• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinizi bekliyorum

Byn_Maydanoz

Umay Umay
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
112
148
23
Merhaba kızlar. 4 yıllık birlikteliğim var ve artık resmiyete dökmek istiyoruz. Erkek tarafı istemeye gelmek istiyor fakat ben önce bi aileler tanışsın mı diye düşünür oldum. Birde şöyle bir konu var ailem eylül öncesi gelmemeleri düşüncesinler. Fakat biz bu yaz nişan olmalı diye düşündük. Sizce nasıl olmalıdır. Durumun da heyecanı içindeyim. Fikirlerinizi bekliyorum

Merhaba kızlar. 4 yıllık birlikteliğim var ve artık resmiyete dökmek istiyoruz. Erkek tarafı istemeye gelmek istiyor fakat ben önce bi aileler tanışsın mı diye düşünür oldum. Birde şöyle bir konu var ailem eylül öncesi gelmemeleri düşüncesinler. Fakat biz bu yaz nişan olmalı diye düşündük. Sizce nasıl olmalıdır. Durumun da heyecanı içindeyim. Fikirlerinizi bekliyorum
Merhaba, biz önümüzdeki ay sözlenicez. Öncesinde tanısmaya geldiler ama biz öyle uygun gördük. Önce onlar bize geldi akşam oturması gibi bir de biz gittik.

Bize önce kayinvalidem geldi. Annemler kayinvalidemin ortak arkadaslari ile.. normal görücü gibi kisa olmadi normal cayli pastali gündüz oturmasi idi.
Bir kac hafta sonra aksam istemeye geldiler (bizimkiler tanisma diye bekliyordu, kayinvalidemler de uzamasin zaten belli bir durum diye istediler :) )
Öncesinde ben kayinvalidem ile, nisanlim da babamla tanismisti.
Pat diye isteme olmaz yani

Bence de önce tanışmaya gelsinler. Hem ailen de eylül öncesi düşünmüyorlarmış. Şimdi o vakitten önce pat diye kız istemeye geldik diye gelmeleri itici olabilir ailen için.En azından eylülden önce geleceklerse tanışmaya gelsinler.ailen de tanıyınca kafalarına yatarsa eylülden önce bile nişanlanmış olabilirsiniz:21:

Back