Fikirlerinize ihtiyacım var

Çok üzüldüm bende 27 yaşında 8 aylık evliyim 3 ay olmak üzere boşanma sürecindeyim Aile desteği çok önemli Allahtan ailem bana destek oldu yoksa halim çok zordu Bence asgari ücretten daha iyisini de bulabilirsiniz şu iş arama sitelerine bi göz gezdirin ben bakıyorum hatta geri dönüşler bile geldi ama dava sonuçlanmasını bekliyorum inşallah iş bulup kurtulursunuz

Evet gerçekten cok zor suanda yaparım umuduyla yola çıkmak da istemiyorum ama başka çıkış yolum yok. İşim yok başımı sokcak bir yerim yok. Siz devlet memuruyken zor diyorsanız ben nasıl yaparım acaba ?

Sizin de allah yardımcınız olsun. O kadar çok iş sitesinden bakıyorum ki 1 senedir zaten bakıyorum hiçbir başvuruma donuş yapılmadı. Simdi yaptıklarımdan da pek ümidim yok . Bi magazaya felan başvursam iş bulurum bi markete felan diyorum ama evladım cok küçük kreşten sonra onu bırakıcak bir kapım yok.

Aileniz çocuğa bakmaz mı ? En azından birkaç sene . Asgari ücretle bir iş bulursunuz .
Uygun bir kiralık evde bulsanız tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…