Herkese merhaba öncelikle. Ben evliyim henüz bir yıl dolmadı. Eşimle gayet iyiyiz şükür. Ben kendi ailemden farklı bir şehre geldim evlendikten sonra. Aslında eşimin ailesiyle de iyiydim. Ama son zamanlarda psikolojik olarak mı bilmiyorum ama soğumuş hissediyorum onlardan. Eşim küçük kardeşini böyle bol bol öptüğünü görünce bile sinir olasım geliyor. Annesi her gün arar genelde. Eskiden takılmazdım şimdiyse sürekli araması beni sinir etmeye başladı. Aslında çok iyi bir kadındır bana karşı da iyidir. Sadece annesine ve kardeşlerinden birine bazı konularda içten içe kızdım ve sinirlendim. E tabi kimse kusursuz değildir ama bazı şeyler beni uzaklaştırdı. Hepimiz beraberken iyiyiz bana karşı hepsi iyi. Ben de onlara karşı iyiyim. Şehir dışına gittim geldim zaten bazı konularda kızmışken bir de başka şehire gidince iyice soğumuş gibi hissettim. Şimdi her şeyleri bana batmaya başladı. Bazen kendime diyorum kendine gel eşinle aranı bozarsın böyle diye. Her zaman eşime yansıtmıyorum ama bazen ister istemez yansıyor. Neden böyle oldum bilmiyorum. Göresim bile gelmiyor. Bazı konularda kızdığım için soğumam normal mi? Yoksa hatalı mıyım bu his ve düşüncelerimde? İnanın akıl almaya çok ihtiyacım var ne yapacağımı bilmiyorum