midem bulanmadi midem yanmadi hala daha hic midem bulanmadi. 1 kere bile istifra etmedim.
Bende tek belirti adete 4 gün kala soguk algınlığı olmadigi halde, sanki hasta olmuşum gibi yattim halim yoktu (ağrım sızım yoktu) Ateşim biraz yukseldi. Cok enteresan bir durumdu yıllardır hasta olmayan ben anlik hasta hissettim ve korona oldum zannettim. Ve adet günüm gelince bu belirtiler yok oldu.
Aynen..gercekten dusunun ayni gunde test yaptim 2 farkli test, her testen 2 tane. Bir firma pozitif diger firma negatif gosterdi. Bazen ancak pozitif ama kan testi hgg dusuk. İster istemez....soguyorsun. benimde direk binamin altinda var ozel bi klinika.benimde psikolojim bozulmuştu 2-3 defa idrar testinde pozitif görüp kanda negatif çıktı hatalı testler insanın canını çok sıkıyor malesef en son kendi kendime söz vermiştim idrar testi yaptırmıyordum artık hastahane 2 bina yanımda her ay adet günümde kan veriyordum
Sen normal kaset test yap, varsa ilk dakikalar pembemsi cikacaktir. Hemen kana gitmezsin ertesi günü tekrar yaparsin, belirginlesirse gidersin. Hakkinda hayırlısı olsun.Bende o soguk alginligi adet gunumden hemen sonra oldu. 3 gun felan sonra ve bend ebi an karonamiyom acaba dedim. Baya acili atesli, bi yatmak oldu benimki. Bilmiyorum iste, insan hem umutlaniyor hem, bi dur diyor kendine. Cunki bekleyib bekleyib olmamasi...ve ya hatali testler, pozitif gosterip kan testinde hayir gorunmesi...insan cok yipraniyor.
Erken gebelik testi fazlasıyla hatalı sonuç veriyor kaset testler o şekilde değil. Allah en yakın zamanda kısmet eder inşallahAynen..gercekten dusunun ayni gunde test yaptim 2 farkli test, her testen 2 tane. Bir firma pozitif diger firma negatif gosterdi. Bazen ancak pozitif ama kan testi hgg dusuk. İster istemez....soguyorsun. benimde direk binamin altinda var ozel bi klinika.
Merhaba. Biraz karisik, biraz umutlu, biraz korkağım.
Ben gebe olduğumu gaz sancısı ile hastaneye gittiğimde öğrendim. 3 gün çektim o ağrıyı geceleri uyutmadı kıvırana kıvırana uyudum uyandım. Hamileymişşm meğerMerhaba. Biraz karisik, biraz umutlu, biraz korkağım.
Burda da yapıyorlar 1 hafta oldu diyin kim bilebilir kikadar yaptim ve tek cizgi gordum ki. Ve o kadar teste cift cizgi gorup umutlandim, ama kan testinde hamile cikmadim ki, artik korkuyorum. Kan testi icin 7 gun beklemem lazim. Rusyadayim ben, burda adetden 1 hafta gecmeden yapmiyorlar.
Aynen aynen. Ama simdi tam beklemek istiyorum. Bakalim ne olacak. Kalbim kirilmasin.Erken gebelik testi fazlasıyla hatalı sonuç veriyor kaset testler o şekilde değil. Allah en yakın zamanda kısmet eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?