• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacim var...esimle anlasmazlik...

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.792
15.482
408
merhaba kizlar
benim derdim hic bitmiyor nedense...
surekli sorun surekli sorun...fikirlerinize cok ihtiyacim var...
biz 3 bucuk yildir evliyizz severek evlendik...5 yil ciktik...bu cikma doneminde esim abisinin esiyle tanisdirdi beni...kadin beni hic tanimadan hakkimda sozler cikardi...yuzume karsi soyledigi seyler yenir yutulur cinsden degil...kiskandigi icin yapmis bunlari cevremdeki herkes aynisini soyluyor...
biz evlendik ve bu 3 bucuk sene icinde hic gitmedim onlara...dun esimi abisi aramis ve demiski tamam biseyler soylemis olabilir ama uzatmasin artik...bize gelin goruselim demis...ama BEN GITMEK ISTEMIYORUM...
esimle bu yuzden dun tartistim...abisi bayagi bi doldurmus...gel falan demis...gidecekmisiz...mecburmusumm...
ikna edemiyorum zorla goturcek beni...o laflari unutamiyorum...hic hayatimda o kadar agir suclanmamisdim ben durduk yere bana neler soyledi...napcam ben simdi...esimi nasil ikna edebilirimm???
yillardir erteledimmm gideriz bigun tamam diye bu sefer kararli gidecegiz diyor...ben yuzlerini bile gormek istemiyorumm...seytan gorsun yuzleriniii:KK62:

Esin gorusuyormu abisiyle onlarin arasinda kirginlik varmi Kolundan tutup götürecek değil gitmek istemiyorum yengen için evimizin huzurunu bozma dersin eşine oda götürmez

Eşinize net olmamışsınız ki ..
Ertelemişsiniz ve şuan kaçınılmaz gün gelmiş ..
Baştan tavrınızı koysaydınız şuan bunu yaşamazdınız diye düşünüyorum .

Huylu huyundan vazgecmez gidin merak etmeyin yine gercek yüzünü gösterecektir

Nasıl zorla götürüyor ?
Zorla beni kimse kanepe den kanepe ye götüremez.
Gitmicem de ve kararlı ol.
Yengesi baştan düşünseymiş bunları.

Git canım sende eşin ile birlikte fazla samimi olma suratınıda asma eşini üzdüğüne değmez

eşinizi seviyorsanız ve gerçekten huzurunuzun kaçmasını istemiyorsanız gitmelisin, zaten yılda toplasanız en fazla 3-4 defa görüşürsünz... bence hiç değmez huzurunuzun kaçmasına.

İnetleşırsan iyice ısrar edin. Gidin oturun zorla gittiğinizi belli edin eşiniz de gittiğine pisman olsun..

bastan beri bahaneler buldum hep esim hep abisiyle telefonda gorusuyor...abiside farkinda esinin bana karsi yanlis yaptiginin...bi kere olmus bosversin artik diyor...laf soyle soyle sonrada unut gitsin kolaydi...:KK12:

Asıl onların size gelmesi lazım gelip eltinin özür dilemesi lazım sizden ..

Elle iş olmak zor diye bosuna dememişler...
Eşinin abisi..gerçeklerinde farkında...Hala bu olayı sürdürüp eşinin gözünde kinci olacağına git mesafeli ama somurtmadan otur gel...sende bu Düşünceler varken su saatten sonra sık görüşmeyi Yağlı Ballı Olmayı kimse beklemez
Eşini de kırmayıp huzurunuzu bozmazsınız

Neler dedi eltiniz mesela? Bir de bayramlarda vs bir yerlerde karşılaşmadınız mı eltinizle hiç?

bastan beri bahaneler buldum hep esim hep abisiyle telefonda gorusuyor...abiside farkinda esinin bana karsi yanlis yaptiginin...bi kere olmus bosversin artik diyor...laf soyle soyle sonrada unut gitsin kolaydi...:KK12:
Sizdeki hata baştan beri bahane bulup ertelemeniz ..
Eğer en başından net olsaydınız sebebiniz de geçerli bir sebepmiş madem ..
Şuan eşiniz haklı çünkü sizin tavrınız düşüncenizden habersiz ..
Şu durumda gitmenizi ve mesafeyi korumanızı öneririm ..
Çünkü karşı taraf zeytin dalı uzatmışta siz tutmuyor istemiyorsunuz gibi bir durum oluşmuş..
Eşinize en başta açıkça söyleseydiniz şuan diretmeye hakkınız vardı .

madem yengeniz hatalı ilk onların gelip özür dilemesi il adımı atması gerek. ne güzel ya hem lafını söyle hem ayağına çağır :/

ozur diledi agladi hatta amaa diyorumya bana soyledikleri affedilir seyler degil...sacim acik diye benim muslumanligima dinime laf ettti...esimle 5 yil ciktim diye bana sokaklarda erkekle gezmeye utanmadinmi o... gibi laflar etti...bunun gibi bi cok sey...esimle gorusereek evlendigim icin geri kafali bi insan oldugu icinn sen gunahkarsin sen soyle sin boylesin gibi cumleler...yani namusum ve dinim hakkinda cok yorumlar yapti...sildimmm ben o kadiniii...kimse beni bu sekilde suclayamazzz...ben bir tek allahima hesap veririmmm....:KK20:

Back