Fikirlerinizi bekliyorum =)

canım güle güle otur çok güzel olmuş evin benim de düğünüm 4.5 ay sonra ayakkabılığını nerden aldın acaba böyle bişeye ihtiyacım var yer kaplamıyor hiç çok güzel

bencede çok şık olmuş canım,Allah huzurla oturmak nasip etsin..olumunekankayizsmile
saat ve wall stckerda harika olmuş kaydirigubbakcemile5

artık evlendiniz sanırım hep mutlu olun inş...resimler çok küçük salonunuzu merak ettim duvarda devasa bir tablo mu gördüm ? :d büyük göremez miyim

canım ilk sayfada ip perdeyi sormuşsun ya benim de perdeler yapılıyor tülüm aynen seninki gibi duvardan duvara kenarlara siyah simli ipten kanat yaptırdım..aralarına da boncuklu aksesuarlardan iki tane aldım.. hafta sonu taşınıcaz ben de eklerim inşaallah evimin resimlerinizemuszemus

evin çok güzel olmuş canım salon hem spor hem şık ben de çok severim bu tarzı benim de salonum böyle zaten ayrıca oturma odası kullanmıyorum sen de öyle yapıcaksın heralde, allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin

artık evlendiniz sanırım hep mutlu olun inş...resimler çok küçük salonunuzu merak ettim duvarda devasa bir tablo mu gördüm ? :d büyük göremez miyim

EWET CANIM EVLENDIM AMINN İNŞ. :nazar:EVIMI BI DUZENE SOKAYIM İLK FIRSATTA YENI RESIMLERIMI KOYACAĞIM RESIMLERI DAHA BUYUK ŞEKİLDE KOYDUM SENIN İÇİN sositososito
EWET ÇOK BUYUK BIR TABLO VAR IKEADAN ALMIŞTIK ÇOK HOŞ DURUYOR FARKLI BIR HAVA KATTI EWE opuyorumnanaktan

canım ilk sayfada ip perdeyi sormuşsun ya benim de perdeler yapılıyor tülüm aynen seninki gibi duvardan duvara kenarlara siyah simli ipten kanat yaptırdım..aralarına da boncuklu aksesuarlardan iki tane aldım.. hafta sonu taşınıcaz ben de eklerim inşaallah evimin resimlerinizemuszemus

İNŞ. CANIM BEKLIYORUM OZAMN RESIMLERINI BENDE ONA GORE KANATLARIMI DEĞİŞTİRİRİM OZAMAN :1rolleyes:

cnm tek begenmedigim salonundaki o tavana kdr olan tablo çok abartılı bence:)eni onun yarısı kdr olsa daha güzel durur..ya yeni tablo al derim yada o tabloyu kestir biras cnmm:)hanii fikir istedigin için söyledimmm tek tablo rahasız etti geri kalan yerler çok güzel:)tablonun deseni güzel bu arada sadece abartılı şekilde büyük:)

ben de çok beğendim evinizi......sağlıkla, huzurla yaşayın birlikteliğiniz ömürlük olsun......

büşra yoksa sen benim ablam mısın laelaelaelaelae ben de arkadaşa aynısını dicektim.benim ablamın tülleri de aynısından kenarlara da simli siyah ip perde yaptırıp tül aralarına boncuklar astı çok güzel oluyor tavsiye ederim

güle güle otur çok güzel eee tamamlanmış halini de merak ediyoruz yani.

canım evini çok hoş döşemişsin....güle güle oturun inş.

perdelerin çok hoş gözüküyor...renkleri deseni başarılı seçim...alkisalkisalkis

Back
X