- 4 Kasım 2017
- 38
- 15
- 3
- 33
- Konu Sahibi Mavisuperisi_
İyi akşamlar kk’nün güzel kadınları. Eşimle boşanma aşamasındayız evet ne yazık ki bir işim yok. 2.5 yaşında cocugum var. Lisan mezunuyum. Evlendiğimizden beri hep çalışmak istedim ama hep devlet kapısı ya da düzenli bir iş olursa diye önüm kapatıldı.Velhasıl o benden baskın çıkarak beni susturmayı başardı. Çok detaylı konular var ama bunlara girmeden direkt konuya geçeyim en iyisi.
Neden ailenin yanına gitmiyorsunuz diyorsanızda arkamda durmadıkları için buniş bu kadar uzadı o yuzden orası olmaz.
En son kavgamızdan sonra boşanma kararı aldım o evden gitti. Boşanmayla ilgili Şartları sundum cvbını bekliyorum.
Benim sorum asgari ücretli bir işe girsem kendime ev açıp cocugumla birlikte geçinebilir miyiz? Yer Ankara . Cok zor biliyorum ama bir umut kapısı arıyorum nasıl olur ne yapabilirim diye. Babası cocugumuzun masraflarını karşılama tarftarı ama nedense bana fazla güven vermiyor. Her ay düzenli oder mi ne olur bilemiyorum. Zaten onu odemezsse ben eve felan cıkamam bu şartlarda diye düşünüyorım. Suanda bir işim bile yok ama dort koldan araştırma içindeyim. Ve hayatımı kurana kadar bana zaman tanımak, yardımcı olmak zorundasın dedim. Sonuçta beni çalıştırmayan kendisiydi. Neden ailenin yanına gitmiyorsunuz diyorsanızda arkamda durmadıkları için buniş bu kadar uzadı o yuzden orası olmaz.