Fikirlerinizi bekliyorum =)

bence cok hos....henuz tam yerlesmemissin ama boyle bile cok guzel fazla esya ve objelerle sadeligi bozmadan abartmadan yerlesin bence...nacizane fikrim ;)
huzurla oturun insallah...ben cok begendim canim ;)

canım mutfak perdenden memnunmusun kullanışlı oluyomu bende yaptırmayı düşünüyorum bide ne kadara mal oldu sana bu arada evin süper güle güle oturzemuszemus

canım mutfak perdenden memnunmusun kullanışlı oluyomu bende yaptırmayı düşünüyorum bide ne kadara mal oldu sana bu arada evin süper güle güle oturzemuszemus

EVET CANIM ÇOK MEMNUNUM GAYET KULLANIŞLI YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM 60 TLYDİ SOĞANLIDA TOPTAN BİR PERDECİDE YAPTIRDIMyerimseniben TEŞEKKURLER CANIM AMIN İNŞ.opuyorumnanaktan

öncelikle hayırlı olsun allah ağız tadıyla oturtsun inş.kimse söylememiş ama yatak odasındaki kanatlar salondaki masanın ahşabının renginde sanırsam bence o kanatları alıp salona takabilirsin yatak odana da yatak örtünün renginde kanatlar takabilirsin nacizane önerim budur ben evle oynamayı düzeni değiştirmeyi çok severimde bu arada tablo süper bayıldım

Güle güle otur ... tek bir şey söylemek istiyorum mutfakta bulunan ve cama monte ettirdiğin kum saati perdeler çok güzel ve yeterli, bence üst kısımdaki diğer perdeyi çıkartmalısın fazla olmuş ...

Back
X