Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin namusuna laf söylemiş eşin kv ler ne yaptı ?
Kin bir insanın sahip olabileceği en tehlikeli duygudur. Şuan ifadeleriniz de buram buram kin kokuyor.. Hikayenizde baştan sona kadar haklısınız. Ama "sona kadar".. Son kısımda haksızsınız. Eltiniz sizi kıskanmış ve yanlış davranmış, yanlış cümleler sarfetmiş olabilir ama yanlış yanlış ile örtülmez. Bu zamana kadar küs kalmakta da haklıymışsınız. Ama bir barış çağrısı gelmiş. Bundan güzel ne var. Belli ki pişmanlar. Kininizi bir kenara atın ve gidin derim. Bir şekilde onlar eşinizin akrabaları. Eşiniz bu duruma sizden çok içerleyip üzülmüştür bu süreçte. Barışmak ile samimi olmak aynı şey değildir. Gidin barışın. İstemiyorsanız samimi olmak zorunda değilsiniz. Beyaz bayrağı onlar çekmiş, olgun davranmak size düşer :)merhaba kizlar
benim derdim hic bitmiyor nedense...
surekli sorun surekli sorun...fikirlerinize cok ihtiyacim var...
biz 3 bucuk yildir evliyizz severek evlendik...5 yil ciktik...bu cikma doneminde esim abisinin esiyle tanisdirdi beni...kadin beni hic tanimadan hakkimda sozler cikardi...yuzume karsi soyledigi seyler yenir yutulur cinsden degil...kiskandigi icin yapmis bunlari cevremdeki herkes aynisini soyluyor...
biz evlendik ve bu 3 bucuk sene icinde hic gitmedim onlara...dun esimi abisi aramis ve demiski tamam biseyler soylemis olabilir ama uzatmasin artik...bize gelin goruselim demis...ama BEN GITMEK ISTEMIYORUM...
esimle bu yuzden dun tartistim...abisi bayagi bi doldurmus...gel falan demis...gidecekmisiz...mecburmusumm...
ikna edemiyorum zorla goturcek beni...o laflari unutamiyorum...hic hayatimda o kadar agir suclanmamisdim ben durduk yere bana neler soyledi...napcam ben simdi...esimi nasil ikna edebilirimm???
yillardir erteledimmm gideriz bigun tamam diye bu sefer kararli gidecegiz diyor...ben yuzlerini bile gormek istemiyorumm...seytan gorsun yuzleriniii
eltimle konusmuslar nasil boyle konusursun diye ne yapacaklarki eltimi silmezler beni suclamis diyee..terbiyesiz ahlaksiz falan dediler arkasindan tabi...yuzune karsi kimse bisey demedi fazlaaa...
ozur diledi agladi hatta amaa diyorumya bana soyledikleri affedilir seyler degil...sacim acik diye benim muslumanligima dinime laf ettti...esimle 5 yil ciktim diye bana sokaklarda erkekle gezmeye utanmadinmi o... gibi laflar etti...bunun gibi bi cok sey...esimle gorusereek evlendigim icin geri kafali bi insan oldugu icinn sen gunahkarsin sen soyle sin boylesin gibi cumleler...yani namusum ve dinim hakkinda cok yorumlar yapti...sildimmm ben o kadiniii...kimse beni bu sekilde suclayamazzz...ben bir tek allahima hesap veririmmm....
dinim ve namusum hakkinda yorumlar yapti aynen yazdigim gibi...bitti o kadin benimm icinn...
ozur diledi agladi hatta amaa diyorumya bana soyledikleri affedilir seyler degil...sacim acik diye benim muslumanligima dinime laf ettti...esimle 5 yil ciktim diye bana sokaklarda erkekle gezmeye utanmadinmi o... gibi laflar etti...bunun gibi bi cok sey...esimle gorusereek evlendigim icin geri kafali bi insan oldugu icinn sen gunahkarsin sen soyle sin boylesin gibi cumleler...yani namusum ve dinim hakkinda cok yorumlar yapti...sildimmm ben o kadiniii...kimse beni bu sekilde suclayamazzz...ben bir tek allahima hesap veririmmm....
yengenin gözünde ........ (attığı iftira) birinin kocası olarak beni götüreceksen daha da sana sözüm yok buyur gidelim diyebilirsinmerhaba kizlar
benim derdim hic bitmiyor nedense...
surekli sorun surekli sorun...fikirlerinize cok ihtiyacim var...
biz 3 bucuk yildir evliyizz severek evlendik...5 yil ciktik...bu cikma doneminde esim abisinin esiyle tanisdirdi beni...kadin beni hic tanimadan hakkimda sozler cikardi...yuzume karsi soyledigi seyler yenir yutulur cinsden degil...kiskandigi icin yapmis bunlari cevremdeki herkes aynisini soyluyor...
biz evlendik ve bu 3 bucuk sene icinde hic gitmedim onlara...dun esimi abisi aramis ve demiski tamam biseyler soylemis olabilir ama uzatmasin artik...bize gelin goruselim demis...ama BEN GITMEK ISTEMIYORUM...
esimle bu yuzden dun tartistim...abisi bayagi bi doldurmus...gel falan demis...gidecekmisiz...mecburmusumm...
ikna edemiyorum zorla goturcek beni...o laflari unutamiyorum...hic hayatimda o kadar agir suclanmamisdim ben durduk yere bana neler soyledi...napcam ben simdi...esimi nasil ikna edebilirimm???
yillardir erteledimmm gideriz bigun tamam diye bu sefer kararli gidecegiz diyor...ben yuzlerini bile gormek istemiyorumm...seytan gorsun yuzleriniii