• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacim var...esimle anlasmazlik...

Eşinin hatrı için gitmelisin bence. Hem affetmek büyüklüktür. Onlar bir adım atmış, sen de bir adım at.

Senin namusuna laf söylemiş eşin kv ler ne yaptı ?

eltimle konusmuslar nasil boyle konusursun diye ne yapacaklarki eltimi silmezler beni suclamis diyee..terbiyesiz ahlaksiz falan dediler arkasindan tabi...yuzune karsi kimse bisey demedi fazlaaa...

merhaba kizlar
benim derdim hic bitmiyor nedense...
surekli sorun surekli sorun...fikirlerinize cok ihtiyacim var...
biz 3 bucuk yildir evliyizz severek evlendik...5 yil ciktik...bu cikma doneminde esim abisinin esiyle tanisdirdi beni...kadin beni hic tanimadan hakkimda sozler cikardi...yuzume karsi soyledigi seyler yenir yutulur cinsden degil...kiskandigi icin yapmis bunlari cevremdeki herkes aynisini soyluyor...
biz evlendik ve bu 3 bucuk sene icinde hic gitmedim onlara...dun esimi abisi aramis ve demiski tamam biseyler soylemis olabilir ama uzatmasin artik...bize gelin goruselim demis...ama BEN GITMEK ISTEMIYORUM...
esimle bu yuzden dun tartistim...abisi bayagi bi doldurmus...gel falan demis...gidecekmisiz...mecburmusumm...
ikna edemiyorum zorla goturcek beni...o laflari unutamiyorum...hic hayatimda o kadar agir suclanmamisdim ben durduk yere bana neler soyledi...napcam ben simdi...esimi nasil ikna edebilirimm???
yillardir erteledimmm gideriz bigun tamam diye bu sefer kararli gidecegiz diyor...ben yuzlerini bile gormek istemiyorumm...seytan gorsun yuzleriniii:KK62:
Kin bir insanın sahip olabileceği en tehlikeli duygudur. Şuan ifadeleriniz de buram buram kin kokuyor.. Hikayenizde baştan sona kadar haklısınız. Ama "sona kadar".. Son kısımda haksızsınız. Eltiniz sizi kıskanmış ve yanlış davranmış, yanlış cümleler sarfetmiş olabilir ama yanlış yanlış ile örtülmez. Bu zamana kadar küs kalmakta da haklıymışsınız. Ama bir barış çağrısı gelmiş. Bundan güzel ne var. Belli ki pişmanlar. Kininizi bir kenara atın ve gidin derim. Bir şekilde onlar eşinizin akrabaları. Eşiniz bu duruma sizden çok içerleyip üzülmüştür bu süreçte. Barışmak ile samimi olmak aynı şey değildir. Gidin barışın. İstemiyorsanız samimi olmak zorunda değilsiniz. Beyaz bayrağı onlar çekmiş, olgun davranmak size düşer :)

eltimle konusmuslar nasil boyle konusursun diye ne yapacaklarki eltimi silmezler beni suclamis diyee..terbiyesiz ahlaksiz falan dediler arkasindan tabi...yuzune karsi kimse bisey demedi fazlaaa...

İyi de kıskançlıktan çıkmış bu mesele hakarete ulaşmış ..
Siz mecbur gideceksiniz yukarıda da yazdım ama mesafenizi de asla bozmayın eşinize de hatırlatın ..
Karısının namusuna laf edilmiş sonuçta o da koysun ağırlığını .

ozur diledi agladi hatta amaa diyorumya bana soyledikleri affedilir seyler degil...sacim acik diye benim muslumanligima dinime laf ettti...esimle 5 yil ciktim diye bana sokaklarda erkekle gezmeye utanmadinmi o... gibi laflar etti...bunun gibi bi cok sey...esimle gorusereek evlendigim icin geri kafali bi insan oldugu icinn sen gunahkarsin sen soyle sin boylesin gibi cumleler...yani namusum ve dinim hakkinda cok yorumlar yapti...sildimmm ben o kadiniii...kimse beni bu sekilde suclayamazzz...ben bir tek allahima hesap veririmmm....:KK20:

Müthiş bir insanmış gerçekten, çok temelden bir ithamda bulunduğu için pişman olduğunu düşünmüyorum. Sadece söylediğine pişman olmuştur muhtemelen. Hatta içten içe ahlaklıyım diye kötü oldum diyor olabilir.

Ama ben böyle durumlarda en çok eşlere şaşırıyorum. Yani sizin eşiniz mesela böyle bir yorum yapsa yakın biri hakkında sizin açınızdan ciddi yaptırımlar oluşmaz mıydı eşinize karşı?

Gitmek istemiyorsanız gitmeyin, ara yolu bulacağım diyorsanız ben gitmem onlar ayağıma gelsin diyin, hayır eşimi üzemem asla diyorsanız gidin.

Evlilik kolay değil daha çok yenisiniz. Bazen neleri unutmak neleri yutmak zorunda kalicaksiniz haberiniz yok. çocukta olsun bi ozaman anlarsiniz. Tabii eşinizi seviyor ve huzursuzluk istemiyorsaniz. Sonuçta ailesi,ömür boyu görüşmicek değilsiniz ya.3 yıl olmuş azda değil. Bi şans verin çok samimi olmamak kaydıyla gidin. Benzer bir durum yasanırsa zaten gitmezsiniz bidaha.evlilikte mutlu olmak için eşler birbirinin isteklerine saygı duymali Eşinizin abisi neticede onu küçük düşürmeyin bikere daha deneyin siz yucelirsiniz gözünde olmazsa olmaz zaten

Ertelemek yerine açık açık söylemeliydin. Önceden giderim giderim sonra deyip geçiştirirsen adam da bekler. Bilemedim.

ben gitmem benimde görümcelerimle sorunum var bana namus şeref haysiyet vs.. birakmadılar eşimetek dediğim şey sen namusun olan karını hiçe sayıp onlarla görüşeceksen silerim seni dedim. adam seni çok seviyorsa götürmesin sen niye fedakarlık yapacaksın

git. eşinle birlikte mutlu mutlu takıl. onları takmadığın ve çok mutlu olduğun izlenimini ver. ters bi hareket görürsen o an müdahale et.

bence hiç canını sıkma.keyfine bak.eline koz gelmiş işte kullan. öyle bir kadın mutlaka garip bi söz kullanacaktır. sende bi daha görüşmessin olur biter.

git.. kapıdan gir el sadece el sıkış..yerine otur konuşma arada çıkart telefonunla uğraş..laf döner dolaşır o konulara gelirse lafını söyle gözlerinin içine baka baka sonra bir daha gel diyende olmaz git diyende..

hee sonra oluşabilecek arızalarda soğuk kanlı ol ve eşine gidelim diye sen direttin bende seni kırmamak için geldim olacakları biliyordun dersin

ozur diledi agladi hatta amaa diyorumya bana soyledikleri affedilir seyler degil...sacim acik diye benim muslumanligima dinime laf ettti...esimle 5 yil ciktim diye bana sokaklarda erkekle gezmeye utanmadinmi o... gibi laflar etti...bunun gibi bi cok sey...esimle gorusereek evlendigim icin geri kafali bi insan oldugu icinn sen gunahkarsin sen soyle sin boylesin gibi cumleler...yani namusum ve dinim hakkinda cok yorumlar yapti...sildimmm ben o kadiniii...kimse beni bu sekilde suclayamazzz...ben bir tek allahima hesap veririmmm....:KK20:

Yaa bu kadar sinirlenme. Cahil bir kadinmis, sacmalamis. En azindan fettan deyilmis, yuzune karsi gulup arkandan yapmamis. Ne yaptiysa suratina soylemis. Dusmanin olucaksa boylesi daha iyi. Hem hayat kimleri deyistirmez. Bence git, baktin hala saygisizca davraniyor o zaman hic gitmezsin esin de bir sey diyemez. Ama su an sen de cahille cahil oluyorsun.

merhaba kizlar
benim derdim hic bitmiyor nedense...
surekli sorun surekli sorun...fikirlerinize cok ihtiyacim var...
biz 3 bucuk yildir evliyizz severek evlendik...5 yil ciktik...bu cikma doneminde esim abisinin esiyle tanisdirdi beni...kadin beni hic tanimadan hakkimda sozler cikardi...yuzume karsi soyledigi seyler yenir yutulur cinsden degil...kiskandigi icin yapmis bunlari cevremdeki herkes aynisini soyluyor...
biz evlendik ve bu 3 bucuk sene icinde hic gitmedim onlara...dun esimi abisi aramis ve demiski tamam biseyler soylemis olabilir ama uzatmasin artik...bize gelin goruselim demis...ama BEN GITMEK ISTEMIYORUM...
esimle bu yuzden dun tartistim...abisi bayagi bi doldurmus...gel falan demis...gidecekmisiz...mecburmusumm...
ikna edemiyorum zorla goturcek beni...o laflari unutamiyorum...hic hayatimda o kadar agir suclanmamisdim ben durduk yere bana neler soyledi...napcam ben simdi...esimi nasil ikna edebilirimm???
yillardir erteledimmm gideriz bigun tamam diye bu sefer kararli gidecegiz diyor...ben yuzlerini bile gormek istemiyorumm...seytan gorsun yuzleriniii:KK62:
yengenin gözünde ........ (attığı iftira) birinin kocası olarak beni götüreceksen daha da sana sözüm yok buyur gidelim diyebilirsin

Eğer hatalı oysa ve herkes farkındaysa, ilk gelmesi gereken onlar. Madem eşin farkında, abisi de karısının söylediği lafları kabul ediyor, eşine deseydin onlar buyursun gelsin önce diye.

ilk olarak onların gelmesi daha yakışırmış hatalı oldukları için...
fakat gitmediğiniz takdirde eltiniz ben özrümü diledim, barışmak için adımlar da attım ISSIZZ kabul etmiyor diyerek kendisini aklayabilir...
hatalı konuma siz düşebilirsiniz...

kimseyle can ciğer olmanıza gerek yok.. her şeyi unutup müthiş eltiler diye dolanmayın ortalarda, sadece size yakışanı yapın.. merhaba merhaba, nasılsınız sağolun, hoşça kalın..

seviyenizi saygınızı bu şekilde oluşturabilirsiniz bence... hala konuşmayarak, kin güderek ne kadar da haklı olsanız iyi bir insan profili oluşturmuyorsunuz..

Ozur dilemis zaten o bir cahillik yapmis sende ayni cahillikle karsilik verme esinin hatri icin git giderkende soyle senin hatrin icin gidiyorum zaten evleneli 3 yil olmus daha ne kadar kacacaksin? Git mesafeli sekilde otur gel kimse sana samimi ol demiyor ki yoktan yere esinle kavga ediyorsun

Back