Taki meselesine cok guveniyor nisanlim. Eger olumsuz bi durum olursa cok buyuk sikintilar yasariz.
Aslinda ben dugunu nisanlimin memleketinde yapma taraftari degilim. Burda sade bi nikah yapalim dedigimde bu bi nevi savas acmak oldugunu soyledi nisanlim. Ama nerden bakarsaniz 5-6 bin tl harcamayacaktik.
Artik kulkedisinin saat 12den sonraki hali gibiyim. Prensesligim dugune 1 aya kadardi. Allah herkesin hesabini gorecek basilsa. Bu yonden kalbim ferah. Ailem de nisanlimla aramda problem cikmamasi icin ses etmiyorlar. Beni yatistiriyorlar ama icten ice kizgin olduklarini hissediyorum.
Nisanlim uzulmesin, evime huzursuzlukla girmeyeyim, ikimizin arasinda kalp kirikligi olmasin sadece bunu istiyorum.
Sen daha evlenmeden karamsarlıklara girmişsin. Takı meselesine çok güveniyorda, aksilikler olabilir, ailesi takılara el koyabilir, takılmayabilir... Ortada olmayan şey adına plan yapılmaz ki... ayrıca düğüne 1 ay kalmış daha eşya yok hazırlık yok, sadece salon tutulup gelinlik falan mı alındı? Salon paraları da düğüne kadar genelde kapora veriliyor, düğün günü tamamı ödeniyor. Bir de hiç birşeye karışmayan bir ailenin istediği şehirde düğün yapacaksınız. Benim en büyük pişmanlığım, eşimin ailesinin istediği yerde düğün yapmak oldu, tüm borcu biz ödedik arkadaşlarımızın bir çoğu düğüne gelemedi ve garip tarafı kendi taraflarına davetiye dağıtmamışlardı (artık gelecek altınları mı hesap ettiler ne yaptılar bilmiyorum) ve birde düğünümde kavga çıkardılar. Valla arkadaşım hayat toz pembe değil, evlilik, evlilik hazırlığı çok zor. Nişanlına savaş açmak olur dediğinde, peki madem ailen düğün yapmak istiyorsa tutsun salonu ödesin parasını diyemedin mi????