• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım var kızlar!! (resimli paylaşım:) )

sblasln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
27
0
36
Konya
kızlar temmuzda düğünüm olacak mobilyaları aldık. resimlerini de paylaştım. her odanın rengi birbirine yakın olacağı için yatak odasında farklılık olsun istiyorum. yatak örtüsünü turkuaz alsam olur mu yada nasıl bir farklılıkla abartısız dekor yapabilirim. fikirlerinize ihtiyacım var.ilk dört resim salon için olacak. halıyı yemek takımı ile uyumlu olup koltuk rengini açsın diye öyle seçtik ama inşallah uyumlu olurlar.

Eklentiler

• $1 oturma grubu.webp
    $1 oturma grubu.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 86
  • $2 halı.webp
    $2 halı.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 82
  • $3 yemek odası.webp
    $3 yemek odası.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 77
  • $4 sehpa.webp
    $4 sehpa.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 83
  • $5 oturma odası.webp
    $5 oturma odası.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 63
  • $6 duvar ünitesi.webp
    $6 duvar ünitesi.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 68
  • $yatak odası.webp
    $yatak odası.webp
    14 KB · Görüntüleme: 81
Canım genelde yatak odaları pembe mor lila kırmızı tonlarda oluyor bence turkuaz çok faklı olur yatak örtünü turkuaz alırsın tüller krem rengi yada beyaz fonlar turkuaz olur halında yine krem yada beyaz olursa uyum olur...bikaç aksesuarla tamamlarsın...

canım turkuaz güzel bi renk ama yatak odasına ben pek yakıştıramadım açıkçası.. çünkü daha sakin ve estetik renkler olmalı yatak odasında.. pembe kırmızı lila gibi bişiler düşün bence..turkuaz daha soğuk kalır yatak odasında..sen bilirsin tabi..

Mavinin her tonu yatak odası için idealdir.
Yıllar önce renklerin etkileriyle ilgili bir kitap okumuştum, orada da diyordu.
Yatak odası için mavi, lavanta tonları, krem, uçuk pembe gibi renkler uyku düzenliyici ve strese karşı bire birdir.
En olmayacak renk ise öncelikle kırmızı, sonra turuncu, sarı ve canlı pembe tonları :)
Kırmızı uyaran bir renktir. Bütün uyarı ışıkları, dikkat levhaları kırmızıdır mesela.
Geceliğin, babydoll'lerin kırmızı olsun ama mobilyaların, yatak aksesuarların sakin ve soğuk renklerde olsun ;) ;)

canım benim yatak odam da halılarım krem düz sayılır yatak örtüm krem perdem krem üzerine işleme ve pullu mobilyamda seninkinin koyu kısımlarına yakın.sende öyle yap tavsiye ederim .ama mavini tonları yakışır .karar senin canım

canım ben de evimi yeniliyorum,yatak odamı mavi tonlarında yapmayı istiyorum,dekorasyon dergilerinden birkaç model de toplayıp dosyama koydum,iş tekstil kısmına gelince onlardan faydalanacağım..

mavi tonları kesinlikle dinlendiriyor,benim şu an yazları kullandığım mavi/lacivert/beyaz bir yatak örtüsü takımım ve nevresimlerim var,çok ferah oluyor,duvarlarım da bembeyaz..çok memnunum,yeni evimde de aynı çizgide devam edeceğim.

mavinin tonları,mint denilen çok açık bir pastel yeşil renk,açık lila,pembe,beyaz güzel renklerdir..eğer sadelik ve dinginlik istersen bu renkleri tercih etmeni öneririm.

kolay gelsin

kızlar hepinize de çok teşekkür ederim yeni cevap yazabilme fırsatım oldu. kararım büyük bir ihtimalle maviden yana olacak.huzur ve rahatlık adına kafamızı yastığa koyunca ferahlık olsun istiyorum odanın içinde.

Back
X