Fikirlerinize ihtiyacım var...Kendimle savaşamıyorum artık....

sancilipandora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
14
2
36
İçel Mersin
İyi akşamlar arkadaşlar... baş edemediğim artık nefes alamadığım bir dönemdeyim.. yeni üyeyim...27 yaşındayım ...belki sizden fikir alırsam daha kolay atlatırım diye düşündüm....kasım ayında nişanlım tarafından terkedildim işin özü...kader gibi idi bizim bir araya gelmemiz...aynı mahallede bir apartman ötede büyüdük aynı sokaklarda aynı okullarda okuduk.. ikimizde birbirimizi asla görmedik tanımadık...benim atandığım şehire uzun dönem asker olarak gelmiş...annesi ile annem arkadaş olmuş o dönem...ortak arkadaşlar vs derken tasadüfen doğduğumuz şehirden çok uzakta tanışıp bulduk birbirimizi... masal gibiydi herşey ya da ben kendimi kandırmışım... aşık olduk ....nişanlandık...nişandan bir ay sonra " kusura bakma yapamıcam ben " dedi ayrılmak istedi .. ben hastanalere düştüm ... o halime acımış olmalı ki devam ettik... bir iki ay soğuktuk sonra "iyi ki savaşmışsın yoksa seni kaybedecektim " diyecek kadar bana, eskisinden daha sıkı tutunduk ... düğün yeri bakıldı , alışverişler vs... sonra ağustos ayında askerliği bitti ve görev yaptığı mardine döndü...bende çalıştığım şehire... her şey iyi güzel... 1 hafta sonra soğuk davranmaya başladı ... azarlamaya , haber vermemeye başladı... kasımda nikahımız vardı..memlekete gidecektik.. " ben gelmiyorum ayrılmak istiyorum " dedi..bu seferkabul ettim ağlaya ağlaya hem de ..." ne olursa olsun memlekete geleceksin o yüzüğü sen taktın sen alacaksın " dedim... ama günlerce uh gibi dolaştım yemeden içmeden kesildim...ailem beni gördükçe mahvoldu... neyse memlekete geldi... buluşur buluşmaz ağlamaya başladı , yapmayalım etmeyelim düzeltiriz, bana zaman ver, seni kaybetmek istemiyorum dedi... ben de seviyorum ya güya... aynı akşam ailesini de aldı geldi ailemden ve benden özür dilemeye .. babam " benim kızım değerlidir bu çocuk oyuncağı değil oğlum onu üzemezsin " dedi... birden kalktılar.... anne babasının yanında babam onu azarladığı için gücüne gitmiş... iki gün sonra telefon " bu iş bitti" diye.. ağladım yalvardım resmen . son kez buluştuk...karşımda bambaşka bir adam ruhsuz " beni unutamazsın sen benden iyisini bulamayacağınıu bildiğin için bu tavırların " dedi... kabullenemedim... aylarca aradım ağladım bana en son hakaretler etti en ağır şekilde " düş yakamdan senden tiksiniyorum ben seni unuttum ama sen beni unutamayacaksın evine rahatça girip çıktım sen çok rahat bir kızsın senin gibi eskiden erkek arkadaşı bile olmuş biri ile ölsem iki dünya bir araya gelse bile evlenmem allah kurtarmış beni, ben pdr ciyim anlarım senin psikoljik sorunların var vs" dedi yaraladı ve gitti... sonra öğrendim ki kasımda benden ayrıldıktan sonra orda yine öğretmen olan bir kızla ilişkilerini ilan etmişler.... inanamadım...o sırada ben harap bitap onun sesini duymaya çalışırken o başkası ileymiş bana dürüst davranmadı bile... o kız yanındayken ve ben " başkası için mi bıraktın ne olur söyle bilmek istiyorum sebebini " derken bile bana hayatında biri olduğunu söyleyemedi... yıkıldım.... resimlerini gördüm sarmaş dolaş üzerinde benim aldığım sweet kolunda benim aldığım saat:(...aylar geçti...4 ay geçti üzerinden ve ben hala bana bunları etmiş birini unutamıyorum .. nasıl olur da bir başkasını bu kadar kolay hayatına alır , onun yüzünden sağlığımdan oldum, işlerim karmakarışık hale girdi, uyuyamıyorum tam 10 kilo verdim bu sürede, ben ben değilim en son ne zaman güldüm hatırlamıyorum bile....her gün dua ediyorum her gün.. rabbim bana yaşattığını çeksin diye... o bana sen beni unutamazsın demişti ya.... ben unutayım da en olmadık anda benim onun için yaptıklarım aklına gelir de canı acısın diye dua ediyorum .. eden bulur mu cidden bilmiyorum ama ben ben değilim... neşeli hayat dolu ben bitik gibiyim::(((

" beni unutamazsın sen benden iyisini bulamayacağınıu bildiğin için bu tavırların " dedi... kabullenemedim... aylarca aradım ağladım bana en son hakaretler etti en ağır şekilde " düş yakamdan senden tiksiniyorum ben seni unuttum ama sen beni unutamayacaksın evine rahatça girip çıktım sen çok rahat bir kızsın senin gibi eskiden erkek arkadaşı bile olmuş biri ile ölsem iki dünya bir araya gelse bile evlenmem allah kurtarmış beni, ben pdr ciyim anlarım senin psikoljik sorunların var vs" dedi yaraladı ve gitti... (

Sonuna kadar gelmeden başka bir kız olduğunu anladım. Aksi halde sizin sorunlarınız olduğunu anlamış, önceden erkek arkadaş edinmenizi sıkıntı eden bir adam neden defalarca kez sizinle ayrıldıktan sonra tekrar barışsın.

Herhangi bir konuda içimize kuşku düşüyorsa, sevilmediğimizi, bir şeylerin yolunda gitmediğini hissediyorsak genelde o his doğru çıkıyor. Hele ilişkimiz bitme noktasına geliyor hatta kopuyorsak sırf seviyoruz diye direnmemek gerekiyor. Elbette ilk kavgada ayrılacak değiliz ama size o kadar kereler belli etmiş ki bitirme niyeti olduğunu... Her yol ayrımında dayanamam diyerek dönemediğiniz uçuruma yuvarlanmışsınız sonunda... Ben çıkıp gezme, hobi edinme, alışveriş yapma tavsiyesi veremeyeceğim. Bu haliniz uzun süre devam edecek muhtemelen kilo kaybınız da... Neyse ki her şeyin bir zamanı var... Nasıl ayrılığın zamanı geldiyse atlatmanın zamanı da gelecek... Bol dua ve kendinize bundan sonraki hayatınızda size ilk yanlışını gösteren insana zamanında tavır koyma ve gereğini yapma sözü vererek atlatmanızı dilerim...

Gercekten cok zor ama snucta unutmak zorundasiniz.Inanin hayat devam ediyor ve üstelikte dünya dönüyor bir tek kisinin etrafinda olmadan hemde..

terbiyesiz herif... unutamamak ne demek... hakkaten bu halin devam edecek bi müddet daha... ama gör bak birgün senin de için soğuyacak... sana tavsiyem içinde kin tutma... beddua da etme.. yoluna devam et... zor olacak ama devam et...

Allah sabır versin canım..

Hayatımda bir kere bende bir kişiye senin gibi dedim ki birine dokunduğunda konuştuğunda o an ben geleyim aklına.. Benim mutsuzluğum seni üzsünn ki sende başkasını üzme diye dua etmiştim..
Canım atlatıcaksın ailenin sevdiklerinin desteği ile.. Sana tavsiyem sakın ama sakın sana ilk yakınlık gösterecek kişilere aşk vs bağlanma daha çok üzebiliyor.. Aklından şunu çıkarma hayırlısı ile Allahım biliyordur işini bir bildiği varki biz ayrıldık...

Allah yardımcın olsun canım başka ne denirki inan bilmiyorum
İnşallah sana yaptıklarını kat be kat çeker.
Ne bu dünyada ne diğer dünyada mutlu olamaz inşallah
Bana yapılmış gibi dokundu ya:14:

aynı anda 2 bayanı idare edebilen erkeklerin midelerini anlayamıyorum:47: hayır ne geçiyor ellerine ki beddua,ah almaktan başka?? olmuyorsa olmuyordur bu gayet medeni bir şekilde halledilebilinir bir mesele.hele ki karşındakinin seni sevdiğini biliyorsan bu eziyet değil de nedir ki başka??
kusura bakma canım böyle şeyleri duyup,okuyunca sinirleniyorum,kendimi tutamıyorum resmen.bence ona en güzel cevap senin hayatına en güzel şekilde bakman olucaktır.şu an hem öfkelisin ve yaralısın biliyorum kolay gibi görünen ama zor şeyler bunlar.ama emin ol bir süre sonra soğuduğunu anlayıp kendiliğinden gelişecek olaylar bunlar.sen sadece işine vs konsantre ol ki aklına gelmesini engelle. o da anlasın asıl kim kimin için değersizmiş..

Arada aileler varken bile bunları yapabiliyorsa bu adamı yapmak istediklerinden kimse alıkoyamaz. Daha önce arkadaşı olan biriyle evlenmem demiş yanlış anlamadıysam. Bu konuştuğu büyük laf güngelince ayağına dolanır haberi yok. Kolay değil yaşadıkların ama zararın neresinden dönülürse kardır. Evlendikten sonra olsaydı olanlar daha zor olurdu.

Canım öncelikle geçmiş olsun.. Hayat bu insanoğlunun başına herşey geliyor, Rabbim beterlerinden saklasın.. Bence şanslısın ki böyle biriyle evlenmemişsin.. Böyle tiplerin evlenince ne yapacağı da belli olmaz.. Sana değer vermeyen, karaktersiz biri için üzülmeye, kendinden vermeye, hayatı kendine zindan etmeye değer mi?? Kolay değil biliyorum ama inadına ayakta kal.. Sağlık gibi bir nimet yoktur, senden daha beterlerini düşün ve elinde olanlara şükret.. Takmaz gibi görün, bir zaman sonra gerçekten takmayacaksın inan bana.. Sen birtanesin, eşin, benzerin, yedeğin yok bu hayatta, kendi değerinin farkına var.. Hayırlısı buymuş, kurtuldum de ve yoluna devam et.. Hayat bakalım senin için ne sürprizler besliyor?? Bundan sonra güçlü ve mutlu olmanı diliyorumm..

Back