- 22 Eylül 2020
- 1.161
- 471
- 53
- Konu Sahibi sensational
Ya herkese merhaba, bu konuyu daha önce de açmıştım ama günlerdir içim hiç rahat etmeyince bir karara vardım o yüzden fikir almak istiyorum tekrar sizlerden, kusura bakmayın. Özet geçeyim; erkek arkadaşım instagram hesabından yabancı bir kızı takip etmişti, sorduğumda ise iş yerinde tanıştığını falan söyledi, birde bir abisi villa işleriyle uğraşıyor turistik yerde yaşıyorlar ve bu nedenle zengin insanlarla tanışıyorum villa falan satarız diye dedi. Bu iş için tesadüfen tanıştığı birkaç erkekle de takipleşmişti daha önceden, nedenini sorduğumda villa kiralarız satarız diye dedi ama bu kızı takip etmesi sinirimi bozdu açıkçası. İşte buna çok takılma falan dedi bir de zaten hesabını açtı takipçi falan kasıyor aynı zamanda. Ama kız erkek arkadaşımı takip etmemiş, erkek arkadaşım buna rağmen kızı hala takip ediyor. Kıza baktığımda kendi ülkesine falan dönmüş oradan hikaye falan paylaşıyor. Nedenini merak ettim, sizce sorsam mı? İşte bu kız seni takip etmiyor sen ne diye hala takip ediyorsun falan desem mi sizce? Yoksa çok takıntılı mı görünürüm gözünde? Zaten hani kızla ilgili nerden tanıştığını sormuştum bide şimdi sorarsam sürekli kıza kafa yoruyormuşum gibi görünür. Ama sormaya karar verdim çünkü içimi kemiriyor. Hani sakin bir şekilde sormayı düşünüyorum. Sizce sormalı mıyım? Kaç gündür gerçekten içim içimi yedi, bir yandan onu sıkmak tartışma çıkartmak istemiyorum ama çok aklıma takıldı. Fikir istiyorum sizlerden, şimdiden teşekkür ederim.