Fikirlerinizi bekliyorum =)

evin çok güzel.mutluluklar dilerim.bence salona kırmızı tonları olan bir halı çok yakışır.yine kırmızı büyük bir vazo veya sehpanın üstüne bir kase

canım evin çok hoş köşe takımına bayıldım nereden ve kaça aldın yazarmısın :kedi: ayrıca arkadaşların fikirlerine katılıyorum kanatların biraz daha koyu renk olsa daha güzel olur inşallah diğer odalarıda döşeyince resim bekliyoruuz...

inş. canım benım yavaş yavaş yapıyoruz işte köşe takımını özel ölçülerde yaptırdım güngörende bir mağaza numarasını oğrenır verırım sana opuyorumnanaktan

tatlım oturma odanızda cok ıyı secımler yapmıssınız ama cok grı tonları bogmus yastıklarla renklendır ne bılım parlak grı lame yanı parlak kırımızı yastıklar ve bıraz daha hareketlı bır halı renklı objeler bence lame ve kırmızı en ıyısı olur odana

gerısı ıcın bırsey dıyemıycem cunku boslar kucuk odaya kendı bekarlık yatagını koyup raf sıstemı alıp kıtaplarınızı cd lerınızı koyabılırısn yada dolap koyup gıyınme odası gıbı yapabılırsın

banyoya kesınlıkle duz renk krem veya kahve paspas al derım cunku fayansların desenlı duz olsun aldıkca mobılyalarını ekle sen ancak oyle fıkır verebılırız

çok teşekkurler canım benım fıkırlerın için çok yardımcı oldun halılarımı aldım onları çeyız sermede koyacağım için sermedık oda grı syah ve beyaz renklerde :kedi: yastıklar ıkı yuzde kullanılıyo arkası siyah ama sıyahta çok boğdu dıe grıyı kullandım ewet döşedıkçe ekleyeceğim optumm opuyorumnanaktan

ben çok beğendim köşe takımını bizde istiyoz ama bu büyük boyda bulamadık :(
valla erken ama zaten zamanla eksikler tamamlanıyor anca zaman dediğin neki?
predelerinin ortasına hani yeni çıktı perde aksesuarları onlardan koydur çok hava katar.
bide az ama öz aksesuar al evine masanın üzerine konsolun falan varmı bilmem ama odayı boğmayacak tarzda örtüler ser..
küçük odayı ne yapacağınız bilmem ama inş yakında bebek odası olur..
hadi bakalım yeni ev yeni hayaller allah daim ettirsin...

çok saol canım benım küçük odaya benım bekarkenkı yatagımı koyacağım kıtaplık falan gıbı şeler olacak fikirlerin için çok teşekkur ederım ewet zaman çok çabuk geçiyor 88 gunumuz kaldı boshayallersmileopuyorumnanaktan

bu arada yastıklar aynı renk kumaştan olduğu için kendini göstermemiş.geçenlerde ben kayınvalideme yaptım.ben dore renk kullandım ama senin evine gümüş renklerde olabilir.yastıkları kaplatayabilirisin.hatta aldığım yerde siyahlı grili vardı.öyle tercih edebilirsin.
kırmızı aksesuarlar hoş olabilir ama fazla koymasan iyi olur.aslında en doğrusunu yapmışın.düşüne düşüne ev kurmak mantıklı bir anda yapına detayları kaçırıyorsun.

ewet cok saol fıkrın için bende yastıklar için ne yapabılırım dıe dusunuyordum ne renk gusel durur diye deneyeceğim fıkrını opuyorumnanaktan

herşey çok güzel canım güle güle oturun inşallah
köşe takımın süper ya. hele duvarındari resim , lamba herşey çok uyumlu.
Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin

herşey çok güzel tatlım ama fonların keşke siyah yaptırsaydın benim şuan öyle ve boğmuyor evi aksine daha hoş duruyor

Back
X