Canım sen onu düşünüp başka bir şehire düğününe gitmişsin bu bile zaten yeter dost dediğin kişi için... GErçekten ilerki zamanlarda sana dost olabilecek hayatında devamlı değerli olan yeri koruyabilecek bir insansa zaten böyle birşeyi önemsemez.. o özel günde yanında olman ona yeter..
illa hediye diyorsan da para da takabilirsin veya hatıra olsun çeyizinde dursun diye bütçene uygun bişeyler de alabilirsin ne bileyim kahve takımı mobilyasına uygun aksesuar yada nevresim takımı gibi birşeyler... Ama dediğim gibi farklı bir şehirden sırf onun için kalkmış düğününe gideceksin özel gününde daha ötesi yok.. Benim dostum dediğim 5 sene yediğim içtiğim ayrı gitmeyen insanlar bile bahane uydurup gelmemişti.. Sadece düğünüme katılmalarını beklerdim hediye falan umrumda olmazdı.
kötü hissettim doğru canım ... Ama dostlugumuzu benim gözümde büyüttüğümü anlamış oldum geçti gitti..
sen ne güzel gitmek için çaba harcıyorsun dert etme kendine takıntıyı falan
kötü hissettim doğru canım ... Ama dostlugumuzu benim gözümde büyüttüğümü anlamış oldum geçti gitti..
sen ne güzel gitmek için çaba harcıyorsun dert etme kendine takıntıyı falan
Şehir dışına akrabaların bile gitmediği oluyor. Sizin gidip görünmeniz bile yeter, hemde ailenizle!
İmkanınız neye yetiyorsa onu takın.
Davetlileri çeyrek olarak görmüyolarsa tabi
Bak bacım düğünüm olduğunda ortaokul arkadasım ona hususi haber vermeme rağmen sosyal medyadan duyup gelmiş onu görünce şok oldum öyle mutlu oldum ki 20-50 tl arası bişey taktı sanırım ama İnan çeyrek altın takanlardan daha değerliydi düşünüp gelmesi beni onure etmişti.. Bizim oralarda takı takanlar azı çoğa kabul et derler.. sende kulağına fısıldarsın o memnun olur emin ol.. dip not: arkadaşımın durumunun da çok iyi olmadığını biliyordum düzenli bi işinin olmadığını da..